Doğum sonrası yaşananlar

Şoka girdim.. Şoka girmeye hakkım varmış gibi o an salak gibi şoka girdim. Ağlama krizine girdim hiçbir şey konuşamadm engel olamadm konuşmasına

Hersey tabiri caizse arap saçına dönmüş işiniz zor..
Annenizi istemeniz tabi ki normal ama annenizin konuşması da yerinde ve doğru olmamış,,karşısındaki kişilerin alınmaması mümkün değil..
Sizi rahatsız eden bir varsa doğrusu esinizle kendinizin konuşması olurdu..
Belli ki ilk heves ilk torun ailelerinizde olan minicik bebeğe olmuş..
Kayinvalidenizle konusunuz mu bu konuyu hiç acaba?
Aradaki tatsızligi belki onun esinizle konuşması giderebilir..bi daha yaşanmaması dileğiyle

Eger senin annen gelemiyorsa onun annesi de gelemeyecek. Esin annene gitmiyorsa sen de onun amnesine gitmeyeceksin bu kadar basit. Ne onemli anneleri varmis. Sanki kadinlar agac kovugundan cikti. Kaynanalar da bayiliyor lohusa cildirtmaya.

Hala annenizi evinizde rahat ettirmeyen birine ikinci cocugu yapmak?

Annemin annesinin yanında konuyu açmasından dolayı özür diledim

ama canım zaten eşin altta kalmamış
agzını doldura doldura vermiş cevabını annene
neyin özürünü diliyorsun?
ha eşin orada alttan alır konuyu tatlılıkla kapatırdı
sen daha sonra özür diler gönlünü alırdın.
Eşinin cevabının karşılıgı masayı kafasına geçirmek olabilirdi
en uygunu buydu ama daha fazla
yazmiyim benim biraz tansiyonum yükseldi varsay.

İyi de gitmezse gitmesin eşiniz anneniz neden ısrarla davet ediyor

Annenizin tavrı garip olmuş yani x hanım şu işi de sen yapıver çorba pişir çamaşırları katla vs vs diye işleri birlikte yapmaya çalışmak yerine ben izin alıp geldim o gitsin demiş

Eşin de annesinin evinden kovulmasını hazmedemeyip haddini aşmış

Kv annemin yemeğini yemedi diyorsunuz ne yedi yani anneniz yapmayıp Kv ye yap deseydiniz

Bir evde iki kadın olmaz ama bunu sizin halletmeniz gerekirdi

Bunlar olup bitmiş bundan sonra eşini götürmeye çalışma

Kv ile de mesafeyi aç

Bana diyor ki, zaman ver. 4 ay geçti be adam.. Hala zaman istiyor. Kafasına yerleştirmiş annem istenmiyor, ben istenmiyorum diye. Ama diyor ki gideceğim zamana ihtiyacım var. Bende bu zamanı anlamıyoruö ne oluyor o zamanda? Araya zaman girmesi çok daha kötü. Gireceği kadar girmiş zaten

Şoka girdim.. Şoka girmeye hakkım varmış gibi o an salak gibi şoka girdim. Ağlama krizine girdim hiçbir şey konuşamadm engel olamadm konuşmasına

hakkınız var tabi. Şoka girersiniz. Ama şok ne kadar sürer ki? O gün değil ertesi gün gidin.
Hadi gitmek uygun düşmez yapıcı olmak lazım dersiniz onu da anlarım da yapıcı olmak anneyi ezdirmek demek değil. Alın işte barışmışsınız, artık tartışmıyorsunuz ama ne oldu? Anneniz evinize gelebilyor mu? Kayınvalideniz gelip kalırken anneniz torun görmek için sizin gelmenizi bekliyor. Haksız bile değil. Yanlış yerde yanlış anlaşılmış o kadar.

Eşimi kendi fikriyle bırakırsam asla gitmez biliyorum. Ben bunu istemiyorum

hayir suan annem konusuo esimle ama gonul kirginligi var ister istemez haketmedigi seyleri yasadi annem suan hamileyim ewet ama hic birsey eskisi gbi degil kayinvalidem olmasi gerektigi gbi cunku bi adim ileri gitmesine esim izin vermio ayrica ewlilikte sorunlar elbette olacak kimse gulluk gulistanlik degil bende o konuda sorun yasadim suanda ole bi sorun yok haa yine ikinci dogumumda da ayni seyleri yaparlarsa olacaklardan ben sorumlu degilim dedim esime zaten

Yahu gitmeye yüzünün olmaması lazım. O kadar bağırmış çağırmış kendisinden yaşça büyük insana. Sizin onun annesine sesinizi yükselttiğinizi hayal edebilyor musunuz? Ne yapardı? Onun annesi kıymetli de sizinki değil mi? E o şimdi sizin annenizi gayet de istemiyor. Sizin istememe gibi bir durumunuz bile yokken bu kadar tepki ama o şu an gerçekten de istemiyor o ne olacak?

