Bence doğum fotoğrafçısı düşünün.
O zaman en mantıklısı kolye bence eğer tesettürlü değilseniz..Bende bu yüzden istiyorum işte. ileride gelinlerime kalsın diye.
Adetten, hatırası güzel oluyo. Yıllara sonra kızına ya da gelinine veriyosun.Dogum hediyesi olmasi gerrken bir sey mi yani adet mi gelenek mi ? Gercekten bilmedigimden soruyorum ablalarim
İstemek nedır yahu? gonlunden gecerse takar alır yada yapar.. sız hamıle kaldıgınızda esınıze hedıye aldınız mı? ıyıkı benı hamıle bıraktın dıye? kusura bakmayın bu tarz seyler bana komık gelıyor sonucta bebek ıkınızın de bebegı
Lidyana dediğin için reklam olmaz diye umuyorum link vermem sen öyle deyince bende bir bakayım dedim erkek saati alacağım nişan bohçası için bu saati gördüm 1 dakika saygı duruşunda durdum siteyi yavaşça kapatıp gözlerimdeki yaşları sildim... :)O değil de hediye istenir mi yav? Hediyenin amacına aykırı geldi bana.
Onun dışında isimli ya da harfli bileklik ve kolyeler güzel. Lidyana'da pek güzel şeyler var.
Hey maşallah... Dur ben hemen eşcağızıma alayım şundan bir tane. Yakışır benim beyime. Malzemesi ne acaba? Mars altınıyla mı yapmışlar?Lidyana dediğin için reklam olmaz diye umuyorum link vermem sen öyle deyince bende bir bakayım dedim erkek saati alacağım nişan bohçası için bu saati gördüm 1 dakika saygı duruşunda durdum siteyi yavaşça kapatıp gözlerimdeki yaşları sildim... :)
http://www.lidyana.com/mont-blanc-saat-mont-blanc-saat-nicolas-reusec-106488
Kredi kartına taksit yapıyorlar mı?Lidyana dediğin için reklam olmaz diye umuyorum link vermem sen öyle deyince bende bir bakayım dedim erkek saati alacağım nişan bohçası için bu saati gördüm 1 dakika saygı duruşunda durdum siteyi yavaşça kapatıp gözlerimdeki yaşları sildim... :)
http://www.lidyana.com/mont-blanc-saat-mont-blanc-saat-nicolas-reusec-106488
Çok güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlüne göre versin.Bende erkek olursa safir taş, kız olursa ucunda yakut olan küçük zarif bi kolye istiyorum :))
Amin canım bakalım cinsiyeti ne:))Çok güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlüne göre versin.
Bende bu yüzden istiyorum işte. ileride gelinlerime kalsın diye.