Doğum Hediyesi

Bence araba iste. arkayada iki koltuk alırsın. çocuklarını gezdirirsin. çocukların ve senin içinde güzel bir hediye olur bence. Engüzel hatırada onların gülüşleri olur.

illa maddi bir şey mi olmalı?

Yatırım amaçlı düşünmezseniz pırlanta tek taş ya da beş taş olabilir. İlk doğumda bana da eşim çiçek bile almamıştı. İkincisinde sipariş verdim , tek taş almıştı. Evlenme teklifi ederken de beş taş takmıştı.

Şimdi iki kızım var, onlar evlenirken birini büyüğe diğerini küçüğe hediye edeceğim. İkisinin de manevi olarak çok değeri var.
Ama yatırım düşünüyorsanız modern tasarımlı 22 ayar her zaman takılabilecek bilezikler var. Bir kuyumcuya gidip fikir edinmenizi öneririm.

:))))
Bende ikinci doguma 2 bilezik istedimmmm
ilkinde alacak durumda degildi
ciddiye aldimi bilmiyorum bilezik diye arada soyluyorum ama....

Birde bekledigi zami alirsa araba sozu aldim... :)

En maneviyatsiz benim sanirim :)

Canim ilk bebege ne kadar masraf yaptiniz, kabataslak hatirliyor musun?

Evladiyelik diyorsunuz yani
Ben de 4 sene önce almıştım, indirimden, iyi ki almışım, fiyatlar uçtu gitti

Cok kullanisli.
Resmen elim kolum benim.
Hatta agir yemek yapmayi seviyorsan mesela manti icli kofte gibi super.
pasta aparatini takiyosun, hamur actiriyorsun hizla, sonra istedigin gibi kes katla mantiyi.

ya da icli kofte icin aparat var kiyma makines aparatinin ucuna takilan, onu takiyosun icli koftenin disini sana aciyor.
mis mis.

Ağır yemek değil ama normal yemek bile pek yapmam
Bazen kızlarla anne-kız aktivitesi yapalım diye kek yapıyoruz. 3-5 ayda bir ev makarnası yapmak için hamur yoğurtuyorum.

Bir de kıyma aparatı aldım ama henüz kutusundan çıkarmadım

Ama tezgahın üstünde ona baktıkça mest oluyorum

kullan valla, sirf kitchenaid diye kullan.

kiyma aparati super.
taze taze kiyma.

Aaa ben böyle bir seyi bilmiyordum. Eger buyuk rahatliksa tam benlik valla.. Bi bakayim..

Öncelikle hamileliğini tebrik ederim. Allah evlatlarını sana bağışlasın. Resimdeki gibi bileklik tavsiye ederim. Tabi model seçeneği çok nasıl istersen. Ben şahsen hamile kalmayı başarabilirsem eşime siparişim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…