bugün aralık anneleri kayıplara karıştı nedense :uhm:
burdayim canim :) bak iki cocuklu olmama ragmen yine buralardayim :jeyyar::1hug:
bebis nasil ?
aha benim bebis agliyor ;kactim :a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün aralık anneleri kayıplara karıştı nedense :uhm:
burdayim canim :) bak iki cocuklu olmama ragmen yine buralardayim :jeyyar::1hug:
bebis nasil ?
bebis nasil ?
benimkide bugün memeyle savaş yaptı.alamayınca çıldırıyor resmen,çok komik oluyor.sonra emdi emdi kustu yavrum benim.şimdi uyuyo birazdan uyanır,çok uykusuzum aslında.o uyurken onu seyretmek yetiyor bana.
kızlar gaz yapıcı şeyler nedir.korkuyorum bişi yerken yavruma gaz yapar diye
Ay ben yerim onların o arayışlarını.Benimki tam denk getiremedimi ağız açık kafayı sağa sola sallıyor.Çok komik oluyorkaydirigubbakcemile3Annesi yer onun ağızcığını.
bhk senin dışarı çıkmana iyi izin vermişler benim etrafımdakiler 40 gün yasak diyorlar..çıkılmazmış asla..
yani bizde öle bi inanış yoktur.
sadece anneyi lohusa olduğundan ötürü yanlız bırakmamaya çalışırlar,o kadar.
o da doğru bişey zaten.
lohusalar savunmasız oluyorlar cünkü bu dönemde..
aman cıktım da noldu sanki,benneyaptımki
koşa koşa geldim işte kızımın yanınakaydirigubbakcemile3
bencce de yalnız bırakmamak gerek ben şu anda yalnızım mesela aslında yazın dogum yapsak dışarı çıkması daha rahat olurdu sogukta insan korkuyor annem de bi gün çık alışveriş yap falan deedi psikolojimin düzelmesi için ama bilmiyorum alsam ne alabilrimki henüz eski kiloma dönemedim..
arkadaşlar unuttuğunuz bişey var, kış bebeği olmak bi kere çok büyük şans, sonuçta bebekler ilk 3 ay fazla dışarı çıkarmak iyi değil bana göre, bizimde bu dönem kara kışa denk geliyo. düşünsenize mayıs haziran gibi bebeklerimiz 6-7 aylık olucak tam hareketlendikleri zaman hele yazın tutabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile