- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi BlairWaldorf_23
-
Evet, duygularımı büyük ihtimalle benimle aynı durumda olanlar en iyi anlar.Mesele dogum gunu degil, mesele esinin gunde 16-24 saat kadar cok calisirken yasadigin yalnizliktan bunalmis olman. Dogum gunu bahanesiyle biraz olsun kaliteli vakit gecirebilecegini hayal etmistin,ama olmadigi icin kirildin uzuldun hayal kirijligi yasadin...
Bu duyguyu ancak esi seninki gibi yogun calisan birileri anlar. Ben o kadar iyi anliyorum ki, ve hak veriyorum sana... sureciniz gecici ise sabir demekten baska care yok. İsleri yoluna koyana kadar... benim ne yazikki oyle bir tesellim de yok mesela....
Teşekkür ederimbence hamılelık hormonlarından :)
dogum gununuz kutlu olsun
Belki de öyle ama bizim çok uzun sevgililik dönemimiz oldu farklı şehirlerde. O mesafeye rağmen hep bir güzellik yapardık bir şekilde.Ah bacım ah dert bulamıyorsunuz dert turetiyorsunuz ben 7 yıllık evliyim ne evlilik yıldönümümuzu ne doğum günümü ağzıyla bile kutlamaz hep unutur ozaman ben daha çok ağlayım hiçte üzmem kendimi valla bu tür şeylere kafa yormayin evliliğiniz iyiyse ne mutlu size
Teşekkür ederimBurda bir cicek bile verse mutlu olurum diyecek o kadar cok kadin var ki.
Aglamak icin sebep gormedim.
Kv ile gorumcenize bayildim))) Keske benim olsa
Dogum gununuz kutlu olsun
Evet eşim mükemmel ve ben çok nazlı çekilmez bir kadınım. Bir doğum günü için kocama dünyayı dar ettim, yapmadığım rezillik kalmadı.Ben anlamadım eşine toz kondurmuyon kendinde.. Valla eleştirenlere ateş püskürüyosun benim eşim şöyle böyle ben hassas dönemdeyim eeeeeeeeee herşeyi biliyorsun burda ne işin var derdin yok tasan yok dertleri oku oku dur bende yazayım de.. Ne duymak istiyorsun dur yazayım eşin mükemmel kvlerde öyle arada olur iş güç ee sende hamilesin alınman normal bunun içinmi konu açtın
Ah be canım yine sen iyisin benm kocam bu sene hiçbirşey yapmadı çok ağladım üzüldüm telafi etmeyi bile düşünmedi.. Her sene doğum gününü kaçırmadığım sürprizler yaptım arkadaşım kutlamadı. Doğum gününü sürpriz yapıp kutladığım küçük görümcem Bi msj bile atmadı.. Anlayacağın ben yaptıklarımın karşılığını bile almadım ve Bi doğum günü pastası üfleyemedim.. Sana çiçekle gelmiş bir adam, kayınvaliden ve görümcen var bence daha fazla şikayet etmeİyi akşamlar hanımlar.
Aslında dertten ziyade içimi dökmek istedim.
Dün benim doğum günümdü. Evlendiğimden beri geçen ikinci doğum günüm.
6 aylık hamileyim. Normalde hormonlar yüzünden aşırı duygusal olan hamileler gibi olmadım şimdiye kadar.
Geçen yıl haziran ayında dükkan aldı eşim ve babası ortak olarak. Haliyle her işe kendileri koşturuyor. Eşim dışında 2 eleman çalışıyor, hepsinin çalışma saatleri belli.
Geçen sene doğum günümü gece bi pastayla kutlayabildik sadece ailevi bir durum yüzünden. Alınmadım aslında, şartlar biraz onu gerektiriyordu.
Fakat bu yıl çok kırıldım. Eşim 16-24 saatleri arasında çalışıyor. 1 eylül e kadar yeni bir anlaşma gerekiyordu dükkan için, bi kaç gündür onun peşinde. Perşembe gecesi eve geldi doğum günün kutlu olsun dedi. Öptü sarıldık vs. Sonra normal işine gitti. İzin alır, yerine birini bulur diye bekledim, yapmadı.
