Doğum günümdü.

kıyamam doğum gününüz kutlu olsun..
yalnız adam unutmuş diyeceksiniz diye okudum.
hep hormonlardan bunlar:))
Öyle galiba teşekkür ederim

devamı da gelir inşallah

Cok haklisin dicem ama bende hamilelik hormonlarindan boyle hissediyor olabilirim
Olabilir

İnşallah çok teşekkür ederim. Eşime kızgınlık tan ziyade durumlar böyle geliştiği için genel olarak üzüldüm. Ona suç bulmak istemiyorum bu yüzden.

Evet aynen öyle. İnşallah bi şeyler yaparız.

Tamam

Haklısınız. Keşke hep tek derdimiz böyle şeyler olsa. Umarım allah bu günlerimizi aratmaz

Nickinin altında "be your own hero" yazan biri herhangi birisinin doğum gününü kutlamasını bekelemeyecek ve buna üzülmeyecek kadar cesur olmalı.

Seni anlıyorum canim gecen sene takmadigin seye suan agliyosun cunku hamilesin. Bende bikac hafta once evde yanliz kusuyorum yanimda kimse yok diye deli gibi aglamistim biraz ailemide ozlemistim bende cok uzaktayim. Bence esin yeterince cabalamis bosuna uzme kendini

e adam kutlayacakmış zaten elinde omayan bir şey çağırmaları falan az abartmasanız mı acaba. hormonlardan bence tamamen bu kadar beklenti içinde olmayın söyleyin bana bi yarım gününü ayır diye gidin istediğinizi yapın beraber niye dert ediyorsunuz ki o kadar çözümsüz bir şey değil.

Adam yapacağını yapmış yine çok alınganlık yapma niye yalnız hissediyosun kayınvalıdenle görümcende gelmiş

10 yılık evliyim hic kutlaması lafla bile yani
Tak tak kafaya nereye kadar
Aallah başka dert vermesin
Çokta şeyyapmayin

Sen uzakte olduğun için aileni özlemiş olabilir misin ?
Bende uzaktayım zaman zaman özlem o kadar ağır basıyor ki o gün farklı bir insan oluyorum.
Eşim ilgi göstersin bile istemiyorum.

Bak en azından kayınvaliden görümcen düşünceli insanlarmış. Eşinin de yanlış bir tarafı yok.
İyi tarafından bak. ve bebişini de kendini de üzme.

Benim eşim hanımköylü olmasına rağmen doğum günümü hatırlamıyor bazen. Hatta son doğum günümü de hatırlamadı. Üzerinden bir hafta geçtikten sonra fark etti. Ama bir şey diyemedim, çünkü ben de evlilik yıldönümümüzü hiç hatırlamıyorum.

Maalesef gurbet böyle bir şey. Hep yalnızlık çekiyorsun. Size tavsiyem şu, kendinize sosyal çevre edinin. Aileniz ile telefon da hep görüşün.
KV ve görümcenizin tavrını da çok beğendim. Bence bu da artı bir durum. Eşiniz işini tam yerine oturtursun herşey daha iyi olur.

Moralinizi yüksek tutun eminim herşey daha iyi olacaktır.

eşimin evliligimizin 3.ayindaki ilk dogum gunumde al dogum gunu hediyen diyip elime fatura verdigini soyleyimde iciniz soğusun biraz

O zaman asıl mesela doğumgünü değil yalnızlık
Zaten doğumgününüz güzel geçmiş bence eşten kocaman bir çiçek kv ve görümceden pasta:)
Eşiniz çalışmadığı zamanlarda beraber vakit geçirmiyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…