Doğum sonrası yaşananlar

Annen istediği zaman gelebilir diyor. Ama o gitmek istemiyor. Aynen dediğiniz gibi ben arada kaynadım olan bana oldu..

Bitmeyecek bu durumlar.
Düğünler nişanlar doğumlar bayramlar hep sorunlu bizim memlekette. Neden yaa?
Hiç yoktan çiftlerin arası bozuluyor, ne kolay yuvalar dağılıyor bu şekilde yaşanınca.

Off. Tüm akrabalık bağlarına isyanım var bugün. Bi rahat bıraksınlar insanları!

Bak bazı durumlar vardır ki iyi niyet bi yere kadar. Erkek tarafı niyeyse kendini evde ev sahibi kız tarafını da misafir görüyor. O durumda ben napardim biliyor musun. Anneme onca hakaret mi ettin annen de evimden defolup gidecek. Hee annesini savunup beni de hor mu gördü o zaman bebeği alıcam ve direk annemle annemin evine gidicem. Oldu paşam başka. Sen kimsin de yani benim annemi o halde gönderiyorsun da senin annen gelecek kalacak ?? Ama annen de biraz haksız masa da acmamaliydi konuyu sana söyleseydi sen konussaydin kocanla keşke. Burda herkeste suç var.

Yaaa bi de benim anlamadığım kv vs herkimse yeni doğmuş bebeğin hergün nesini sevmeye geliyorlar..başka konular da var burda "kadın yeni doğum yapmış,kv-görümce hergün takım halinde gelip gelip lohusa kadının başına çokuşuyorlar..nasıl bir sevgi anlayışı bu arkadaş

İstediğim şey onun hatasını gerçekten anlamasıydı. Yeterince yükseldik zaten birbirimize karşı. Şuan da sular duruldu ama güllük gülistanlk bir halim yok eşime karşı. Kötü gittim olmadı iyi gittim olmadı. Şuan ki tavsiyenizi istiyorum ben. Öyle ya da böyle gidecek annemlerin evine. Ama bunu hemen yapmasını istiyorum. O kadar zaman geçti. Şuan da izlemem gereken yol nedir size göre

Malesef en buyuk hata esinde ,belli ki nasil isterse oyle anlamis,annesi doldurmus , ama annenizde hatali siz bu durumdayken yemek masasinda sikayetlenmek nesi ,
Direkt kayinvalideye bana buyur edicegine yapsana ben kizimla ilgilenmeye geldim ,hizmetcilige degil diyip sorunu orada cozecekti ,anneniz sizi sakinlestirecegine kendisi cingar cikarmis ,
Ustelik siz dogum yapali 1 hafta olmus sizi birakip gitmesi hata ,mizmiz biraz belli
Annernizin huyu sizde de var belli ,normal dogum yapip dikisi olanlar bu kadar nazlanmiyor ,sezeryanin apandisit ameliyatindan bir farki yok,
psikolojiniz kaldirmiyor belli bu tip olaylari ,
Kimse kimseyi nazlamak hep oluruna gitmek zortunda degil ,herkesin huyu farkli kv ve esin boyle bir cins belli ,
Kv eve sokma sende gitme ailene kadar tavri degisene kadar ,tabni bosanmayi goze alabiliyorsan bunu yap

Çok üzüldüm olan size olmuş malwswf. Fakat hata birazda sizde.Oncelikle kv ye siz bizzat kendiniz spylemeliydiniz. Hergün zahmet etmenize gerek yok sağolsun biz annemle hallediyoruz ama tabiki bebeği görmeye gelin diye.
Ama madem ki anneniz söylemiş kötü birşey demediği halde Eşiniz olayı fena halde büyütmüş üstüne birde annenize hakaret etmiş küsmüş..
Çok sabırlı davranmışsiniz.Benim eşim anneme bunu yapsa anında eşyalarını eline tutuşturur koyardım evden ikisinide.Hickimse benim anneme benim yanımda hakaret edemez.Ediyorsada bedelini öder.

Zor, çok zor.. Yine de yorumunuz için sağolun.. Siz, siz olun eşinizin ailenizle yüz göz olmasına izin vermeyin. Aslında bende vermezdim ama birden elimden telefonumu alınca neye uğradığımı şaşırdım. Şimdi de dağılan parçaları toplayamıyorum işte

Anneniz neden arayıp eşinize lütfediyor ki.Onca laftan sonra annenizin asıl kocanızın yüzüne bakmaması görmek istememesi gerek.Çok büyük terbiyesizlik etmiş eşiniz.
Ne olursa olsun o sizin anneniz,eşinizin sesini bile yükseltmeye asla ama asla hakkı yok.

+1
Gerçekten çok gereksiz, herkes birbirini yanlış anlıyor...

Problem, eşimin annesine hakaret edildiğini sanması. O buna inanıyor. Anneme saygısızlık ettiğini kabul ediyor ama gitmiyor evlerine

İşte anlatamazsın.. Anlamazlar.. Derler ki istenmiyoruz hakarete uğradık derler. Bizim uğradığımız ne peki !

Dunyaya bir bebek gelmis, aile buyukleri bayram yapacagina harp cikarmis evde. Ortada bir lohusa kadin ve sutten mecburen kesilen bir bebek.. Burnundan kil aldirmayan koca... Sen haric herkes hatali.
Annen de keske o konusmayi masada yapmasaydi... Kv desen halden anlamamis zaten.. Esin yaninda olmaliydi, birlik olsaydiniz simdiye kadar iki aile arasindaki buzlar erimeye baslardi bile.
En cok bebege acidim, dogum eve tazelik ve nese getirir.. Kavga gurultu degil. Kimse boyle bir ortama dogmak istemezdi.
Sevincten baska bu dort ay icinde her seyi yasamissiniz. Onunuze bakmaktan baska careniz yok. Ben olsam esim dahil kimseyle muhattap olmazdim. Kimse seni ve bebegini dusunmemis cunku..

Annem yanında kalıcak diye kv kocayla konuşmak çok tuhaf değil mi? Tabii anneniz kalacak ,elin kadınıyla nasıl rahat edeceksin.

İşte benim insanlığım benim saflığım.. Ben biliyorum bunların olacağını, önceden önlemini almak istedim. Ama değişen bir şey olmadı tabi

Hiç sorma burnumdan geldi. .

eşiniz bahane ariyormus bulmuş

O kv'nizin saçını başını yolmak istiyorum. Adımınizi dahi atmayin onun evine. Resmen gelmis ortaligi bulandirip gitmis kadin ya. Tamam torunu merakli hevesli ama anlasmaniza uyup ziyaretinize gelseydi sadece.

Anneniz doğru düşünmüş ama yanlis ifade etmis kendini cok üzüldüm onun adına.

Anneniz gayet açık bir iletişim şekliyle ifade etmiş bence. Siz de zaten daha başında belirtmişsiniz doğumdan sonra ne istediğinizi. Keşke doğum sonrası planladığınız durumda ısrarcı olsaydınız anneniz bu kadar zor bir durumda kalmazdı. Bireyselliğimiz ve gelenekler arasında sıkışıp kalmış durumdayız maalesef. Nezaket gösterip saygılı olalım derken kendimizden ödün veriyoruz, sonrasında da ipler tamamen kopuyor. O yüzden işler patlama noktasına gelmeden mesafeyi koymak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…