Doğum Hediyesi

Ay benim kocam bana çiçek bile almamıştı oğlum 2 yaşına girecek halen kafasına kakarım
Ama daha hamileyken anneler gününde sonsuzluk kolyesi almıştı

bunu niye bir derdim var'a yazdınız ki!

tabi torunlarınıza devrediyormuşsunuz taksitlerini
Zaten miras diye torunlara kalmayacak mı sonuçta. Onlar da katkıda bulunsun.

bende böbreklerimi satıp almayı düşünüyorum saatin pilini.

Bir yerden başlamak lazım almak için, pil iyi bir başlangıç noktası. Ya da böbrekle falan uğraşma daha bekarsın nasıl olsa git bir bakan bul ayart, evlen. Onlara hediye geliyor 500 bin dölarlık saatler

maddi durumu neye el veririse onu alsın..eşini sıkıştırcak kadar çokta gerekli deil bence...

Keşke bende hamile kalsam keşke benimde bebeğim olsa hediye falan umrumda olmazdı bebeğimin kokusu yeterdi bana. Allah size de evlatlarınıza da ömür versin onları size bağışlasın.

Aminnn canım. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah.

bakan bul evlen saati al boşan eski sözlüye dön hediye et olarak yapabilirim evet ben bi arayıp sorayım dul bayanlar hakkında ne düşünüyomuş

Ben yüzük hastasiyim. Geçen kapalicarsida bir yuzuk gordum bayildim resmen bayildim. Harikaydi.
Eger oyle bi sey olursa esim bana o yüzüğü alsin.

Atasayın miras serisi var eşim her çocuğuma ondan almıştı bende çocuklarıma hediye etmeyi düşünüyorum evlenirlerken tabi gelinler beğenirse
Bence yatırım amacı ile almayın derim zaten yatırım diye diye herşey gidiyor elimizden bari bunlar anı olarak kalsın :) eğer durumunuz müsaitse altın pırlanta gibi bir Mücevher tercih edebilirsiniz değilse daha uygun bişeyler de olabilir

Benim esim hamileyken bileklik almisti.dogumdan sonrada benim, eşimin ve kızımın ismini kolye ye yazdırdı hem sürekli takabiliyorum hemde güzel hediyeler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…