kız 83 değil 87 di ikimizinkide! 4 cm kırpmışsın sen.:lepi: aaah aaah 60 lardaydı bizamanlar eksiğim vardı fazlam yoktusenağlama
amaaaan mercanında morelini bozmıyalım. boşver elifciğim ya mercanla çektirdiin o gözlüklü resimde fiçte fena gözükmüyorsun çok güzel ve zayıf çıkmışsın. ama profilindeki resimden hiç bahsetmek istemiyorum yanlış anladım heralde o sen değilsin çünki hiç benzetemedim mercanla olan resmine:uhm:-tatlicadiarzu- foto montajmı yoksa kıııs:CüvCüv:
ben yanlış telafuz ettim canım ya. ben 56 ile hamile kaldım 77 kilo ile doğuma gittim. doğumdan geldiğimde 67 kilo idim. 3,5 ayda 3 kg vermişim.. dün arkadaşda çekildim 62 geliyor. ama 2 kilo eksik çekiyor dediler... o zaman 64 oluyorum. eve bi tartı şart oldu gari... yani toplanda 21 kg aldım. 10 kg doğumda verdim 67 şimdi 62 mi 64 mü karar vermiş değilim :roflol: tartı alam bari yaaa..
gerçi geçen biri dediki ooo kilolar gitmişş. aman da bi keyfim yerine gelmiş anlatamam. ama teyzemler falan göbeğe bak içinde bi tane daha var diyorlar. dost acı mı söyler bilemiyorum CADIARZU
Ridecim sagolasin,Allah razi olsun senden.Kac gundur araniyordum....Gokcen valla iyi aklina gelmis bu soru.Evet ridacim sicak suyta mi koymak lazim,,,Bu arada Hala olmanida kutlarim.Allah yengeni bir avazda kurtarsin....
Derya, benim annem de izmirli.Butun ailesi orda.Senin konusmani bazen onlara benzetiyorum icim sicacik oluyor.Ozellile su GARI kelimene bayildim...Bizimkiler cok kullanir...Sonrada ustune meshur su olayi anlatirlar....Kasabadan ,sehire gocen bir ailenin arsanda gecn konusma....Izmire geldik GARiK ,GARiK demeyelim GARiK.....Sirf bu ozlemden su yol arkadasim dizini izliyorum,Ayni bizim oralarin konusmalari...Ayni zmanda babaannemlerde manisali...Hep yore sivesi iste ne yaparsin cekiyor...
Sevgili mayıs anneleri..Bende sizdenim ve sizleri uzun zamandır takip ediyorum,pek yazmasamda sizlerin yazdıklarını okuyup çok şeyde öğrendim.Bende 23 mayısta doğum yaptım.O kadar moralim bozuluyor ki şu kilolara anlatamam,psikolojim bozuldu resmen.Hayatımda kendimi hiç bu kadar şişman ve biçimsiz görmedim.Doğum öncesi 65 civarı idim ve doğuma 85 ile gittim.74 e kadar düşmüştüm ancak yine 75 e çıkmışım.Anlamıyorum zayıflayayım derken kilo alıyorum birde.Yemekten çok kısamıyorum çünkü hemen sütümü etkiliyor.
oOoof off.
Elma sirkesinden bahsedilmiş,nasıl kullanılıyor?Birde sütün tadını bozarmı acaba?
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?