Akşam kayınvalidem ve görümcem ellerinde pasta ve çiçekle sürpriz yaptılar sağ olsunlar.
Eşim gece büyük bi buket çiçekle geldi. Sözde bugün dünü telafi edecektik, yerine biri bakacaktı ve biz gezecektik. Sana hediye almadım, birlikte bakalım sen seç istediğini alayım dedi.
Sonuç: sözleşme ayağına adamı yine dükkana çağırdılar ama mülk sahibi beyefendi gelmedi bile. Boşuna gitmiş oldu bugün.
3 günüm boş beklenti ile geçti. Yemin ederim 3 gündür ağlıyorum çünkü mesele doğum günü değil, kendimi çok yalnız hissediyorum.
Ailemden 500 km uzağa gelin geldim. Kimsem yok burada. Belki fazla beklenti içerisindeyim, haksızlık yapıyorum ama elimde değil, çok üzülüyorum.
Yıldönümü vs kutlayan insanlar değiliz, her özel günde ilgi alaka bekleyen biri değilim ama çok kırıldım.
Üzgünüm, çok uzun oldu biliyorum.
İçimi dökmek istedim. Belki haksız bulacaksınız beni.
Ama yanlızlığı iliklerime kadar hissediyorum bu aralar. Çok üzülüyorum.
Evet maalesef asıl hissettiklerim bunlar ama sanırım yine de fazla geldi bazı hanımlara.Bende aynı yazdıklarınıza katılıyorum. Konu sahibi nazlanmaktan çok fazla yalnız kalmış. Esini özlemiş sadece. Adamin canına da yazık. O kadar saat çalışıyor. Şartlar demek ki onu gerektiriyor. İnsallah cabuk atlatirlar bu sürece, bebek te yolda.
Düşüncemi abartı bulan kişinin dahi usturuplu yorum yapmasını beklerdim. Kimse bana hak vermek zorunda değil ama aşağılamak da gerekmiyor.Düşüncenizi söyleyin de karşınızdakinin hamile bir kadın olduğunu bilerek söyleyin.Doğduysan doğdun...... Nasıl bir tabir biraz objektif olarak okuyun bence yazdıklarınızı. Anlaşılan konu sahibi paylaşmak istemiş ne var ki bu kadar. Belki bunaldı belki gerçekten daha özel bir kutlama istedi olamaz mı kadınlar bile kadınları anlayamıyorken erkeklerin bizi anlamasını bekliyoruz.
Prensessin konu sahibi bu çok normal karnında bir bebek var bir mucize var sen hergün onu içinde sevgi ile büyütüyorsun.Her zamankinden farklı bir dönemdesin ve hayatında herşeyin her zaman olduğundan daha özel olmasını istiyorsun doğal olarak. Hormonlar alt üst biliyoruz ve bu da seni hassaslaştırıyor. Eşinin yoğun dönemi ve senin en özel dönemin denk gelmiş hepsi bu telafi edeceksiniz bence. Doğum gününüz kutlu olsun. Herşey sağlık gerisini düşünmeyin. Keşke bütün kadınlara aynı özen gösterilse de bazı güzel beklentiler bu kadar anormal karşılanmasa.
Teşekkür ederim anladığınız içinSizde kendinizi kandirmayin yahu, normalde yapan adam dogum gunlerini, ozel gunleri zaten atlamaz. :) Normalde ilgilenmeyen, deger vermeyen adam da kalkip dogum gununde kirmizi halı sermez.
Kadinin beklentisi normal gayet ama olmamis, olamamis. Ha bunun için adama dünyayi dar etmemis sadece kirilmiş, yalniz hissetmiş ve bu çok normal.
Çok teşekkür ederimiyi ki doğdunuz.
Kendinizi kötü hissetmeniz normal. Ama aslınfa yalnız olmadığınızı biliyorsunuz. Aileniz uzaktada olsa hep kalbi sizinle, kv ve görümce gelmiş, eşiniz unutmamış sadece yoğunluk aksilik olmuş ve en önemlisi bebeğiniz dizinle.
