- Konu Sahibi BlairWaldorf_23
Konu sahibinin Neye üzüldüğünü anlayan varsa bi anlatsın allah aşkına..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar hanımlar.
Aslında dertten ziyade içimi dökmek istedim.
Dün benim doğum günümdü. Evlendiğimden beri geçen ikinci doğum günüm.
6 aylık hamileyim. Normalde hormonlar yüzünden aşırı duygusal olan hamileler gibi olmadım şimdiye kadar.
Geçen yıl haziran ayında dükkan aldı eşim ve babası ortak olarak. Haliyle her işe kendileri koşturuyor. Eşim dışında 2 eleman çalışıyor, hepsinin çalışma saatleri belli.
Geçen sene doğum günümü gece bi pastayla kutlayabildik sadece ailevi bir durum yüzünden. Alınmadım aslında, şartlar biraz onu gerektiriyordu.
Fakat bu yıl çok kırıldım. Eşim 16-24 saatleri arasında çalışıyor. 1 eylül e kadar yeni bir anlaşma gerekiyordu dükkan için, bi kaç gündür onun peşinde. Perşembe gecesi eve geldi doğum günün kutlu olsun dedi. Öptü sarıldık vs. Sonra normal işine gitti. İzin alır, yerine birini bulur diye bekledim, yapmadı.
Akşam kayınvalidem ve görümcem ellerinde pasta ve çiçekle sürpriz yaptılar sağ olsunlar.
Eşim gece büyük bi buket çiçekle geldi. Sözde bugün dünü telafi edecektik, yerine biri bakacaktı ve biz gezecektik. Sana hediye almadım, birlikte bakalım sen seç istediğini alayım dedi.
Sonuç: sözleşme ayağına adamı yine dükkana çağırdılar ama mülk sahibi beyefendi gelmedi bile. Boşuna gitmiş oldu bugün.
3 günüm boş beklenti ile geçti. Yemin ederim 3 gündür ağlıyorum çünkü mesele doğum günü değil, kendimi çok yalnız hissediyorum.
Ailemden 500 km uzağa gelin geldim. Kimsem yok burada. Belki fazla beklenti içerisindeyim, haksızlık yapıyorum ama elimde değil, çok üzülüyorum.
Yıldönümü vs kutlayan insanlar değiliz, her özel günde ilgi alaka bekleyen biri değilim ama çok kırıldım.
Üzgünüm, çok uzun oldu biliyorum.
İçimi dökmek istedim. Belki haksız bulacaksınız beni.
Ama yanlızlığı iliklerime kadar hissediyorum bu aralar. Çok üzülüyorum.
Konu sahibinin Neye üzüldüğünü anlayan varsa bi anlatsın allah aşkına..
Allah razı olsun olsun. AminnnnO zaman kesin hamilelikteninşallah sağlıkla kucağınıza da almayı da nasip eder Rabbim
![]()
Vallahi ben de bilmiyorum. Kutlamalar partiler değil sadece baş başa vakit geçirmek istedim bu günlerde. O bile naz sayılıyor sanırım.Piremseslikle falan ne alakası var ?
Konu sahibi çok normal bir şey istemiş. Kocasıyla birlikte bir yemeğe çıkmak ve özel hissetmek.
Bunu bile çok gören kadınların evliliklerini cidden merak ediyorum.
Galiba hiç bir değer görmüyorlar. Çok üzücü.
Yok düşüncesiz değil biliyorum, sadece keşke bu günlerden birini bize ayırsaydı diyorum. Telafi ederiz inşallah. Çok teşekkür ederimAy kıyamamdemek geldi içimden
hamilelikteki ruh hali bambaşka ya cidden. Ama düşüncesizlik etmemiş eşiniz mecburen işten dolayı öyle yapmış. Daha uzun senelerini z olur telafi edersiniz inşallah. Mutlu yıllar :)
Yapın naz ne olacak ki ?Allah razı olsun olsun. Aminnnn
Vallahi ben de bilmiyorum. Kutlamalar partiler değil sadece baş başa vakit geçirmek istedim bu günlerde. O bile naz sayılıyor sanırım.
Yok düşüncesiz değil biliyorum, sadece keşke bu günlerden birini bize ayırsaydı diyorum. Telafi ederiz inşallah. Çok teşekkür ederim![]()
Evet galiba benim duygularım alt üst olmuş durumda, o yüzden bu kadar hassasım.Hormonlar sizi bu hale getiren. Eşiniz çiçek almış, hediye de alacağını söylemiş. Allah sağlık versin telafi de eser bence. Yalnız ne kv ve görümce süprizine takıldım ne hoş ne güzel. Keşke bizimkilerde öyle olsalar. Kendileri için beklerler benim ki olduğunda kutlamazlar bile.
Hormonlar sinirini bozmuş sanırım , kıyamam![]()
Haftasonunun geçmesini bekliyorum çünkü pazar günümüz zaten yok. Pazarları daha uzun çalışıyorYapın naz ne olacak ki ?
Kocanız değil mi ?
Bazen hepimizin nazlanmaya ve şımartılmaya ihtiyacı oluyor.
Siz bence kötü yorumlara bakmayın.
Aklıma şey geldi; siz ayarlasanız ? Hani güzel bir yerde yemeği falan.
