Kızının gözlerinde sulanma var mı peki? Benim büyük oğlumda da çok çapaklanma vardı. Hatta gözleri çapaktan yapışıyordu. Ne yaptıysam geçiremedim. Meğer gözyaşı kanalları tıkalıymış ve bebeklerde oldukça sık görülen bir durummuş. Hele biraz burnu tıkansa gözyaşları şıpır şıpır akardı. Öyleki gözyaşı tuzlu bir sıvı olduğu için kulaklarına doğru cildi tahriş olmuştu. Göz doktoru göz pınarlarına bastırarak masaj yapmamı söylemişti. Masaj yaparak açılmazsa ameliyat gerekir demişti. Allahtan masajla açılmıştı. Bence aklında olsun. Bir süre daha geçmezse bir göz doktoruna danış. Bir de sütünü gözüne damlatıp bir pamukla sil damla kullanma bence.
Allaha şükür öyle bişey değil çünkü oğlumda da çapak sorunu yaşamıştım ve doktor göz kanallarına bakmıştı şükürler olsun kızımda da sorun sadece alerjik çünkü ilk hafta doktor muayenemizde doktorumuz bakmış ve alerjik olduğunu söylemişti..verdiği merhem işe yaramayınca bende oğlum da kullandığım göz damlasını alıp dün kullanmaya başladım..adı genta benzer sorun yaşayan varsa tavsiye ederim inanın bir günde sorun ortadan kalktı.... bazen tecrübeler daha doğru sonuçlar verebiliyor çünkü doktor yazdığı ilacı değiştirirse prestij kaybedeceğini düşündü heralde...