• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanların paylaşım alanı

su büyütür bebeği derler ya.. biz de göbeğinin düşmesini dört gözle bekliyorduk ki bıcı bıcı yapalım diye. ama biz karı koca çok genişiz galiba. hergğn yıkamaktan bahsediyoruz baksanıza.. bari annecimin lafını dinleyelim de haftada 2 en fazla 3 yıkayalım meleğimizi.. cevaplarınız için teşekkür ederiz canlarım..

merhabalar fıstıklar,buldum sizihihoyyyt
bende yavrumu hergün yıkıyordum ama artık 3günde yada 2günde bir ykıyorum.korkuyorum soğukda hasta olur diye.zaten burnu tıkalı yavrumun.akşama bişiler yapcam ama vakit bulabilirsem.şimd i uyuyor,uyrken kaçayım ben.öptüm sizlerikaydirigubbakcemile4

ben oğluşumu günlük yıkıyorum ufo yuda acıyomm sıcakta mışıl mışıl yatıyo
ne yapaım yıkamadığım gün cok huzursuz oluyo kuzum

ben doktora sordum zaten her işimi doktora soruyorum kadın artık illah etti benden nurgün ararsa yokum dedittirmiyo Allahtankaydirigubbakcemile3..

ben oğlumu haftada 2 kere yıkıyorum ama yaz gelsin sudan çıkarmıcam o yumurta poposunu:emir_bebek:..altının açılmasına ve banyo yapmaya bayılıyo sıpaşakkıdı

kızlar hayırlı olsun yeni yerimiz.
biz de hergün yıkamaya çalışıyoruz.
üşütmekten de korkuyoruz, daha göbek düşmedi.

kızlar biz bugün 30 günlük olduk.
2. hepatit b aşımızı vurulduk geldik kızımla.
girl_hospital.gif

Allaha şükür çok ağlamadı.
kucağıma alınca susuverdi yavrum.
yoksa ben hazırlıklıydım muslukları açmaya.

doğumdan beri 700 gr almışız:nazar:
cmtsi işitme testimiz ve kalça cıkığı kontrolümüz yapılacak.
inş onlardan da güzel sonuçlar alırız.

Kızlar burada mıydınız siz yahuuuu!!!Ben de herkes nerede diyordum.Bu topiği taşımaları saçma olmuş bence.Aralık annelerinden başkası yok zaten.

Ben kızımı hergün yıkıyorum.Akşam 9 bıcı bıcı saatimiz.Emdik,gazımız çıktı derken uyumamız saat 10'u buluyor.Bazen akşam yıkama saatinde gözünü açmadan emip hemen uyuyor ve uyanması geceyarısını geçiyor.O zaman yıkamıyorum.Bir de her altını açtığımda ılık suyla leğende çabucak yıkayıp güzelce kuruluyorum popişini.Doktorumuz öyle dedi.Islak mendilleri kesinlikle kullanmamamızı söyledi.Sadece ilk zaman bebeği taşıyamadığım için ıslak pamuk kullanıyordum ama artık her seferinde yıkıyorum popişi.

annişler selamkaydirigubbakcemile2 bu yazılarınızı okudukça bende hevesleniyorum biran önce kızımı kucagıma almayı,yıkamayı,ayy imreniyorum sizi allah nazarlardan saklasın meleklerinizi:emir_bebek:

annişler selamkaydirigubbakcemile2 bu yazılarınızı okudukça bende hevesleniyorum biran önce kızımı kucagıma almayı,yıkamayı,ayy imreniyorum sizi allah nazarlardan saklasın meleklerinizi:emir_bebek:

az kalmış zaten senin de..
allah sağlıkla kavuştursun inş kızına

kızlar kalça usg sini çektirdim
Allahıma şükürler olsun hiç bişey çıkmadı
rahatladım yani yarın dr rumuzda tekrar kontorolumuz var bronşlarını dinleyecek
inşaallah iyi görür yoksa iğne verecem dedi inşallah yarınıda hayırlısıyla atlatırız

ballım çok sevindim canım bişey çıkmamasına..
ben de bişey sorucam. benim kuzucum da bazen hapşuruyo arada. acaba üşüttük mü diyorum. doktora sorduk. ciğerleri oksijenle yeni tanıştığından hapşurması normaldir dedi.. gerçi çok da hapşurmuyor zaten ama o zaman biz bu çocugun soğuk algınlığı oldugunu filan nasıl anlıycaz.

Merhaba kizlar kirkimizin cikmasina 6 gun var :asigim:
kirk ucuracagiz ama hava cok soguk ...:bbo:
korkuyorum ...

ballım çok sevindim canım bişey çıkmamasına..
ben de bişey sorucam. benim kuzucum da bazen hapşuruyo arada. acaba üşüttük mü diyorum. doktora sorduk. ciğerleri oksijenle yeni tanıştığından hapşurması normaldir dedi.. gerçi çok da hapşurmuyor zaten ama o zaman biz bu çocugun soğuk algınlığı oldugunu filan nasıl anlıycaz.

canım arada bir hapşurması normal ama benimki öksürüyo yavrucum ciğerlerinden hemde keşke arada bir hapşursaydı :1no2:

Merhaba kizlar kirkimizin cikmasina 6 gun var :asigim:
kirk ucuracagiz ama hava cok soguk ...:bbo:
korkuyorum ...

zepp hava şartları izin vermez ise ben komşuma geçip kırk uçurmayı düşünüyorum çünkü yeni doğan bebek için a.s. dış kapının önüne çıkılamayacak kadar soğuk hava

evet canım az kaldı ama işte biran önce gelsin istiyorum.sizleri okumakta hoşuma gidiyor açıkçasıkaydirigubbakcemile2

allah bir an önce sağ salim kurtarsın canım ama sonrasında böyle bizi okuyamayacaksın.gece 2 de 3de 4de foruma takılan ben şimdi günde 1 kez bakabildiysem kar sayıyorum.bırak buraya takılmayı bebek uyursaa uyu uyanıksa süt sağım işi başka bir faaliyet yok.ha bir de arada tek elle yemek yemekdelikafadulden-tatlicadiarzu-

kızlar merhaba geriye dönük okuyamadım...
kendimi halen çok kötü hissediyorum her dakika Allah'ım affet beni deyip ağlıyorum halbuki hamileliğimde birgun bile depresif olmamıştım, inanılmaz keyifliydim ama şimdi herseyi inanılmaz kafaya takıyorum zaten bebeğim de mememi bir alıyor bir almiyor,mecburen sürekli biberonla sagip süt veriyorum... Allahtan yeteince sütüm var ama iştahım sifir, sürekli sinirlerim bozuk umarım o da kaçmaz... canım hiçbişi yapmak, kimseyi görmek istemiyor...
n'olacak benim bu halim böyle...

Back