İnsan böyle gümlerde biraz şımartılmayı arzuluyor bu nazlılık kaprislilik değil. Seneye eşiniz ve çocuğunuzla kutlarsınız inşallah
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun. Bebişinle birlikte geçireceğiz daha güzel doğum günleriniz olsun.
Haklısınız öyle yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimNice güzel yaşlara. Kutlamış, hatırlamış , çiçek almış. Neden dolu tarafına bakmıyorsunuz?
Çok üzüldümAh be canım yine sen iyisin benm kocam bu sene hiçbirşey yapmadı çok ağladım üzüldüm telafi etmeyi bile düşünmedi.. Her sene doğum gününü kaçırmadığım sürprizler yaptım arkadaşım kutlamadı. Doğum gününü sürpriz yapıp kutladığım küçük görümcem Bi msj bile atmadı.. Anlayacağın ben yaptıklarımın karşılığını bile almadım ve Bi doğum günü pastası üfleyemedim.. Sana çiçekle gelmiş bir adam, kayınvaliden ve görümcen var bence daha fazla şikayet etme
Ben de ondan korkuyorum. Annem yanıma gelecek ama bir süre sonra gidecek elbette yine. Eşim bi kaç hafta işe gitmeyeceğim yerime biri bakar diyor ama inşallah öyle olur.Sorun dogum gunu degil, yanliz olman ve hissetmen. Uzgunum ama dogumunla dahada artacak bu.. simdiden onlemini alki bi sekilde esin bu kadar yanliz birakmasin ilgisiz birakmasin seni
DoğrudurBuarada sevgililik ve evlilik cok baskadir
Derdi ne mi ?Evet, duygularımı büyük ihtimalle benimle aynı durumda olanlar en iyi anlar.
Allah ailelerimize kolaylık versin, bizi de feraha çıkarsın inşallah. Umarım sizin için de her şeyin en güzeli olur.
Teşekkür ederim
Belki de öyle ama bizim çok uzun sevgililik dönemimiz oldu farklı şehirlerde. O mesafeye rağmen hep bir güzellik yapardık bir şekilde.
Bir gün evli olup birlikte kutlayacağız diye hayal kurardık şimdi ise vakit bile bulamıyoruz.
Allah yine de başka dert vermesin bizlere inşallah.
Teşekkür ederim
Evet sağolsunlar yanımda oldular.
Allah başka dert vermesin ne diyelim
Evet eşim mükemmel ve ben çok nazlı çekilmez bir kadınım. Bir doğum günü için kocama dünyayı dar ettim, yapmadığım rezillik kalmadı.
Sonra bana seni çekemem dedi çok büyük kavga ettik bana çok kötü davrandı.
Bunların mı yazması gerekiyor konu açmak için? Başıma bunlar gelseydi veya ben bunları yapmış olsaydım yeter miydi malzeme olarak?
İşine gelmiyorsa okuma kardeşim derdin ne?
Vallahi anlamadım . yani hak vermiyor olabilir, kendisi kutlamıyor olabilir, beni şımarık da bulabilir ama bu nasıl bi üslup?Derdi ne mi ?
kıskançlık.
Teşekkür ederimiyiki doğdunnnnn
Vallahi anlamadım . yani hak vermiyor olabilir, kendisi kutlamıyor olabilir, beni şımarık da bulabilir ama bu nasıl bi üslup?
Çocuk azarlar gibi, aşağılayarak yazıyor bir de.
Allah yakınlarına sabır versin.
Teşekkür ederim
Insallah oyle olur.. guvenmekten baska caren yok suan icinHaklısınız öyle yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim
Çok üzüldüminsan hediyeden kutlamadan ziyade sadece biraz daha özen istiyor.
Umarım sende de durum düzelir. Herkes düşüncesizlik etmiş maalesef
Ben de ondan korkuyorum. Annem yanıma gelecek ama bir süre sonra gidecek elbette yine. Eşim bi kaç hafta işe gitmeyeceğim yerime biri bakar diyor ama inşallah öyle olur.
Doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?