kızlar benim dr um sana emzik muamelesi yapmasına izin verme seni sadece doymak için emsin dedi
damak yapısına uygun emzikler var artık onlara alıştır dedi
ben valla birazcık rahat ettim dün
gögüs uçlarımda biraz toparlandı
zaten aç olduğunda ağızından çıkarıyo bakıyo süt gelmiyo ağlamaya başlıyo
yoksa acayip hoşuna gidiyo ağzında sürekli emmek
emmek bir refleks ve sadece aç olduklarından değil keyfi yapıyorlarmış
bende sinir olurdum ağzında koca emzikle dolaşan çocuklara ama insan çaresiz kalınca kınadığını yapıyormuş
inşallah o kadar uzun sürmez bizim ki bebeklikle kalır emzik serüveni
çok büyük değil bizim emzik ama yine de hoş değil görüntüsü
bakalım emzikle nolacak bu gecea.s.
acil cevap bekliyorum.
oğlumun pipisinin ucunda beyaz bişiler ra çok değil minnacık bişi ben çok korktum acaba orjinal olarak varmıydıda benmi dikkat etmedim. yada yoktuda yenimi oluştu dedim oğlu olan annaler bana yardım edrmisiniz eğer iltihap gibi bişiyse hemen dr götrüeceğim.
canım benim yaa..
inş öenmli bişey değildir.
erkek annesi de değilim ki bişey diyeyim.
sen panik yapma sakın olur mu benim tatlı annem:1hug:
başlığımızı da taşımışlar bu arada
nurgün ne yaptın milupanın rezene çayını tavsiye ediyormusun nasıl kullandın. yanlız şu an anne sütü dışında birşey vermedim bebeğe bu çayı nasıl vericez ? :uhm:
ya bizim bu topiğe ne oldu böyle.. ne güzel paylaşıyoduk bişiyler. taşınınca iyicene sessizleşti.. hareketlensin burası azıcık yaa..
sizler bebeklerinizi haftada kaç kere yıkıyorsunuz. bana ve eşime kalsa her gece ya da gün aşırı yıkamak istiyoruz annem de bu daha küçücük bebek, uçan kuşun kanadından yel kapar diyor.. izin vermiyor. merak ettim sizlerde durumlar nasıl..
bir de normal doğum yapanlar, dikişleriniz ne zaman düştü.. 15 gün oldu benimkiler duruyor. he bana zarar veriyo mu hayır, ağrı acı sancı bişiy yok çok şükür ama ne biliim atması gerekmez mi acaba.
ya bizim bu topiğe ne oldu böyle.. ne güzel paylaşıyoduk bişiyler. taşınınca iyicene sessizleşti.. hareketlensin burası azıcık yaa..
sizler bebeklerinizi haftada kaç kere yıkıyorsunuz. bana ve eşime kalsa her gece ya da gün aşırı yıkamak istiyoruz annem de bu daha küçücük bebek, uçan kuşun kanadından yel kapar diyor.. izin vermiyor. merak ettim sizlerde durumlar nasıl..
bir de normal doğum yapanlar, dikişleriniz ne zaman düştü.. 15 gün oldu benimkiler duruyor. he bana zarar veriyo mu hayır, ağrı acı sancı bişiy yok çok şükür ama ne biliim atması gerekmez mi acaba.
topik yer değiştirmiş soruna yeni cevap yazabiliyorum kusura bakma..
doktoruma sordum bana bebekde aşırı derecede gaz sancısı olmadığı ve çok bunalmadığı sürece günde 2 kere 1bardak kaynar suyun içine 2 tatlı kaşığı atarak benim içmemi söyledi...baktım oğlan çok huysuzlandı 5 ml kaynar suyun içine 1 çay kaşığı atıyorum karıştırıyorum ılıyıncada sadece 1 çay kaşığı içiriyorum..ben tavsiye ediyorum açıkcası benim kaslarımı bile rahatlattı..
anne sütü dışında bişi vermeyin diyorlar doğru bunu bende düşündüm sonuçta su ile yapılıyor ama doktorum bişi olmaz dedi güvenerek veriyorum ben.sonuçta vitamin yada gaz damlalarındada bir miktar su var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?