- 10 Haziran 2007
- 1.676
- 2
- 45
yerım ben gelınımı yaa masallh 41 kere
yaa dünürcügüm kocamn oldu senın damat bı degıstı bıde resım koymayıda bılmıyorm su benım pc bı düzelsın yollarm bırınıze koyuverrsınız tosun pasamın fotosunu
seni sevmezmiyiz hiç dünürcüm bidenem, hadi bir an önce yapılsın şu laptop ta sahalara dön yeniden hihoyyytkızlar cokkk ama cok özledm sızlerı benım laptopum bozuldu gıremıyorum suanda komsucugumdn gırıyorm cıkıcm yıne sakın sızlerı unuttm sanmayın hepınızı cok sefıyommm
sızde benı unutmayın hemıı hemıde sefınn
sağlık ocağının yaptığı aşıların arasında yok rotavirüs canım. biz dr.umuzda yaptırıcaz.Sağlık ocağında rotavirüs aşısı yaptıran var mı? Bazı yerlerde sağlık ocaklarının bu aşıyı karşılayamadıkları için yapmadıklarını duydum da.
Allah kolaylık versin şekercim, biz bi tanesiyle serseme dönmüşken sen de 2 tane ki öbürüde çok büyük değil,iyide çereze gündüz kalıyor gece uykusunu alıyordur gece nöbeti bizde
uyku tatlı olmazmı şuurumu kaybediyorum resmen büyük kızım da sabah 8 dedimi ayakta günde bir kaç saat uykuyla dolaşıyorum buna da şükür sağlıklı olsunlar da
ama dediğin gibi tek sağlıklı olsunlarda :ecrin_bebek: anne olmak kolay değil a.s.
damla korse giyiyorum demişsin ya sezaryenden hemen sonra dikişlerde falan bi problem olmadı di mi? birde naıl korse giyiyorsun? normal korse mi lohusalar için olanlardan mı? bu hafta kontrolümüz var dr. da rahim tamamen toplanmışmı falan ona bakacak o zman soracağım ben korse işini.