Doğum Hediyesi

herseygizlisakli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
82
13
88
37
Günaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?

Bence yatırımlık bir hediye isteyin, çocuk olduktan sonra bu yatırımlara ihtiyac duyulabiliyor.

Butcesi dahilinde deger kaybetmeyecek altin, butce yuksekse ev, arsa vb seyler istenebilir.

valla ben de mücevher düşünüyordum hatta biraz yatırımlık mücevherler ajda bilezik vs gibi düşüneyim dedim altın uçtu gitti :) 1 aya doğuracağım hala hediyem yok.

Siz eğer mücevher sevmem diyorsanız akıllı saat yâda ihtiyacınız varsa telefon gibi şeyler isteyebilirsiniz, beğendiğiniz pahalı çanta/ayakkabı varsa isteyebilirsiniz ama mücevher gibi yıllar sonraya kalmıyor tabii.

Maddi olarak sıkıntılı dönemdeyseniz altınlı inci setler de güzel zarif ve maddi olarak görece uygun. Ama naçizane tavsiyem eşinize bırakmayın erkeklerin aklı çok farklı çalışıyor ne alıp geleceği belli olmaz lohusa lohusa bide ona sinirlenmeyelim

Yine kendimi tutamayıp diyorum ki kınayayım da başıma gelsin ne dertler var yarabbiiii

Hiç öyle bir beklentim yoktu açıkçası. Kendi çocuğumu doğurduğum için karşılığında bir şey istemek bana biraz tuhaf geliyor. Kızını evlendiren annenin süt parası istemesi gibi bir şey sanki. He ama istenmeden eş tarafından bir jest yapılır o ayrı. O da eşimin aklına gelmedi mesela ama takılmadım hiç, çünkü normalde alır yani o tarz şeyleri doğumu bahane etmeme gerek yok bir şey almak/aldırmak için.

Ben doğum hediyesi almadım, altın mücevher vs istediğim şeyler değildi. Ehliyet almıştım araba istiyordum, anneler gününde bana bir araba beğenip aldık birlikte.

aynı konuyu açmıştım doğumdan önce esim bir yatırımlık bilezik bir de takmam için zincir bileklik aldı

Normalde hic altın vs filan hic istemedim evlenirken :) ama dedim dogum hediyesi bilezik ve künye istiyorum dedim dogum günü sevgililer günü kutlamayız bende altın takmam künye haricinde ama yatırım sonuçta

Benim eşim bir şey almadı. Böyle bir konu bile geçmedi aramızda. Çocuğu tek başıma yapmadım eşimin de katkısı var çünkü.
Aynen sezaryenle doğurdum o zamanlar sezaryen olan 5 gün hastanede yatıyordu, 5 gün hastanede refakatçim oldu, hastane yönetiminden izin alıp mutfaklarında şerbet kaynattı doğum servisindeki tüm anneleri tek tek gezip tebrik ederek elleriyle lohusa şerbeti dağıttı, başka anneleri de düşünmesi en güzel hediyeydi.

Sonrasında Kurtulup sakinleşmek için mi kullandınız

Hayır çok severim papatyaları

Mücevver alsa bu kadar değerli olmazdı benim için.

Her biri özenle kurutulup çerçeve yapıldı.

Yaklaşık 25 yıldır evimin en güzel yerinde asılı

Bazı değerler altın v.s. gibi şeylerle ölçülmez ki

Almasa da canı sağ olsun.

Rabbim o gün dünyanın en güzel hediyesini vermiş bize

Daha bana ne istemek düşer ki.

Her biri sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…