• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanların paylaşım alanı

burdayim canim :) bak iki cocuklu olmama ragmen yine buralardayim :jeyyar::1hug:

bebis nasil ?
aha benim bebis agliyor ;kactim :a015:

helal olsun sana:içelim:

benimki de bugün resmen memeye takılı kaldı ama doğru dürüst emmedi.
e tabi emmeyince de doğru dürüst uyumadı.
bakalım,belki de akşama saklıyordur iştahını benim kuzumdelikafadulden

benimkide bugün memeyle savaş yaptı.alamayınca çıldırıyor resmen,çok komik oluyor.sonra emdi emdi kustu yavrum benim.şimdi uyuyo birazdan uyanır,çok uykusuzum aslında.o uyurken onu seyretmek yetiyor bana.

kızlar gaz yapıcı şeyler nedir.korkuyorum bişi yerken yavruma gaz yapar diye

burdayim canim :) bak iki cocuklu olmama ragmen yine buralardayim :jeyyar::1hug:

bebis nasil ?
aha benim bebis agliyor ;kactim :a015:

sende bendesin:) benimde 2.çocuğum zepp ve hala rutine bağlayamadık hayatımızı ..süprizzzzz.
bilemiyorum ne kadar daha böyle yüksek tempo devam edicem umarım sömestir tatili yada kar tatili olurda hayatımıza bir çeki düzen vermeye vakit bulmuş olurum.a.s

benimkide bugün memeyle savaş yaptı.alamayınca çıldırıyor resmen,çok komik oluyor.sonra emdi emdi kustu yavrum benim.şimdi uyuyo birazdan uyanır,çok uykusuzum aslında.o uyurken onu seyretmek yetiyor bana.

kızlar gaz yapıcı şeyler nedir.korkuyorum bişi yerken yavruma gaz yapar diye

Ay ben yerim onların o arayışlarını.Benimki tam denk getiremedimi ağız açık kafayı sağa sola sallıyor.Çok komik oluyorkaydirigubbakcemile3Annesi yer onun ağızcığını.

Gaz yapanları yazdım canım.Bir bak bakalım bunlardan yediğin var mı:

http://www.kadinlarkulubu.com/arali...k-anneleri-haydi-buraya-1831.html#post4634837

Bir de pişik olmasını istemiyordan asitli şeyler tüketme.Kola,mandalin portakal gibi.

Ay ben yerim onların o arayışlarını.Benimki tam denk getiremedimi ağız açık kafayı sağa sola sallıyor.Çok komik oluyorkaydirigubbakcemile3Annesi yer onun ağızcığını.

he he walla benimkinde de hareket aynen bu..
cook seviyorum ben de,her seferinde gülüyorum böyle yapıca..
canım kuzum benim ya...

kızlar herkese selam ..

kızlar bişi sorucam bileniniz varmı oğlum malum çok gazlı milupanın rezene çayını aldık ama vermeye korkuyorum acaba yenidoğan bebeklere verebilirmiyiz bir sakıncası olurmu bilen yada deneyen varsa lütfen paylaşsın

şimdiden teşekkürler hepinize

hadi doğum yapanlar neyse de hamileler de kayıplara karıştı artık..
haberimiz olmadan doğum yapanlar mı oldu yoksa??

benim de resmen son günlerim.
annecim cumartesi gidecek.
şimdi rahat rahat takılıyorum tabi.
bugün ilk kez dışarı cıktım hatta.
biraz markete falan gittim ama aklım kuzucuğumda kaldı.
kendimi kötü hissettim.
gözlerim dolu dolu apar topar geri döndüm eve...
artık bebeğim nerede ben orada demek ki...a.s

slm kizlar hala doguramadim malesef bugun hastaneye gittik kontrole oglum masallah 3500 gr olmus basi iyice inmis ama tik yok hala cumartesi tekrar gidecem bakalim ozaman ne diyecekler sanirim benimki yilbasini bekliyor bakalim artik hic beklemeyecem dinlemeyecem sancilarimi falan oglusum karar verince buyursun gelsin iste bizde son durum bole

nerdere eski kadınlar kulübü ama herkes haklı valla bu minişlerden fırsat yok kii aman olmasın sağlıklı olsunlarda biz arasıra kaçamak yaparız yeter :)

