Doğum Hediyesi

Beklenti hiç benlik bir şey değil

eee sen anne oldun o da baba

o zaman ona da sen alacaksın

Dünyaya gelen yeni misafire isteyen istediğini alsın.

Yoo neden mücevher dışı olmasın
Bilezik aldırayım da araba yükseltelim versene mi desin
Ben Allah var bi istekte bulunmadım ama telefonumun sorunları vardı şarjdan tutun,sürüm güncellemesine kadar. Bunu biliyordu. Kendi rızasıyla iPhone aldı son çıkanı.

Koca bir kova papatya :)
Sonrasında Kurtulup sakinleşmek için mi kullandınız
maşallah lohusada depresyona geriliyor ya o nedenle şaka maksatlıydı. Alınmadınız umarım

Dusunup ozenip herhangi bir sey almasi kimin hosuna gitmez ki bence ya he bana soracak olursaniz ben klasik bir insanim, taki da cok severim mesela isterdim guzel niş bir taki almasini. Kisisellestirilmis seyler cok daha anlamli olur gibime geliyor, bebeginizin bas haefinden pirlanta bir kolye misal. Gunluk de kullanirsiniz hem de random alinmis bir sey olmaz gibi butce daha yuksekse eve arabaya da bence kimse yok istemem demez bu devirde bu arada

Mücevher dışı olmaz mığğğ?
Benim kocam almadı. Gideyim de ona bu postu göstereyim

Doğum hediyesi biraz moral için alınır ya da yapılır. Bu mücevher altın vs. olmak zorunda değil. Doğum özel bir an eşlerde hamilelik ve doğum sürecinin zorluğunu görünce mutlu edebilmek için bunu yapıyor. Benim eşim bana da sorarak bir tane bilezik aldı bazen takıyorum bazen takmıyorum ama kenarda bir miktar değer kaynetmeden duran param var en azından. Mesele alınan şeyin büyüklüğü biçimi falan değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…