- 26 Temmuz 2015
- 82
- 13
- 88
- 37
- Konu Sahibi herseygizlisakli
-
Bence yatırımlık bir hediye isteyin, çocuk olduktan sonra bu yatırımlara ihtiyac duyulabiliyor.Günaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?
Yine kendimi tutamayıp diyorum ki kınayayım da başıma gelsin ne dertler var yarabbiiiiGünaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?
allah size hep böyle gereksiz dertler versin dilediğiniz gibi :) Büyüklerinden korusun...Yine kendimi tutamayıp diyorum ki kınayayım da başıma gelsin ne dertler var yarabbiiii
Teşekkürler size de :) hepimizeallah size hep böyle gereksiz dertler versin dilediğiniz gibi :) Büyüklerinden korusun...
Sonrasında Kurtulup sakinleşmek için mi kullandınızKoca bir kova papatya :)
Normalde hic altın vs filan hic istemedim evlenirken :) ama dedim dogum hediyesi bilezik ve künye istiyorum dedim dogum günü sevgililer günü kutlamayız bende altın takmam künye haricinde ama yatırım sonuçtaGünaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?
AynenBenim eşim bir şey almadı. Böyle bir konu bile geçmedi aramızda. Çocuğu tek başıma yapmadım eşimin de katkısı var çünkü.
Sonrasında Kurtulup sakinleşmek için mi kullandınız
Doğurdum diye kimse bana bir şey almadı, doğurmuş sayılmıyor muyum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?