- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Agzina saglikEkmek hamurundan pasta olmaz.
İnsanın mayası neyse özü de odur.
Sizinkisi de bu işte; ailesine "Ben büyük adam oldum" demeye çalışan, cücük beyniyle hesap kitap yapamayarak hayatını onlara ipoteklemiş ve bundan sonra da ipotekleyecek, sizi ve muhtemel evlatlarınızı her zaman ikinci plana atacak bir tip.
Az önce "yalan söyleyince çiçek göndermeyi biliyor" demişsiniz, bakın sizin için nasıl da normalleşmiş yalan söylenip çiçekle gönül alınması.
Kv-kp borcu ödemeye de alışırsınız ne olacak ki?
Daha yakın zamanda çeyrek bozacaktınız gezmek için. Neden? Çünkü size ispatlanacak bir şey yok sevgiliniz için, size harcamak gereksiz. Halaya sigara parası, kardeşe Nike ise ispattır aileye.
Bu arada ailesi sizi elbette çok sever, bu kadar safını, bu kadar her şeyi bile bile kabul edeni kolay bulamazlar onlar da farkında bence. İlerde şikayet edecek olsanız, "biliyordun" diyecekler ki, haklılar.
Bakın mesele para değil, ben evlenmeyi kabul ettiğimde eşimin neredeyse 100bin borcu vardı ama sizinkisi gibi bir şey yüzünden değildi, sizdeki mesele adamın samimiyetsizliği, herkese yağdırıp size ağlanması.
1+1 ev diye göz boyayan bu adamın daha önceki hayalleri arsa alıp aile apartmanı yapmaktı, ben bile unutmadım.
Şimdiden diyor ki tatilde tabi ki memlekete gideriz.
Gayet de dürüst. Daha ne desin?
Diyor ki "Benim hamurum bu, ekmek hamuruyum, pasta olmayacağım".
Derinlerde bir yerlerde bu işin olmayacağını siz de biliyorsunuz bence. Umarım ayrılacak cesareti bulursanız bu adamın tehdit ve pislikleriyle karşılaşmazsınız zira ben o potansiyeli görüyorum.
İnşallahla olsa keşke. Görünen köy kılavuz istemez demişler. Yani herşey ortada ama sen görmek istemiyosun. Burada yazılan konular gibi 3 senemi verdim 5 senemi verdim evlenince düzelir dedim gibi bahaneler yazacaksın ileriki konularında. Biz söyleriz ama sen yaşamak için ısrarcısın. Ne diyelim hayırlısı.Ahhhhh shapes şu son yazdığınla güldürdün kız beni
Üstte yazdıkların içinse maalesef yazabilecek hiç bir yorumum yok inşallah böyle seyler yaşamam
Konu sahibi doğum günümde bişey yapmadı diye kiziyosun evlilik yildonumumuzde kocam bişey yapmadı ben napiyim ondan geçtim hatirlayaydi bari oda yok ben dedim de öyle hatirladi adam
Oha ya ne insanlar var adam degil bu maddiyat degil gonul almak insan sevdigiyle bisiler paylasmak ister guzel anılar biriktirmek ister bi kek alip bi mum yaksaydi mutlu olurdunuz yazik valla bu adamlara. Kelebekcim bu adam seni evlenince de calis kendin yer der bu adam sadece kendini ve ailesini dusunuyor halasina sigara parasini verip sana para m yok ac otur der valla param yok bastada biliyordun evlenmeseydin der. Ailesinede deger vercek tabiki ama sevdigikadini da paspas etmicekSen bana ne diyosun. Beni dün terk eden şahıs Dogumgunumde buluşmaya gittiğimde "hiçbir şey alamadim bişey beğen de alayım hadi" demişti. Beterin beteri var yani. Bir pasta bile almadı o kadar cafede saatlerce oturduk da. Söyleyince de aaaa pardon yat kiralayıp seni gezdirmem gerekiyordu bugün dedi. Hadi buna ne diyorsun..
Ben de eşime hem evlilik yıldönümümüZü hem de doğum gününü birleştirip 2 ay önce verdim hediyesini nolcak ya , o da tamamen unuttu evlilik yıldönümünü misilleme yaptıParfümün üstünde tester yazıyor onlar 50 TL falan orjinal olduğunu da düşünmüyorum daha önce kendimde bu parfümü araştırdığım için diyorum ayrıca 250 TL de olsaydı insan 1 ay önceden söyler mi ya adı üstünde Doğumgünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?