Doğum günümdü.

Evet, duygularımı büyük ihtimalle benimle aynı durumda olanlar en iyi anlar.
Allah ailelerimize kolaylık versin, bizi de feraha çıkarsın inşallah. Umarım sizin için de her şeyin en güzeli olur.

bence hamılelık hormonlarından :)
dogum gununuz kutlu olsun
Teşekkür ederim

Belki de öyle ama bizim çok uzun sevgililik dönemimiz oldu farklı şehirlerde. O mesafeye rağmen hep bir güzellik yapardık bir şekilde.
Bir gün evli olup birlikte kutlayacağız diye hayal kurardık şimdi ise vakit bile bulamıyoruz.
Allah yine de başka dert vermesin bizlere inşallah.

Burda bir cicek bile verse mutlu olurum diyecek o kadar cok kadin var ki.
Aglamak icin sebep gormedim.
Kv ile gorumcenize bayildim))) Keske benim olsa
Dogum gununuz kutlu olsun
Teşekkür ederim
Evet sağolsunlar yanımda oldular.
Allah başka dert vermesin ne diyelim

Evet eşim mükemmel ve ben çok nazlı çekilmez bir kadınım. Bir doğum günü için kocama dünyayı dar ettim, yapmadığım rezillik kalmadı.
Sonra bana seni çekemem dedi çok büyük kavga ettik bana çok kötü davrandı.
Bunların mı yazması gerekiyor konu açmak için? Başıma bunlar gelseydi veya ben bunları yapmış olsaydım yeter miydi malzeme olarak?
İşine gelmiyorsa okuma kardeşim derdin ne?

Ah be canım yine sen iyisin benm kocam bu sene hiçbirşey yapmadı çok ağladım üzüldüm telafi etmeyi bile düşünmedi.. Her sene doğum gününü kaçırmadığım sürprizler yaptım arkadaşım kutlamadı. Doğum gününü sürpriz yapıp kutladığım küçük görümcem Bi msj bile atmadı.. Anlayacağın ben yaptıklarımın karşılığını bile almadım ve Bi doğum günü pastası üfleyemedim.. Sana çiçekle gelmiş bir adam, kayınvaliden ve görümcen var bence daha fazla şikayet etme

Sorun dogum gunu degil, yanliz olman ve hissetmen. Uzgunum ama dogumunla dahada artacak bu.. simdiden onlemini alki bi sekilde esin bu kadar yanliz birakmasin ilgisiz birakmasin seni

Evet maalesef asıl hissettiklerim bunlar ama sanırım yine de fazla geldi bazı hanımlara.
Olabilir, herkes özel gün diye bi beklenti içinde olmaz. Daha farklı şeylerle mutlu olur. Benim tek istediğim birlikte vakit geçirmek, hediye falan değil.
Ona iş konusunda zaten çok üzüldüğüm için hiç belli etmedim, sitem etmedim, kendi kendime üzüldüm sadece. Teşekkür ederim

Düşüncemi abartı bulan kişinin dahi usturuplu yorum yapmasını beklerdim. Kimse bana hak vermek zorunda değil ama aşağılamak da gerekmiyor.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Teşekkür ederim anladığınız için

Çok teşekkür ederim
İnşallah daha çok güzel günler görürüz birlikte. Bu aralar ailemi çok özledim, doğum yaklaştıkça da eksikliklerini daha çok hissediyorum
İnşallah her şey güzel olur

Doğum günün kutlu olsun. Bebişinle birlikte geçireceğiz daha güzel doğum günleriniz olsun.
Çok teşekkür ederim

Nice güzel yaşlara. Kutlamış, hatırlamış , çiçek almış. Neden dolu tarafına bakmıyorsunuz?
Haklısınız öyle yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim

Çok üzüldüm insan hediyeden kutlamadan ziyade sadece biraz daha özen istiyor.
Umarım sende de durum düzelir. Herkes düşüncesizlik etmiş maalesef

Sorun dogum gunu degil, yanliz olman ve hissetmen. Uzgunum ama dogumunla dahada artacak bu.. simdiden onlemini alki bi sekilde esin bu kadar yanliz birakmasin ilgisiz birakmasin seni
Ben de ondan korkuyorum. Annem yanıma gelecek ama bir süre sonra gidecek elbette yine. Eşim bi kaç hafta işe gitmeyeceğim yerime biri bakar diyor ama inşallah öyle olur.

Buarada sevgililik ve evlilik cok baskadir
Doğrudur

Derdi ne mi ?
kıskançlık.

CiRiLLA az evvel yazmış ya hani kendini avutma cümlesi diye aynen o şekilde.
Kendileri emin olun 3 buçuk atıyorlardır ama yapan yok.
Kimse kimseyi bu şekilde ti ye almamalı bence.

Ben 6 yillik evliyim ve kocis flört döneminde bana dogum gunu hediye almisti en son ilk 2 sene cicek getirirdi,daha sonraki seneler ya unutuyordu ya da kuru bi kutlamayla 'iyiki dogdun askim' diyordu oda ben hatirlatiyordum ona. Valla siz yine iyisiniz yaa

Eminim isteyerek bu durumu yaratmamıştır. Çiçek almis gelmiş, unutmamış işte ne güzel... Bazı eşler hiç hatirlamiyor bile. Hamilelikten tabi insan duygusal olabilir ama eşin de "öküz" değilmiş bence:) ki kayınvaliden ve gorumcenin yaptığı da bence ayrıca hoş. İnsan her zaman istediğini yapabilse zaten ohooo:) seneye bebişinizle birlikte kutlarsiniz doğum günün kutlu olsun

Beklentiye sokulmak ve sonra bir şekilde ertelenmesi veya iptal olması insanı gerçekten çok hayal kırıklığına uğratıyor... Bence çok haklısınız. Bu pahalı hediye çiçek böcek meselesi değil aslında insan hayatındaki en özel gününde ayrı değer görmek istiyor. Sizi anlayabiliyorum. Umarım eşiniz çok güzel telafi eder...

Ne güzel bir aile ve eşe denk gelmişsiniz. Nazik düşünceli de diyorsunuz. E öpmüş kutlamış, çiçek de almış. Ne var her şeyi sorun haline getirmesek, büyük beklentilere girmesek. Sizin yerinizde olmak için canatan çookkkk kadın var. Kadir kıymet bilin sarılın kocanıza.

Son düzenleme:
Insallah oyle olur.. guvenmekten baska caren yok suan icin

11 yillik evliligimde esimin cumbur cemaati toplayip kutladigida oldu hatirlamadigida.. ne uzuldum ne sevindim. Her sene supriz yapsa bi sonraki sene daha iyisini yapmak zorunda gibi hissediyolar:)) bu sene pasta alip herkesin icinde bugun benim dogum gunumdu deyip ikram etmeyi dusunurken ben, sabahtan o pastayi almis.. kp soylemek zorunda kalmisti onceden caktirmadim. Lambalari kapatip pastami getirdiler.. ben onceden bildigim halde aaaaa ne guzel surprizzz dedimbirde sonra insan bi taki bise alir dedim firca cektim... yani alsa eminim onuda begenmeyecektim takmayacaktim muhtemelen. Ayrica 3 cocuk dogurdum hic dogum hediyesi almadi mesela. Buna trip atanda vardir eminim, ben dogurmusum Kurtulmusum ona sevinirim takmam oyle seyler aslinda., lafini edersem oylesinedir.

Bu sene kutlamadiysa seneye kutlar. Her sene ayni olmaz, sen onunkini kutla mesela beraber vakit gecirin mesela.. hayat bunlari takmak icin gercekten cok kisa: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…