Aynen öyle çok güzel özetlediniz.. Tavsiyelerinizi İstiyorum siz ne yapardınız

Sanırım herkes Doğum yaptığında böyle sorunlar oluyor , ben Doğum yaptığımda da benzer şeyler oldu çook zor geçti benimde bu sebepler yüzünden sütüm hep çok azdı bebeğimi doyuramadım Keşke olmasaydı ama oluyor malesef böyle şeyler
ben burda annenizi hatalı gördüm çok fevri davranmış sizin için bi süre dişini sıkmalıydı sonunda olan ailenizin huzuruna olmuş çocuğun rızkına olmuş, böyle olabileceği belliymiş kv size annen gitsin dese eşiniz nasıl davranıyorsa öyle davranırdınız eşinizde telefonu alıp o şekilde konuşarak yanlış etmiş kimse sağduyulu davranmamış yani anneniz haklıyken haksız olmuş olanda size olmuş

Aynen öyle çok güzel özetlediniz.. Tavsiyelerinizi İstiyorum siz ne yapardınız

Bu noktadan sonra ne yapılabilir bilmiyorum ki. Ben eşim ailemin yanına gitsin diye zorlamazdım ama annem de evime gelirdi. Karışamazsın derdim. O işteyken gelirdi ama gene de gelirdi. O ev benim de evim. Görmek istemiyorsa keyfi bilir ama annem gelecek o eve. Onun annesi nasıl geliyorsa o da gelecek. Annemi istemeyen de beni de istemiyordur. Hoşçakal.

Yani anne benim için bambaşka bir şey. Kendi evladınızdan hesap edin. Daha şu kadarcık süredir hayatınızda ama verdiğiniz emek ortada. 20 küsür yıl gözünüz gibi baktığınız evladınızın evine giremeseniz ne hissedersiniz?

Ağlamak istiyorum ya..Kıyamam ..hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. .tek fark annem başka şehirden geldi sadece 1 hafta kalacakti rezil etti kayinvaldem resmen kizimda bulsun diyorum hep nasilmis kayinvalidesi ile arada kalmak .gitmezse gitmesin esin takma hatta annesi geleceginde aa annemde misafirler var yemeğe bekliyorlar beni diye git çok sinir oluyorum çok ..lohusa acemi anneye yaptıkları ah ah

Teşekkür ederim.. Çok haklısın.. Anlayışsızlık. Tek yaptıkları buydu.. Benimde hatam vardı. Şuan ki durumda sen nasıl bir yol izlerdin, ne yapardın..

Maksat sana ve bebeğe bakmakken herkes güç savaşına girmiş. Ben olsam hepsine yazıklar olsun deyip toptan küserdim. Seni hoş tutup iyi hissettireceklerine şu yaptıklarına bak.

Eşin çok çig davranmış.Hamile kalırsam ne annemi ne kayınvalide mi yanımda 10 günden fazla tutmayı düşünmüyorum.Insanlar 2 3 çocugu varken hem hepsine bakıyo hem dördüncüyü doğuruyo.Bu kadar çile çekileceğine uykusuz kalmayı tercih ederim.

emin ol o 10 gunde yapiolar napiolarsa bende de 10 gun kaldilar guya torun gormeye geldiler

Böyle bir muameleye kardeşimin eşinin doğumunda zavallı annem maruz kaldı. Gelinimizin annesi, hiç bi işe yaramadığı gibi, konuştu,anneme iş buyurdu durdu. Bebeği avutmaktan bile acizdi,iki dakika tutup hemen anneme uzatırdı. Üstelik gelinimizi tuvalete de annem götürüp poposunu silerdi. Yemek,evin soba işi tabi ki onlar da annemdeydi. Ben de ara işlere koşturuyordum ama annemin o kadar zoruna giderdi ki..konu sahibi sizin anneniz bi de işini bırakıp gelmiş,yazık günah hakkaten,kadının zoruna gitmiştir kullanılmak..bebek-lohusa bakımı hiç kolay bişey değil gerçekten.
Bu arada ben anneme o saygısızlığı yapacak adamın ağzını yırtar,kaynananın da kıçına tekmeyi basardım nasıl müsade ettiniz günlerce kadına hizmetçi muamelesi yapılıp sonra da hakaret edilmesine eşinizin ki anne de sizinki bostan korkuluğu mu bi de üzerine özür dileyip davet etmek de nesi beyfendiyi yapmayın,daha fazla düşürmeyin kendinizi. Sütünüzün kesilmesine sebep olmuşlar bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…