Büyük konuşmayım da bebeğimi de alır anneme giderdim herhalde. O sinirle bir adrenalin gelir dikişleri falan yırtar ama giderdim sanırım.
Üstüne bir de anneniz hala davet ediyor da burnundan kıl aldırmıyor beyefendi. Eşime inanılmaz aşığım ama annem benim için başkadır. Yüzümü göremez bir daha anneme öyle çemkirirse.
ay şimdi tekrar okudum birde eşinden özür dilemişsin
ne denir ki kim.lohusa belli degil buna benzer seyleri dogumda bende yasadim annem kayinvalidemle küs nedeni kaynanam dogumda oglunu doldurdu anneme dusman etti esim sabah ise gitti aksama kdr olani ne bilsin aksam kasla goz arasi yalan yanlis doldurmus bende yuzlestircem dedim esim istemedi yeter artik duymak istemiorum dedi kaynanam tum aileme dusman etti esimi benimde o zaman tek gogsum sutten kesildi halada konusmazlar anlatsam roman olur yaptiklari da nese o zmn bende cok tartistim esimle esimin cok hatalari oldu annemin karsisina gecip laf solemedi ama bakislari hareketleri yetti o zamandan beridur annemde ewime geldiginde rahat edemez suan hamileyim calisiorum kaynanam geldi cocuga o bakiyor ama ewde iki yabanci zorunlu haller disinda konusmam hatta anne bile demem kendisine
Annemin annesinin yanında konuyu açmasından dolayı özür diledim
Şoka girdim.. Şoka girmeye hakkım varmış gibi o an salak gibi şoka girdim. Ağlama krizine girdim hiçbir şey konuşamadm engel olamadm konuşmasına
İyi de gitmezse gitmesin eşiniz anneniz neden ısrarla davet ediyor
Annenizin tavrı garip olmuş yani x hanım şu işi de sen yapıver çorba pişir çamaşırları katla vs vs diye işleri birlikte yapmaya çalışmak yerine ben izin alıp geldim o gitsin demiş
Eşin de annesinin evinden kovulmasını hazmedemeyip haddini aşmış
Kv annemin yemeğini yemedi diyorsunuz ne yedi yani anneniz yapmayıp Kv ye yap deseydiniz
Bir evde iki kadın olmaz ama bunu sizin halletmeniz gerekirdi
Bunlar olup bitmiş bundan sonra eşini götürmeye çalışma
Kv ile de mesafeyi aç
Eger senin annen gelemiyorsa onun annesi de gelemeyecek. Esin annene gitmiyorsa sen de onun amnesine gitmeyeceksin bu kadar basit. Ne onemli anneleri varmis. Sanki kadinlar agac kovugundan cikti. Kaynanalar da bayiliyor lohusa cildirtmaya.
Hala annenizi evinizde rahat ettirmeyen birine ikinci cocugu yapmak?
Bana diyor ki, zaman ver. 4 ay geçti be adam.. Hala zaman istiyor. Kafasına yerleştirmiş annem istenmiyor, ben istenmiyorum diye. Ama diyor ki gideceğim zamana ihtiyacım var. Bende bu zamanı anlamıyoruö ne oluyor o zamanda? Araya zaman girmesi çok daha kötü. Gireceği kadar girmiş zaten
hakkınız var tabi. Şoka girersiniz. Ama şok ne kadar sürer ki? O gün değil ertesi gün gidin.
Hadi gitmek uygun düşmez yapıcı olmak lazım dersiniz onu da anlarım da yapıcı olmak anneyi ezdirmek demek değil. Alın işte barışmışsınız, artık tartışmıyorsunuz ama ne oldu? Anneniz evinize gelebilyor mu? Kayınvalideniz gelip kalırken anneniz torun görmek için sizin gelmenizi bekliyor. Haksız bile değil. Yanlış yerde yanlış anlaşılmış o kadar.
Aynen öyle çok güzel özetlediniz.. Tavsiyelerinizi İstiyorum siz ne yapardınız
Çok sinir bozucu bi durum gerçekten, seni cok iyi anliyorum, çevremizde okadar çok bu durumu yaşayan insan varki, surekli duyuyoruz..
Annen çok hatalı, iyi niyetli belki ama yanlış ifadeler kullanmış..
Anlayışlı bi kv, koca ve annen yoksa bunları bi araya getirmemeye gayret göstereceksin, bu bermuda üçgeninden uzak duracaksın yapcak bişi yok..
Gelmiş geçmiş olsun, bebeğini sağlıklica büyüt..
Eşin çok çig davranmış.Hamile kalırsam ne annemi ne kayınvalide mi yanımda 10 günden fazla tutmayı düşünmüyorum.Insanlar 2 3 çocugu varken hem hepsine bakıyo hem dördüncüyü doğuruyo.Bu kadar çile çekileceğine uykusuz kalmayı tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?