Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryacım bana sağlam bişey olcak 2 çocukla kırılgan bişe işim görmez ancak gözlükçüyü zengin ederim :))) kırılmaz olandan alayım onlar incemi oluyo estetik??kemik kullanamıyorum da benim şimdiki eski model sayılır üstte çerçeve var altta misina ipi var ya o modellerden oval gibi şeklide..sen bana kaliteli bir marka ve fiyat söyle gözlükçü kazıklamasın beni.
:1hug:[/QU
yaseemin sağlam birşey istiyorsan polikarbon camlı faset gözlük alabilirsin. onlar %40 a yakın inceltilmiş oluyor.şimdi marka ismi vermem doğru olmaz. çünkü bir markanın modeli sende iyi durur yalnız benim yüzümde kötü durur. seni yanlış yönlendirmek istemem. öncelikle yüzüne yakışanı bulmamız lazım. kaliteden ziyade estetik daha önemlidir. öptüm. camın fiyatını istersen verebilirim.. ama numaralarını söylemen lazım. numarana göre değişir...sengözlerimebaksanab
Dün gece ölçtük Tuğbayla göbüşümüz tam 83 cm
Ridacim masallah ne guzel kilo vermen.Bende oruc tutuyorum ve nerdeyse hic bir sey yemiyorum,suyla karnim doyuyor ve sporada devam ediyorum ama 1kg ya oynadi ya oynamdi.Bu isten bisey anlamadim.O soyledigin corbayi bende cok sik yapiyorum .Ramazan sonrasi baslayayim bari.....Birde su elma sirkesini neyapiyorduk,balla mi karistiriyorduk?Baska bir sey varmiydi????
3 kilo çok az değil mi?yani zaten bebek okadar doğuyor,bunun suyu falan var.yoksa yanlış mı anladım.doğum kiloları gittikten sonra ekstra mı 3 kilo verdin. doğumdan bu yana benim 14 kilo gitti.
Ya inanamıyom millet kilo vermeye başlamış ben hala 70-72 arasında gidip gidip geliyorum ...Benimle aynı gün doğum yapan bir arkadaş 58 le hamile kalmıştı şimdi 60 kiloya düşmüş diğer 55 le hamile kalmıştı benden sonra doğum yaptı şimdi o da 60 kilo kafayı yicem offf ya şu 6 ay bi dolsaydı artık:çok üzgünüm: