Doğum günümdü.

Mesele dogum gunu degil, mesele esinin gunde 16-24 saat kadar cok calisirken yasadigin yalnizliktan bunalmis olman. Dogum gunu bahanesiyle biraz olsun kaliteli vakit gecirebilecegini hayal etmistin,ama olmadigi icin kirildin uzuldun hayal kirijligi yasadin...

Bu duyguyu ancak esi seninki gibi yogun calisan birileri anlar. Ben o kadar iyi anliyorum ki, ve hak veriyorum sana... sureciniz gecici ise sabir demekten baska care yok. İsleri yoluna koyana kadar... benim ne yazikki oyle bir tesellim de yok mesela....

Kk da bir kitle var ve o kitle asla kadının bir şey beklemesini istemiyor.
Kadın doğum günü istemesin .
Kadın evlilik yıl dönümü istemesin.
Kadın tatil istemesin.
Hepsine de cevapları aynı. Ay piremses hanım vs diyorlar. Bunun tek bir sebebi olduğuna eminim.
O da kendilerine hiç bir şey yapılmamış olduğundan ötürü kendileri de kimseye güzel bir şey yapılmasını istememesi.
Kısacak kıskançlık diyoruz biz buna :)

Asıl evliliğinde değer gören kadın özel günlerde eşinin elinde olmadan yapamadığı şeylere alınmaz yıkılmaz çünkü normeldede yapıyordur eşi... Senede bir iki güne umut baglamaz
Umut bağlamak ?
Doğum gününe neden umut bağlayalım ?
Zaten sadece özel günlerde ılımlı davranan bir adamın yapacağı kutlamanın da bir değeri olmaz ki.
Siz olayı çok başka anlamışsınız .

Ah bacım ah dert bulamıyorsunuz dert turetiyorsunuz ben 7 yıllık evliyim ne evlilik yıldönümümuzu ne doğum günümü ağzıyla bile kutlamaz hep unutur ozaman ben daha çok ağlayım hiçte üzmem kendimi valla bu tür şeylere kafa yormayin evliliğiniz iyiyse ne mutlu size

Ben anlamadım eşine toz kondurmuyon kendinde.. Valla eleştirenlere ateş püskürüyosun benim eşim şöyle böyle ben hassas dönemdeyim eeeeeeeeee herşeyi biliyorsun burda ne işin var derdin yok tasan yok dertleri oku oku dur bende yazayım de.. Ne duymak istiyorsun dur yazayım eşin mükemmel kvlerde öyle arada olur iş güç ee sende hamilesin alınman normal bunun içinmi konu açtın

+1
Hamile değilim dolayısıyla hormonal duygusallığım yok ama bu durum karşısında benim de modum düşerdi ve biraz mızıldanırdım
Doğum günü /yıldönümü benim için anlamı büyük şeyler, ateş çemberinden atlasınlar demiyoruz elbet ama bi aksam yemegini bi koyun koyuna sohbeti de ayarlayabilsinler zahmet olmayacaksa paşa efendilere.

Fazla alinganlik gostermissiniz. Benim de esimin kendi isi ve dogumgunumde sadece yarim saat eve gelebildi. Sonra isin basina dondu ve ben ailesiyle kaldim biz de bir pastayla kutladik ve hediye olarak da disari ciktigimiz bi gun istedigim biseyi aldik. Boyle seyleri hic sorun etmem. Huzur ve mutluluk esas benim icin. Ben de yabanci bir sehre geldim evlenerek. Ben de zaman zaman yalniz hissediyorum. Ama kendi kendime yetmeyi bildigim icin idare ediyorum iste.

Çiçek almış gelmiş DHA Ne istiyorsun ..Hatırlamış ve sarılmış bunun yerini ne doldurabilir ki!

Bende aynı yazdıklarınıza katılıyorum. Konu sahibi nazlanmaktan çok fazla yalnız kalmış. Esini özlemiş sadece. Adamin canına da yazık. O kadar saat çalışıyor. Şartlar demek ki onu gerektiriyor. İnsallah cabuk atlatirlar bu sürece, bebek te yolda.

Düşüncenizi söyleyin de karşınızdakinin hamile bir kadın olduğunu bilerek söyleyin.Doğduysan doğdun...... Nasıl bir tabir biraz objektif olarak okuyun bence yazdıklarınızı. Anlaşılan konu sahibi paylaşmak istemiş ne var ki bu kadar. Belki bunaldı belki gerçekten daha özel bir kutlama istedi olamaz mı kadınlar bile kadınları anlayamıyorken erkeklerin bizi anlamasını bekliyoruz.
Prensessin konu sahibi bu çok normal karnında bir bebek var bir mucize var sen hergün onu içinde sevgi ile büyütüyorsun.Her zamankinden farklı bir dönemdesin ve hayatında herşeyin her zaman olduğundan daha özel olmasını istiyorsun doğal olarak. Hormonlar alt üst biliyoruz ve bu da seni hassaslaştırıyor. Eşinin yoğun dönemi ve senin en özel dönemin denk gelmiş hepsi bu telafi edeceksiniz bence. Doğum gününüz kutlu olsun. Herşey sağlık gerisini düşünmeyin. Keşke bütün kadınlara aynı özen gösterilse de bazı güzel beklentiler bu kadar anormal karşılanmasa.

Saçmalama kocan olmuş adam daha ne yapsın
Bu kadar fazla ilgi bekleme bence. Ne demek yemeğe götürmek ? Piremseslik yapma.
Ben yukarıda durumu özetledim.
Alınganlık falan yapmamış . Özel gününde özel hissetmek istemiş.
Erkeklerin işi ne kolay değil mi ? Baksana doğum gününe umut bağlama diyenler bile var ...
Umut bağlamak ve doğum günü ? Anladın bence ne demek istediğimi.
Ne kadar zor durumdalarsa demek ki ...

Asıl evliliğinde değer gören kadın özel günlerde eşinin elinde olmadan yapamadığı şeylere alınmaz yıkılmaz çünkü normeldede yapıyordur eşi... Senede bir iki güne umut baglamaz

Sizde kendinizi kandirmayin yahu, normalde yapan adam dogum gunlerini, ozel gunleri zaten atlamaz. :) Normalde ilgilenmeyen, deger vermeyen adam da kalkip dogum gununde kirmizi halı sermez.

Kadinin beklentisi normal gayet ama olmamis, olamamis. Ha bunun için adama dünyayi dar etmemis sadece kirilmiş, yalniz hissetmiş ve bu çok normal.

iyi ki doğdunuz.
Kendinizi kötü hissetmeniz normal. Ama aslınfa yalnız olmadığınızı biliyorsunuz. Aileniz uzaktada olsa hep kalbi sizinle, kv ve görümce gelmiş, eşiniz unutmamış sadece yoğunluk aksilik olmuş ve en önemlisi bebeğiniz dizinle.
İnsan böyle gümlerde biraz şımartılmayı arzuluyor bu nazlılık kaprislilik değil. Seneye eşiniz ve çocuğunuzla kutlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…