Doğum yapanların paylaşım alanı

bhk senin dışarı çıkmana iyi izin vermişler benim etrafımdakiler 40 gün yasak diyorlar..çıkılmazmış asla..

bana sacma geliyor ee ..hic doktora falan gitmediniz mi ?mutlaka cikmissinizdir muayene icin ...
Malum kis ayi usutmasin diye fazla cikmiyorum ama cikiyorum :)

bana sacma geliyor ee ..hic doktora falan gitmediniz mi ?mutlaka cikmissinizdir muayene icin ...
Malum kis ayi usutmasin diye fazla cikmiyorum ama cikiyorum :)

bana da çok saçma geliyor elbette..görmcelerime diyorum doktora giderken neden bişey olmuyor o zaman diyorum üfff çok gıcıklar yaa herşeye karışıyorlar nefret ediyorum..

lütfen bana dua edin kuran pokuyun benim için çok ihtiyacım var şimdiden alah razı olsun a.s.

fenerbahcemine arkadaşım ne derdin var anlamadım ama ne olur kendini bu kadar bırakma şöyle bir silkelen kalk giyin makyaj yap vs...kendine gel bir bizim kendimizden başkası bize yardım edemez unutma hem bebeğin var sana ihtiyacı olan ve senden başka kimse sen kadar ilgilenemez onunla sıkıntılarını at kafandan valla eden kendine ediyo gerisi ahlayıp vahlayıp kendi hayatlarına devam ediyo arkadaşım sana yine senden fayda var unutma canım allah yar ve yardımcın olsun kendine ve bebeğine iyi bak birtanem.a.s.

kendini kötü hisseden bütün arkadaşlar umarım bir an önce toparlar ve bebeklerinizin bu en güzel zamanlarının tadına varırsınız, dualarım sizinle

iyi geceler hanımlara.s.

uzun zaman sonra kuzumu uyutup önce Allaha sonra anneme emanet ederek eşimle market alışverişine gittik tabi ben 10 dakkada bir annemi arayıp fitil ettim kadınıkaydirigubbakcemile3..annem gezin siz emirhan uyuyo diyince eşimde yakınlarda gitiiğimiz cafeye götürdü beni ahh ahh çıkarken de giderdik oraya:asigim: birer kahve içtik eskileri yad ettik nasıl iyi geldi nasıl kendime geldim anlatamam..psikolojm düzeldi kendime güvenim geldi eşimle konuşmaya fırsat bulamadığım herşeyi konuştum..1-2 saat içinde eve döndük kapıdan içeri girdik oğlum uyandı ..o 2 saat içinde yavrum gözümde tüttü:ecrin_bebek:..ya nasıl bırakıpta işe başlıcam mercimeğimi bilemiyorum bugün hesapladım 7 hafta kalmış iznimin bitmesine Allah sabrını veriri inşallah geçim dünyası malum herşey zor:1no2:..kızlra 40 olayına sakın kafayı takmayın 40 dan önce çıkılmaz diyenlere tavrınızı koyun siz mutlu ve huzurlu olacaksınızki yavrularınızda mutlu olsun..hepinizi oğlumla öpüyoruz teyzeleriŞeniz ..

bende 40 gün ev hapsi olayını mantıklı bulmuyorum..eskiden şartlar bunu gerektirdiği için heralde böyle yaparlarmış
valla ben bir hafta sonra dışarı çıktım...

kesinlikle katılıyorum çünkü dönem olarak kış dönemi hem annenin eski formuna kavuşması adına hemde bebeğin ele avuca gelmesi açısından oldukça büyük bir şans olarak görüyorum...
çünkü yazın o sıcaklarda emzirmek,altını almak ayrıca kilolardan dolayı yaz dönemi giyinecek kıyafet uydurmak inanın çok daha zor olacaktı...

bu arada bişey soracaktım bilgisi olan varmı acaba...kızımın gözleri çapaklanıyo sürekli genta kullanan varmı yada başka bi şey?

canım ben eylül annesiyim..ben verdim milupa rezene doğumdan itibaren..iki doktorada danıştım çünkü çok gaz problememiz var..hala yani..azar azar ver canım..10 ml filan..üstündeki tarifte 100 ml e 1 tatlı kaşığı yazar..sen 50 ml e 1 çay kaşığı koy ver ama hepsini bitirmesin..midesi rezeneyle dolmasın..çok faydası oluyo rezenenin..bide bacaklarını karnına doğru ittir ara sıra..gazını çıkarır hemen..öptüm canım..allah bağışlasın bebişini

bu arada bişey soracaktım bilgisi olan varmı acaba...kızımın gözleri çapaklanıyo sürekli genta kullanan varmı yada başka bi şey?

gözlerinin çapaklanması bebeğin üşüdüğünü gösterir canım..genta kullanma bence..temiz ılık bi suyla pamuk yardımıyla hafifçe sil..pamuğu iyice sık ama..bide dikkat et musluk suyu olmasın...Allah analı babalı büytsün canım..öpüyorum

uykusuzum :bbo:
gece 03:00 de uyudum :bbo:Ahh Emre Deniz'im annene niye boyle yapiyorsun :asigim:
ogleden sonra misafirlerim var Emre'yi gormeye geliyorlar ;nasil misafir agirlayacaksam :bbo:
Leyla gibiyim ....

canım çok teşekkürler verdiğin bilgi için..

doktorumuza danıştık bana günde 2 çay kaşığı verebilirsin demişti ama ölçüsünü sormayı unutmuştum..aynı tarif ettiğin gibi biberonuna hazırlayıp 2 çay kaşığı içirdim gün içinde ..yavrum baya rahat etti ama bu seferde uykusu ağırlaştı..o gece zor uyandırıp emzirdim kuzumu..doktor benim içmemi tavsiye etti günde 2 bardak çok gazı olursada kuzumada içiriyorum.. umarım şu gazlı günlerde biter..

