Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!
Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!
nickinize ba-yil-dim.
Annem cok kullanirdi ahshahhahashhshswhh.
Benim annemde çok kullanırdı bende kullanıyorum
Benim annemde çok kullanırdı bende kullanıyorum
Benim eşim de çok kullanırBiz ablamlarla şaka niyetine kullanıyoruz)
mutfakta yemek yapmayi seviyorsan, kitchenaid stad mixer aldir.
Evladiyelik diyorsunuz yani
Ben de 4 sene önce almıştım, indirimden, iyi ki almışım, fiyatlar uçtu gitti
Cok kullanisli.
Resmen elim kolum benim.
Hatta agir yemek yapmayi seviyorsan mesela manti icli kofte gibi super.
pasta aparatini takiyosun, hamur actiriyorsun hizla, sonra istedigin gibi kes katla mantiyi.
ya da icli kofte icin aparat var kiyma makines aparatinin ucuna takilan, onu takiyosun icli koftenin disini sana aciyor.
mis mis.
Ağır yemek değil ama normal yemek bile pek yapmam
Bazen kızlarla anne-kız aktivitesi yapalım diye kek yapıyoruz. 3-5 ayda bir ev makarnası yapmak için hamur yoğurtuyorum.
Bir de kıyma aparatı aldım ama henüz kutusundan çıkarmadım
Ama tezgahın üstünde ona baktıkça mest oluyorum
Cok kullanisli.
Resmen elim kolum benim.
Hatta agir yemek yapmayi seviyorsan mesela manti icli kofte gibi super.
pasta aparatini takiyosun, hamur actiriyorsun hizla, sonra istedigin gibi kes katla mantiyi.
ya da icli kofte icin aparat var kiyma makines aparatinin ucuna takilan, onu takiyosun icli koftenin disini sana aciyor.
mis mis.
kullan valla, sirf kitchenaid diye kullan.
kiyma aparati super.
taze taze kiyma.
Aaa ben böyle bir seyi bilmiyordum. Eger buyuk rahatliksa tam benlik valla.. Bi bakayim..
Yok ben o gördüğüm yüzüğü istiyorumŞimdi bütün KK ahalisi doğum hediyesi olarak kendilerine Kitchenaid istermiş
bak cidden :)Aaa ben böyle bir seyi bilmiyordum. Eger buyuk rahatliksa tam benlik valla.. Bi bakayim..
Öncelikle hamileliğini tebrik ederim. Allah evlatlarını sana bağışlasın. Resimdeki gibi bileklik tavsiye ederim. Tabi model seçeneği çok nasıl istersen. Ben şahsen hamile kalmayı başarabilirsem eşime siparişim bu.Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.