bhk senin dışarı çıkmana iyi izin vermişler benim etrafımdakiler 40 gün yasak diyorlar..çıkılmazmış asla..
bana sacma geliyor ee ..hic doktora falan gitmediniz mi ?mutlaka cikmissinizdir muayene icin ...
Malum kis ayi usutmasin diye fazla cikmiyorum ama cikiyorum :)
lütfen bana dua edin kuran pokuyun benim için çok ihtiyacım var şimdiden alah razı olsun a.s.
arkadaşlar unuttuğunuz bişey var, kış bebeği olmak bi kere çok büyük şans, sonuçta bebekler ilk 3 ay fazla dışarı çıkarmak iyi değil bana göre, bizimde bu dönem kara kışa denk geliyo. düşünsenize mayıs haziran gibi bebeklerimiz 6-7 aylık olucak tam hareketlendikleri zaman hele yazın tutabilene aşkolsun kaydirigubbakcemile
kızlar herkese selam ..
kızlar bişi sorucam bileniniz varmı oğlum malum çok gazlı milupanın rezene çayını aldık ama vermeye korkuyorum acaba yenidoğan bebeklere verebilirmiyiz bir sakıncası olurmu bilen yada deneyen varsa lütfen paylaşsın
şimdiden teşekkürler hepinize
bu arada bişey soracaktım bilgisi olan varmı acaba...kızımın gözleri çapaklanıyo sürekli genta kullanan varmı yada başka bi şey?
canım ben eylül annesiyim..ben verdim milupa rezene doğumdan itibaren..iki doktorada danıştım çünkü çok gaz problememiz var..hala yani..azar azar ver canım..10 ml filan..üstündeki tarifte 100 ml e 1 tatlı kaşığı yazar..sen 50 ml e 1 çay kaşığı koy ver ama hepsini bitirmesin..midesi rezeneyle dolmasın..çok faydası oluyo rezenenin..bide bacaklarını karnına doğru ittir ara sıra..gazını çıkarır hemen..öptüm canım..allah bağışlasın bebişini
gözlerinin çapaklanması bebeğin üşüdüğünü gösterir canım..genta kullanma bence..temiz ılık bi suyla pamuk yardımıyla hafifçe sil..pamuğu iyice sık ama..bide dikkat et musluk suyu olmasın...Allah analı babalı büytsün canım..öpüyorum
bebeğinin göbeği düştükten sonra göbeğinden kan gelen varmı, bizim böyle bir sorunumuz var da
bu arada bişey soracaktım bilgisi olan varmı acaba...kızımın gözleri çapaklanıyo sürekli genta kullanan varmı yada başka bi şey?
canım benim bebeğiminde göbeğinden kan geldi
göbeği düştü yıkadık daha sonra iç zıbının da kan lekesi vardı
korktum aklıma sen geldin
sen ne yaptın dr ne dedi bende yarın sabah götüreceğim dr a
canım benim bebeğiminde göbeğinden kan geldi
göbeği düştü yıkadık daha sonra iç zıbının da kan lekesi vardı
korktum aklıma sen geldin
sen ne yaptın dr ne dedi bende yarın sabah götüreceğim dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?