Böyle bir muameleye kardeşimin eşinin doğumunda zavallı annem maruz kaldı. Gelinimizin annesi, hiç bi işe yaramadığı gibi, konuştu,anneme iş buyurdu durdu. Bebeği avutmaktan bile acizdi,iki dakika tutup hemen anneme uzatırdı. Üstelik gelinimizi tuvalete de annem götürüp poposunu silerdi. Yemek,evin soba işi tabi ki onlar da annemdeydi. Ben de ara işlere koşturuyordum ama annemin o kadar zoruna giderdi ki..konu sahibi sizin anneniz bi de işini bırakıp gelmiş,yazık günah hakkaten,kadının zoruna gitmiştir kullanılmak..bebek-lohusa bakımı hiç kolay bişey değil gerçekten.
Bu arada ben anneme o saygısızlığı yapacak adamın ağzını yırtar,kaynananın da kıçına tekmeyi basardımnasıl müsade ettiniz günlerce kadına hizmetçi muamelesi yapılıp sonra da hakaret edilmesine eşinizin ki anne de sizinki bostan korkuluğu mu bi de üzerine özür dileyip davet etmek de nesi beyfendiyi yapmayın,daha fazla düşürmeyin kendinizi. Sütünüzün kesilmesine sebep olmuşlar bir de
Maksat sana ve bebeğe bakmakken herkes güç savaşına girmiş. Ben olsam hepsine yazıklar olsun deyip toptan küserdim. Seni hoş tutup iyi hissettireceklerine şu yaptıklarına bak.
Ben annenizde hiç haksız bir yön görmedim, sizinle konuşsa sizi doldurmuş görünecek, direk muhatapları ile seviyeli konuşmuş. Eğer o sofrada annenizin kaba bir sözü yoksa gerçekten, yazıklar olsun o kocaya.
Sütünüz de gitmiş, hiç mi vicdanı sızlamıyor.
sizin yerinizde olsam kocama haksız olduğunu anlatasıya kadar konuyu kapattırmam, iyi bir tavsiye mi bilemiyorum.
Tavsiye için teşekkür ederim. İnanın şuam öyle yapsaydınlara değil de, şimdi bunu yapmalısınlara ihtiyacım var. Eşimle konuşmaktan göbeğim çatladı. Kafasındaki düşünceyi düzeltemiyorum. Anlatmaktan tükendim. Şimdi o eve gelmesi için misilleme mi yapmalıyım, konuşmamalı mı, onu mecbur mu bırakmalıyım.. Çünkü sırf bnm için yapmak zorunda.me düşündüğü umurumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?