Doğum Hediyesi

Doğum hediye alınması gerektiğini yine burda bir kere daha okumuştum o zaman şok olmuştum, bu iki oldu.
Gerçi bi araba ev hediye edilse kim hayır der yani😂 akşam gelsin de kocamdan 3 sene evvelki araba hakkımı istiyim

Beklenti hiç benlik bir şey değil

eee sen anne oldun o da baba

o zaman ona da sen alacaksın

Dünyaya gelen yeni misafire isteyen istediğini alsın.

Günaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?
Yoo neden mücevher dışı olmasın
Bilezik aldırayım da araba yükseltelim versene mi desin 🤣
Ben Allah var bi istekte bulunmadım ama telefonumun sorunları vardı şarjdan tutun,sürüm güncellemesine kadar. Bunu biliyordu. Kendi rızasıyla iPhone aldı son çıkanı.

Koca bir kova papatya :)
Sonrasında Kurtulup sakinleşmek için mi kullandınız 🤪
Hayır çok severim papatyaları

Mücevver alsa bu kadar değerli olmazdı benim için.

Her biri özenle kurutulup çerçeve yapıldı.

Yaklaşık 25 yıldır evimin en güzel yerinde asılı

Bazı değerler altın v.s. gibi şeylerle ölçülmez ki

Almasa da canı sağ olsun.

Rabbim o gün dünyanın en güzel hediyesini vermiş bize

Daha bana ne istemek düşer ki.

Her biri sağlıkla büyüsün inşallah
maşallah 🧿 lohusada depresyona geriliyor ya o nedenle şaka maksatlıydı. Alınmadınız umarım

Dusunup ozenip herhangi bir sey almasi kimin hosuna gitmez ki bence ya🌸🙈 he bana soracak olursaniz ben klasik bir insanim, taki da cok severim mesela isterdim guzel niş bir taki almasini. Kisisellestirilmis seyler cok daha anlamli olur gibime geliyor, bebeginizin bas haefinden pirlanta bir kolye misal. Gunluk de kullanirsiniz hem de random alinmis bir sey olmaz gibi 🤓 butce daha yuksekse eve arabaya da bence kimse yok istemem demez bu devirde bu arada🥹

Günaydın hanımlar, doğumda eşiniz hediye olarak ne aldı? Bir arkadaşıma bileklik, birine gerdanlık, birisinde tam altın almışlar. Hep mücevher ancak ben de pek mücevher takmıyorum, olanlar da kasada duruyor. Ama doğum hediyesi de mücevher dışı olmaz diyenler var. Eşim de birşeyler araştırıyor farkındayım ama bilemedim. Sizde nasıldı bu süreç?
Mücevher dışı olmaz mığğğ? 😳
Benim kocam almadı. Gideyim de ona bu postu göstereyim 🔪

Doğum hediyesi biraz moral için alınır ya da yapılır. Bu mücevher altın vs. olmak zorunda değil. Doğum özel bir an eşlerde hamilelik ve doğum sürecinin zorluğunu görünce mutlu edebilmek için bunu yapıyor. Benim eşim bana da sorarak bir tane bilezik aldı bazen takıyorum bazen takmıyorum ama kenarda bir miktar değer kaynetmeden duran param var en azından. Mesele alınan şeyin büyüklüğü biçimi falan değil yani 😊

Back