- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu niye bir derdim var'a yazdınız ki!Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!
bende böbreklerimi satıp almayı düşünüyorum saatin pilini.Hey maşallah... Dur ben hemen eşcağızıma alayım şundan bir tane. Yakışır benim beyime. Malzemesi ne acaba? Mars altınıyla mı yapmışlar?
tabi torunlarınıza devrediyormuşsunuz taksitleriniKredi kartına taksit yapıyorlar mı?
500 ay taksit filan imkanı var mı ?
Ben eşime o kadar paraya bu saati alırsam beni kesin boşarKredi kartına taksit yapıyorlar mı?
500 ay taksit filan imkanı var mı ?
Zaten miras diye torunlara kalmayacak mı sonuçta. Onlar da katkıda bulunsun.tabi torunlarınıza devrediyormuşsunuz taksitlerini
bende böbreklerimi satıp almayı düşünüyorum saatin pilini.
İndirime de girmiş. Kaçırma bencebende böbreklerimi satıp almayı düşünüyorum saatin pilini.
Allah ennnnnnnnnnnnnnn kısa zamanda size de tattırsın İnşallahhhhhKeşke bende hamile kalsam keşke benimde bebeğim olsa hediye falan umrumda olmazdı bebeğimin kokusu yeterdi bana. Allah size de evlatlarınıza da ömür versin onları size bağışlasın.
Keşke bende hamile kalsam keşke benimde bebeğim olsa hediye falan umrumda olmazdı bebeğimin kokusu yeterdi bana. Allah size de evlatlarınıza da ömür versin onları size bağışlasın.
aaa olmaz indirime girmeden alacaktım artık store mağzalarına bakarımİndirime de girmiş. Kaçırma bence
bakan bul evlen saati al boşan eski sözlüye dön hediye et olarak yapabilirim evet ben bi arayıp sorayım dul bayanlar hakkında ne düşünüyomuşZaten miras diye torunlara kalmayacak mı sonuçta. Onlar da katkıda bulunsun.
Bir yerden başlamak lazım almak için, pil iyi bir başlangıç noktası. Ya da böbrekle falan uğraşma daha bekarsın nasıl olsa git bir bakan bul ayart, evlen. Onlara hediye geliyor 500 bin dölarlık saatler
Aminnn canım. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah.
Allah ennnnnnnnnnnnnnn kısa zamanda size de tattırsın İnşallahhhhh
Ben eşime o kadar paraya bu saati alırsam beni kesin boşar
Benim esim hamileyken bileklik almisti.dogumdan sonrada benim, eşimin ve kızımın ismini kolye ye yazdırdı hem sürekli takabiliyorum hemde güzel hediyeler benceMerhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!