Doğum Hediyesi

Bende bu yüzden istiyorum işte. ileride gelinlerime kalsın diye.
O zaman en mantıklısı kolye bence eğer tesettürlü değilseniz..
Bende kızıma veririmdiye hayal etmiştim eşimede bir kez söylemiştim hatta böyle olsa ne güzel olur diye.
belki düşünür alır diye bi umut bekledim ama benim odun kocam almadı tabiki

İstemek nedır yahu? gonlunden gecerse takar alır yada yapar.. sız hamıle kaldıgınızda esınıze hedıye aldınız mı? ıyıkı benı hamıle bıraktın dıye? kusura bakmayın bu tarz seyler bana komık gelıyor sonucta bebek ıkınızın de bebegı

Bikere hediye istenilmez... Madem cocuklariniza hatira istiyorsunuz takmanizda gerekmez... Esinizin icinden gelmesi lazim... Misal bende sizin gibi düsünürdüm cocuklarima hatira birakmak yani, ve aldigim iki hediyeyide kasaya koydum, ne kimseye gösterme ihtiyaci duydum ne takma ihtiyaci, onlar ogullarimin... Esimde bunu tahmin ettigi icin bana ayri hediye olarak (kendi düsüncesiyle) bi yüzük almisti ilkinde... Hem sizin ilk cocugada haksizlik gibi yaaa, ilerde bölüstürmeyimi düsündünüz yoksa sizemi kalacak? Yani size kalacaksa cocuklara hatira olmuyor zaten, esiniz sizi dinlemeyip bilezik alirsa bozdurup begendiginiz bisey yaparsiniz...

Oglumda esim birsey almadi. Bu sefer tembihliyim de unutmasin

Ay lütfen anlamadan dinlemeden yorumlar yapmayın yaa.

Bu arada takilan seyi gelinime kizima falan vermeyi dusunmem. Annemin zamaninda moda olan seyi ben takmam. Ayrica annem veya kayinvalidem dusunulerek alinmis bir hediyeyi kendim icin hayal edemem. Bana ozel alinmis olmasi daha cok hosuma gider. Dizi-filmlerde romantik olan bir sey ama gercek hayatta karsiligi yok benim icin

O değil de hediye istenir mi yav? Hediyenin amacına aykırı geldi bana.

Onun dışında isimli ya da harfli bileklik ve kolyeler güzel. Lidyana'da pek güzel şeyler var.
Lidyana dediğin için reklam olmaz diye umuyorum link vermem sen öyle deyince bende bir bakayım dedim erkek saati alacağım nişan bohçası için bu saati gördüm 1 dakika saygı duruşunda durdum siteyi yavaşça kapatıp gözlerimdeki yaşları sildim... :)
http://www.lidyana.com/mont-blanc-saat-mont-blanc-saat-nicolas-reusec-106488

Hey maşallah... Dur ben hemen eşcağızıma alayım şundan bir tane. Yakışır benim beyime. Malzemesi ne acaba? Mars altınıyla mı yapmışlar?

bence hepınızın ısımlerının yazdıgı bır kolye :) sahsen ben ılerıde oyle bırsey ısterım doye dusunuyorum:)

Eşim Kolye aldı kızımın doğumunda şimdi ben kullanıyorum ilerde onun olacak, inşallah o zaman beğenir. K.valide de güzel bir kelepçe takmıştı onu da kızıma saklicam. Yani maneviyat daha önemli bence bu gibi durumlarda..

Bende erkek olursa safir taş, kız olursa ucunda yakut olan küçük zarif bi kolye istiyorum :))

Bende bu yüzden istiyorum işte. ileride gelinlerime kalsın diye.

Kilitli bilezik isteyebilirsin. Normal bilezikten ziyade tek başına takılabilir. Gayet modern, şık ve asil duran modelleri var.
Kolye isterseniz de, otantik birşey olmalı bence. Yani isim yazan, kar desenli kendinden zincirli incecik modeller artık herkesin boynunda var. 16 yaşındaki kız da takıyor kocaman kadınlarda. İleriye dönük hatıra kalabilecek bir model olabilir. Mesela bir arkadaşımızda doğduğunda aile büyüklerinden birisi ata lirası gibi bir altın takmış, sonra onu çerçeveletip kolye olarak kullanmış. Böyle birşey de olabilir.

Keşke bende hamile kalsam keşke benimde bebeğim olsa hediye falan umrumda olmazdı bebeğimin kokusu yeterdi bana. Allah size de evlatlarınıza da ömür versin onları size bağışlasın.

Gunluk kullanacagin birsey iste ozaman.

Ama bilezigide yatirim amacli bir kenara koyarsin , yada guzel bir kolye begen kizin olursa ilerde ona takarsin sende :) daha anlamli olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…