Bilmiyorum bacım onlarda sanki lohusalık geçiriyorlar
bir tek bende mi oluyor bilmiyorum annem hariç biri olunca geriliyorum. Çocuk mızmızlansa yorum yapmaya başlıyorlar. Uyutmaya gitsem çocuk huysuzsa ona yorum yaparlar erken uyusa ne çabuk uyudu olur. Uyutamazsam stres olucam.
Çocuğun düzenini ben kurcakmışım akıl veriyor kızıı öyle yapmış hep uyum sağlamış bla blaa blaa. Sanane mesela ? Bi yatırırmış 3 saar uyanmazmış gündüz. Bahsettiği 1 yaş tek uyku dönemi şuan 4 kere gündüz uyuyab bebek 2 buçuk saat uyusa her sefer mümkün değil ama konuşuyorlar işte.
Ev sıcacık uzun kollu zıbın üstüne yelek giydiriyorum soğuk üşür diyip değiştiriyor. Yaptığım kombini beğenmeyip çoraplarını değiştirdiğine şahit oldum. İş çıkışı sevmeye gelirdi annemin benim suratına bakmaz çocuk napıyor der damlardı. Oğluna çok üzülmüş uykusuz kalmış hastanede evde izindeyken yorulmuş bembeyaz olmuş anlatıyor oğlum çok zorlandı psikolojisi bozukdu diye kimse doğum yapan beni sormuyor
kızım iyi misn napıyorsun yok çünkü emzik verdi diye kızdım. Kızdım çünkü mememi hiç almadı bebeğim ve kilo kaybetti. Kızdım çünkü canımın derdindeyken onu bunu giy şunla geç mahalleden diye emir veriyordu. Ben valla hepsinin kasıtlı yaptığını düşünüyorum artık. Bu kadar salak olamazlar anlamayacak kadar.