Bit tek bu tencere değil ki,geldi bir sürü diğer şeyler götürdü hala hiçbiri geri gelmemiş
evet hayır diyemedim çünki o da hayır demez.çok büyük tencere.onda bişey pişirmeyeceğim için hayır demedim .bana dokunan benşm yeni eşyamı ilk onun açması
daha yeni taşındım evimi seviyorum herşey bana ait.bunları bırakıp bşr yere gidemem ki..çalışmağa geldikte daha oralara gelmedim aradan biraz zaman geçsin şu kocayla aramı iyice düzelteyim(ama her gün küsüm)ondan sonra işe bakarım.arada laf sokuyorım para isteyince vermiyorsun sorun değil Rusçayı öğreneyim kendi karyeramı kuracağım.bana “ben ölürsem çalışa bilirsin”demişti
ben de “İnşaAllah ne zaman ölüyorsun?”dedim…dedi eger jinekolog olsaydın çalışa bilirdin..
ben pasta falanla öne gitmek istemiyorum kendi işimde çalışmak isterim öğretmenlik.şimdi onlayn dersler var mesela ..yavaş yavaş başlar belki okula geçerim..o da parayı görümce belki susar.Zor olan BAŞLAMAK.Nerden nasıl başlayayım bilmiyorum.telegramda kanalıma iş teklifleri geliyor acaba baş vursam mı?