Yavrunu ve seni öpüyorum sağlıkla büyüsün kuzun

önce teşekkür ederim newlife..ama odası sabit 23 derecede sürekli ama yinede aklımda tutup önerdiklerini deniycem
ilk çocuğumdada olmuştu ama bir hafta içinde geçmişti...

merhaba kızlar bende oglusum arslana kavustum hayırlısı ile 21 aralık dogum yaptım baska baslık altında yazmak isterdim ama beceremiyorum o yuzden burdan bir iki sey yazayım dedim

gece yatmadan once yarın dogum olacagını hissettim butun gecede uyuyamadım zaten bi sancı surekli var ne annemi uyandırdım ne babamı esimde sehir dısındaydı zaten sancıların geliş dakikasına baktım 10 dk arayla geliyodu sabah bes civarında kalktım saclarımı fonledim makyaj yaptım kıyafetlerimi giydim annemle babamın uyanmasını bekledim onlar uyandıktan sonra hastaneye gidelim dedim ama sancılarım 5 dk arayla gelene kadar beklemeye karar verdik o ara kahvaltı bile ettim cok rahat tam istediim gibi gittim hastaneye

hastanede once nst ye baglandım dogum baslamıs dedi doktorum 4 cm acılma varmıs hatta rahatlıgımı gorunce tebrik etti sonra serum verdiler sancıların siddeti artmaya basladı bi 10 dk acaip bagırdım ama aglayamadım 10 cm olunca acılma dogumhaneye aldılar beni drumdan allah razı olsun tamamen profesyonel biri cok rahat olucaını soledi eger dediklerimi yaparsan sadece uc ıkınmada dogar dedi bebegin gercektende 4 defa ıkındım ve dunyalar tatlısı oglusumkollarımın arasındaydı esimle babam hemen kameralarla dogum haneye daldılar bebisimi beni cektiler harika bişeydi bukadar rahat ve kolay olacaını hiç dusunmemiştim kelimelerle ifade edemiyorum bile

bukadar kolay bir dogum yapmamda burdaki tum annelerin katkısı var ozellikle sevgili celik senin hikayen bana ayrı bi guc verdi nedenini inan bilmiyorum seninki gibi rahat dogum yapmak istedim hikayeni okuyunca oylede oldu tesekkur ederim hepinize saat 12de gittiim hastaneden 16.30 da ayrıldım saat 14.30 da oglum dogdu 20 dk surdu dogumhanedeki seruven muthiş bişey allah cocugu olmayan herkese evlat nasip ettin dogum yapacak arkadaslara tek tavsiyem korksanız bile guclu olun cunku ..... buraya uygun bi cümle bulamadım mucizeye kavusunca anlarsınız ....

tum annelere ve tum bebişlere sevgiler mutlu ve saglıklı bir yasam diliyorum tum ailelerinize

bebeğinin göbeği düştükten sonra göbeğinden kan gelen varmı, bizim böyle bir sorunumuz var da

canım benim bebeğiminde göbeğinden kan geldi
göbeği düştü yıkadık daha sonra iç zıbının da kan lekesi vardı
korktum aklıma sen geldin
sen ne yaptın dr ne dedi bende yarın sabah götüreceğim dr a

Kızının gözlerinde sulanma var mı peki? Benim büyük oğlumda da çok çapaklanma vardı. Hatta gözleri çapaktan yapışıyordu. Ne yaptıysam geçiremedim. Meğer gözyaşı kanalları tıkalıymış ve bebeklerde oldukça sık görülen bir durummuş. Hele biraz burnu tıkansa gözyaşları şıpır şıpır akardı. Öyleki gözyaşı tuzlu bir sıvı olduğu için kulaklarına doğru cildi tahriş olmuştu. Göz doktoru göz pınarlarına bastırarak masaj yapmamı söylemişti. Masaj yaparak açılmazsa ameliyat gerekir demişti. Allahtan masajla açılmıştı. Bence aklında olsun. Bir süre daha geçmezse bir göz doktoruna danış. Bir de sütünü gözüne damlatıp bir pamukla sil damla kullanma bence.

canım doktor biraz daha beklemi istedi, göbeği düştükten 10 gün sonra kan durdu, ben her gün silip temizliyor ve kuru tutuyordum galiba o işe yaradı, ama geçmezse de çok ufak bir işlemle hallediliyormuş bana öyle söylemişlerdi, ama Allahtan gerek kalmadı, umarım seninkide kendiliğinden geçer

Watergirl tebrikler!!Harikasın:lepi:Kolay bir normal doğum yaşamışsın ne güzel.Ben de güzel doğum hikayelerini okuyup kolay normal doğum yaşadığımı hayal etmiştim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı.Sen şanslısın.
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün bebişin.

Alkollü pamukla silip gazlı bez kapat canım.Geçiyor.Çok fazla kurcalama silerken.Benim kızımın da bir kaç kere kanadı.Sürekli akmadığı için endişe etmeyin dedi doktor.Böyle azcık kanayıp kendi kendine kabuk bağlıyorsa sorun yok.Çok fazla yıkamayın ama göbeği geçinceye kadar.Yıkayınca kabuk yumuşayıp düşüyor ve tekrar kanıyor.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…