Bilezik değil de bileklik olabilir hem günlükte takarsın bilezik her zaman takılmayabilir.Kolyede olabilir.Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!
Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!
bilezik değil de bileklik tarzı bişe olabilir hem spor hem şık çok güzel şeyler var hem günlük takarsın
Allah kolay bi doğum nasip etsin
2.çocuğunuzun cinsiyeti nedir
eşim 1. doğumumda bilezik takmıştı hiç itiraz etmemiştim
bana yatırım amaçlılar daha mantıklı geliyor odun muyum neyim :)
bu doğumumda bişey takamayacak biliyorum benim de beklentim yok açıkçası
sen ömür boyu bozdurmam diyosan bileklik gibi olabilirJasminium84 nu da dediği gibi
Kolye ya da bileklik aldırın bence. Eğer bebeğinizin cinsiyeti kız ise doğum yaptığında ileride kızınıza hediye edersiniz.. Y ada gelininize..
Oyyy maşallah her ikisine de..Mantıklı aslında. Oda erkek :)
İstemek bana yanlış geliyor. Sonucta hediye istenmez alınır.Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Dogum hediyesi olmasi gerrken bir sey mi yani adet mi gelenek mi ? Gercekten bilmedigimden soruyorum ablalarim
İstemek bana yanlış geliyor. Sonucta hediye istenmez alınır.
Eşim bana doğumda tek taş aldı. Ama bilezik de alsaydı kızımın hatrına saklar ilerde ona takardım
Bunu da kız kardeşim almış. Benim eşimin kızımın adı yazıyor. Bu da hoş bi hediye.Çocuklarınızı n isimlerini kolye olarak isimlik yaptirabilirsiniz ben oyle dusunuyorum ikisinin ismini kolye olarak cok guzel bence
Haa o zaman olur. Kibarca onun yerine sunu al deyin ve güzel günlerde kullanınBende isteyemem. Ama eşim sana bilezik alıcam eger başka bişey istersen onuda alabiliriz dedi bende size sorayım dedim.
Bende saklamak istiyorum kısmetse.