- 6 Aralık 2007
- 594
- 16
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sehnazım 3 gun bızde sut veremedık gogus ucu yok dıye.. Hem chıcconun hem bebedorun aldık ama ıse yaramadı.Cunku standart kocaman boydalar. Elımle cıkarmaya calıstım gogus uclarını sımdı cok rahat alıyor acısada yılmaaaa sakın.
Sonunda bizde burdayızzz....
Bizde göğüs ucu problemi yaşadık, ben Avent'in silikon göğüs ucunu aldım... İki boyu var onun small (küçük) ve standart olarak, küçük boyunu kullanıyorum ben... Silikon göğüs ucuyla acımıyor artık... Ama oğlum göğsümdeki sütün tamamını çekmediğinden süt birikiyor ve ağrı yapıyordu, iki gündür pompayla boşaltıyorum, gece eşim bebeğe veriyor ve ben fazladan iki saat uyuyabiliyorum... Ama kaşıkla uzun sürdüğünden ve bebek uykuya dalıp içmesi gereken miktarı almadığından biberonla veriyor, gerçi göğüs ucu ve biberonun ucu aynı olduğundan memeyi reddetmedi ama biberon kolay diye, memeden emmek zor gelir mi diye endişe ediyorum...
Siz böyle birşey yaşadınız mı?
benımkı de hem bıberondan hem gogusten alıyor. Bır sorun yasamadık. Bızım de doktorumuz dun gaz ıcın sab simplex verdı. d vıtamını ve burun damlası verdı...
melekcigim bizede dr umuz sab simplex bu damladan verdi cok iyi geldi oglusuma
anneler ben ilk bebeğimde hem biberon kullanyordum hemde emziriyordum bir ay sonra oğlum memeyi bırakmıştı size tavsiyem sadece emzirin şimdi kızımı sadece emziriyorum emzirdikçe göğüs ağrınız geçecektir.
bizimde gaz sorunumuz var ayaklarına sıcak su torbası kullanıyorum iyi geliyo gazını zor çıkarıyo şimdilik herhangi bir ilaç kullanmıyoruz.
canım nasıl kullanıyorsun.. bıze gunde 4 defa 4 damla dedi..
sampuan ve yag olarak hangı markayı kullanıyorsunuz?m ben chıcco. Bolca sıparıs verecem ama chıcco ıle sebamed arasında kararsız kaldım.
Pısık kremındede sebamed mı kullansam bepantene mı ?