Nerde bizim anneler??!!
Bebeklerinize doyamıyor musunuz kızlar?Bi selam edin ara sıra yahu.Bırakın iki dakka babaları bakıversin:))

BHK'cım çıkma bi başına dışarlara daha.Hem bebeğini bırakır çıkarsan işte böyle suçluluk duygusuyla kıvranarak eve koşarsın:)Bırakma annesi sen onu.Ağlar sonra.Ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmak için birkaç dakikalığına evden ayrı kaldım da,annem aradı ağlıyo susturamadım diye.Neyse ki çok uzak değildi,hemen geldik eve.Kızım kucağımda olduğunu anladığı anda sustu.Ağzı hemen sağa sola kayıp meme arayışına başladı tabii:))Kıyamaz annesi ona..

bhk senin dışarı çıkmana iyi izin vermişler benim etrafımdakiler 40 gün yasak diyorlar..çıkılmazmış asla..

bhk senin dışarı çıkmana iyi izin vermişler benim etrafımdakiler 40 gün yasak diyorlar..çıkılmazmış asla..

yani bizde öle bi inanış yoktur.
sadece anneyi lohusa olduğundan ötürü yanlız bırakmamaya çalışırlar,o kadar.
o da doğru bişey zaten.
lohusalar savunmasız oluyorlar cünkü bu dönemde..

aman cıktım da noldu sanki,benneyaptımki
koşa koşa geldim işte kızımın yanınakaydirigubbakcemile3

yani bizde öle bi inanış yoktur.
sadece anneyi lohusa olduğundan ötürü yanlız bırakmamaya çalışırlar,o kadar.
o da doğru bişey zaten.
lohusalar savunmasız oluyorlar cünkü bu dönemde..

aman cıktım da noldu sanki,benneyaptımki
koşa koşa geldim işte kızımın yanınakaydirigubbakcemile3

bencce de yalnız bırakmamak gerek ben şu anda yalnızım mesela:( aslında yazın dogum yapsak dışarı çıkması daha rahat olurdu sogukta insan korkuyor annem de bi gün çık alışveriş yap falan deedi psikolojimin düzelmesi için ama bilmiyorum alsam ne alabilrimki henüz eski kiloma dönemedim..

bencce de yalnız bırakmamak gerek ben şu anda yalnızım mesela:( aslında yazın dogum yapsak dışarı çıkması daha rahat olurdu sogukta insan korkuyor annem de bi gün çık alışveriş yap falan deedi psikolojimin düzelmesi için ama bilmiyorum alsam ne alabilrimki henüz eski kiloma dönemedim..

evet ya bizim talihsizliğimiz aslında kışın doğum yapmak.
kardeşimin gecen mayısta bir bebekleri oldu.
cocuk şimdi 7aylık,1 kere ankara,3 kere istanbul,1 fethiye,defalarca da ilçesine gitti bizim memleketin.
cocuk benden cok gezdi yani son aylarda benneyaptımki

bu arada ben de feci şekilde eski kiloma dönmeyi bekliyorum üzerime bişeyler almak için..
feci hırslandım:jeyyar:

arkadaşlar unuttuğunuz bişey var, kış bebeği olmak bi kere çok büyük şans, sonuçta bebekler ilk 3 ay fazla dışarı çıkarmak iyi değil bana göre, bizimde bu dönem kara kışa denk geliyo. düşünsenize mayıs haziran gibi bebeklerimiz 6-7 aylık olucak tam hareketlendikleri zaman hele yazın tutabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile

arkadaşlar unuttuğunuz bişey var, kış bebeği olmak bi kere çok büyük şans, sonuçta bebekler ilk 3 ay fazla dışarı çıkarmak iyi değil bana göre, bizimde bu dönem kara kışa denk geliyo. düşünsenize mayıs haziran gibi bebeklerimiz 6-7 aylık olucak tam hareketlendikleri zaman hele yazın tutabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile

Den den:)
Aynen sana katılıyorum.
yazın gezmek çok keyifli olacak:)Denize de sokarım ben kızımı.

Back