En olmadı dışarıdan yemek söylersiniz.Haftasonunun geçmesini bekliyorum çünkü pazar günümüz zaten yok. Pazarları daha uzun çalışıyor
Eğer kesin bir gün için evdeyim derse, o gün için plan yapabilrim belki. Bakalım kısmet![]()
Teşekkür ederimEn olmadı dışarıdan yemek söylersiniz.
Kendinize güzel bir hediye alın
Nice yıllarınız olsun ❤
Doğum gününüz kutlu olsunben tamamen unuttu sandım, ama hatırlamış ve kendisi dışında gelişen olaylardan dolayı size vakit ayırmamış. Ayrıca kayinvalidenizin ve görümcenizde kutlamış yani yalnız değilsiniz
acaba kendinize bir arkadaş veya hobi mi edinseniz böyle evde oturunca insan neye sarsam diye düşünüp duruyor
![]()
Ben de bunu merak ettim. Insan bazi gunler prenses olmali.Piremseslikle falan ne alakası var ?
Konu sahibi çok normal bir şey istemiş. Kocasıyla birlikte bir yemeğe çıkmak ve özel hissetmek.
Asıl evliliğinde değer gören kadın özel günlerde eşinin elinde olmadan yapamadığı şeylere alınmaz yıkılmaz çünkü normeldede yapıyordur eşi... Senede bir iki güne umut baglamazPiremseslikle falan ne alakası var ?
Velihattı’nı ilk defa duyuyorum alihattı mehmethattı falan da var mı acaba..özel ilgi bekler insanlar öyle günlerde çook normalÇiçekler pastalar daha ne istiyorsun doğduysan doğdun.. Şu günlere bu kadar anlam yüklemeyin kutlamış işte adam İngiliz kraliyet ailesinin tek velihattı gibi davranma
Teşekkür ederimMutlu yıllar öncelikle. Hamilelik yüzünden aşırı duygusallık yaşadığınızı düşünüyorum. Ben de bugün abartmıyorum 5 saat kadar falan ağladım eşime kızdığım için. Aslında öyle abartılacak birşey yapmadı ama ben biraz şeye takmıştım; burada okuyorum milletin kocası hamileyken elini eşinin karnına koyup hareketini dinliyor benim ki neden yapmıyorinsan hamileyken ekstra ilgi bekliyor bir de. Yeni dükkanın stresiyle uğraştığı için yeterince özenli bir kutlama yapamamış olabilir bu yüzden. Tekrar mutlu yıllar
![]()
Ne güzel düşünmüş eşiniz. O da kendince mutlu etmeyi başarmış. Şaşaalı hediyeler kutlamalar gerekmiyor mutlu olmak için.Ben de bunu merak ettim. Insan bazi gunler prenses olmali.
Tamam benimki de odundur. Oyle romantik masalar hazirlamaz. Cicek tutmayi bilmez. Adam akilli hediye secemez falanAma dogum gunumde ya da yil donumumuzde mesela kahvaltimizi o hazirlar. Aksam bi yemege cikarir. Oyle suslu puslu masada degil. Yemek yeriz normal bi masada
Ardina tatlimizi kahvemizi falan.. O gun bizimdir yani. Hatta bir sefer dogum gunumun bir gun oncesinde evin dip bucak genel temizligini bile yapmisti. Yukumu azaltmisti benim sagolsun
o da bu sekilde romantik
![]()
Bu yil dogum gunumde cerceve almisti sadece cicek bile yoktu.
diyorum ya bilmez oyle hediye secmeyi. Icine kizimizla ilk fotomuzu koymus. Dusunceli adam
Ama Allah var o gun prenses modundaydim. Suyumu bile ayagima getirdi. Kiza o bakti. Ben sadece emzirmistim. Disarda tum gun o ilgilendi. Yemek yedik gezdik dolandik tum gun. :) kaldi ki ben onu dogum gununde ona pasa gibi davraniyorum
Aylar oncesinden arar bulurum hediyesini. Yemekler, muzikler , danslar , ozel kiyafetler
Ama hala ogrenemedi benden biseyler. Ya da isine gelmiyor bilmiyorum.
Kadincagiz da aman aman bisey beklememis yani. Birlikte bi yemek ve gezmek. Kaliteli bir gun gecirmek istemis. Nazli demisler kadina. Cok sasirdim![]()
Çiçekler pastalar daha ne istiyorsun doğduysan doğdun.. Şu günlere bu kadar anlam yüklemeyin kutlamış işte adam İngiliz kraliyet ailesinin tek velihattı gibi davranma
Bu küstahlık niye? Ben konuda ve yorumlarda sadece birlikte vakit geçirmek istediğimi, iş yüzünden bunu uzun zamandır çok zor sağladığımızı yazdım. Benim için havai fişek gösterisi yapılsın demedim.Asıl evliliğinde değer gören kadın özel günlerde eşinin elinde olmadan yapamadığı şeylere alınmaz yıkılmaz çünkü normeldede yapıyordur eşi... Senede bir iki güne umut baglamaz
Velihattı’nı ilk defa duyuyorum alihattı mehmethattı falan da var mı acaba..özel ilgi bekler insanlar öyle günlerde çook normal