Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Herseyini anlatma kurnaz ol sende. Ailesi bukadar on planda bukadar olmaz. Senin icin maddiyat önemli diyenlerde parasiz hayat mi oluyor yani kiz bak calisip ailesine para veriyor iki kurusa calisiyor disinden tirnagindan ayirip iki altin yapmis cocukta ona tenezul etmis ayrica cocugu gormuyor etmiyor isine gelince cicek gonderiyormus bgnn bisi yapmamış orj parfüm demis tester cikmis kurnaz basbaya belli parasiz hayat olmaz cocuktan milyarlar beklemiyorki ev araba istemiyorki maddiyat olsun kiz hakli

bence saçmalamışsınız. Hiç bir şey almayadabilirdi. Beklentileriniz düşük olursa daha çok mutlu olursunuz.

Cnm kimseye kulak asma maddiyat onemli tabikide kardesine Adidas ayakkabi alcam diye bastan ayar yapmasini biliyor akilli erkek sevdigini üzmez sen para bekleme diye ayak yapiyor bide aylarca onu bekliyorsun bide 2 gun tatil yapcan altinlarini vercen sakin inanma adidas ayakkabi almayo biliyor sana 40 tl parfum aliyor sevdigine insan en iyisini almak ister elinden gelende odur asgari ucret desek tm dicem yani. Ne biliyim anlattığına göre gelecek goremiyorum

Konu sahibi doğum günümde bişey yapmadı diye kiziyosun evlilik yildonumumuzde kocam bişey yapmadı ben napiyim ondan geçtim hatirlayaydi bari oda yok ben dedim de öyle hatirladi adam

Ekmek hamurundan pasta olmaz.

İnsanın mayası neyse özü de odur.

Sizinkisi de bu işte; ailesine "Ben büyük adam oldum" demeye çalışan, cücük beyniyle hesap kitap yapamayarak hayatını onlara ipoteklemiş ve bundan sonra da ipotekleyecek, sizi ve muhtemel evlatlarınızı her zaman ikinci plana atacak bir tip.

Az önce "yalan söyleyince çiçek göndermeyi biliyor" demişsiniz, bakın sizin için nasıl da normalleşmiş yalan söylenip çiçekle gönül alınması.

Kv-kp borcu ödemeye de alışırsınız ne olacak ki?

Daha yakın zamanda çeyrek bozacaktınız gezmek için. Neden? Çünkü size ispatlanacak bir şey yok sevgiliniz için, size harcamak gereksiz. Halaya sigara parası, kardeşe Nike ise ispattır aileye.

Bu arada ailesi sizi elbette çok sever, bu kadar safını, bu kadar her şeyi bile bile kabul edeni kolay bulamazlar onlar da farkında bence. İlerde şikayet edecek olsanız, "biliyordun" diyecekler ki, haklılar.

Bakın mesele para değil, ben evlenmeyi kabul ettiğimde eşimin neredeyse 100bin borcu vardı ama sizinkisi gibi bir şey yüzünden değildi, sizdeki mesele adamın samimiyetsizliği, herkese yağdırıp size ağlanması.

1+1 ev diye göz boyayan bu adamın daha önceki hayalleri arsa alıp aile apartmanı yapmaktı, ben bile unutmadım.

Şimdiden diyor ki tatilde tabi ki memlekete gideriz.

Gayet de dürüst. Daha ne desin?

Diyor ki "Benim hamurum bu, ekmek hamuruyum, pasta olmayacağım".

Derinlerde bir yerlerde bu işin olmayacağını siz de biliyorsunuz bence. Umarım ayrılacak cesareti bulursanız bu adamın tehdit ve pislikleriyle karşılaşmazsınız zira ben o potansiyeli görüyorum.

3senelik sevgililer yani niye bisi almasin sirf dogum gunu diye degil normal zamnlardada kizin ikinaltinina tenezuul ediyor normalmi bu adam gibi adam derki canim sevgilim onlar senin birikimin dokunamam dusunmen yeter derdi adidas ayakkabi alayim demis bastan siralamis giderleri kiza ayari vrmis yani seviyorsa içten gelen bisidir bu oturup kalkmak telefonda konusmakmidir sadece olay. Kizin boyle dusunceli oldgnu bildifi halde bgn bi cicek gondermemis her zaman ailesi on planda olcak dengeyi asla ayarlayamaz evlilik zor ama olsa bile yük cok agir olcak cnmher zaman ailesi olcak giderler borc bitse bile ailesi olcak senin gbi fedakar birini bulamaz yazik

Agzina saglik

ben seni anladim derdinmaddiyat deil
vede haklisin
maalesef evlenince o sozle kutlamalarda kalmiyor
adam bildigin kalas odunu :))
omrunu tuketir yontuyum derken

Ahhhhh shapes şu son yazdığınla güldürdün kız beni
Üstte yazdıkların içinse maalesef yazabilecek hiç bir yorumum yok inşallah böyle seyler yaşamam
İnşallahla olsa keşke. Görünen köy kılavuz istemez demişler. Yani herşey ortada ama sen görmek istemiyosun. Burada yazılan konular gibi 3 senemi verdim 5 senemi verdim evlenince düzelir dedim gibi bahaneler yazacaksın ileriki konularında. Biz söyleriz ama sen yaşamak için ısrarcısın. Ne diyelim hayırlısı.

Doğum günü benim için önemlidir. O gün ben doğmuşum yani ötesi var mı? Tabiki diğer günlerden farklı olacak. Seninki gibi sevgiliye de tekmeyi basardim.

Konu sahibi doğum günümde bişey yapmadı diye kiziyosun evlilik yildonumumuzde kocam bişey yapmadı ben napiyim ondan geçtim hatirlayaydi bari oda yok ben dedim de öyle hatirladi adam

haklısınız bazı insanlar böyle günlere değer vermediği için unutur önemsemez vs vs..
bende şu evlilik yıldönümünü bir türlü zamanında hatırlayamayanlardanım..
illa geçtikten sonra aklıma geliyor..
ancak burda durum farklı adam kızın çeyreğini bozdurup tatile gitmeye niyetleniyor ve aynı tatilde kardeşine nike ayakkabı almayı düşünüyor..
paran yoksa tatilde ne işin var ..
paran varsa kızın kenara attığı altınla ne işin var..
halaya da 100 lira sigara parası yollayana kadar aldığı parfümü kargoya vereymiş bari..

Oha ya ne insanlar var adam degil bu maddiyat degil gonul almak insan sevdigiyle bisiler paylasmak ister guzel anılar biriktirmek ister bi kek alip bi mum yaksaydi mutlu olurdunuz yazik valla bu adamlara. Kelebekcim bu adam seni evlenince de calis kendin yer der bu adam sadece kendini ve ailesini dusunuyor halasina sigara parasini verip sana para m yok ac otur der valla param yok bastada biliyordun evlenmeseydin der. Ailesinede deger vercek tabiki ama sevdigikadini da paspas etmicek

Üzgünüm ama şırnakta o parfümü 15 liraya satıyorlar ama kokusu beş dakikaya uçuyor öyle bir parfüm de almış olabilir şişe gayet orjinal ama koku uçucu düşüncesizce davranmış vesselam doğum günün kutlu olsun

Bende 10 kasimda 23 e gircem cnm ama hayat dersim cok boyle insanlar kurnaz kullanmayi sever adam gibi adam kadinin altinna dokunmamali olum kalim meselesi degilki keyfi onun tatili icin sen altinlarini bozdurcan ordan fiyasko yani belki o para senin en zor zamaninda destek olcak bunu dusunemiyormu sen eger kendini seviyorsan bak calisiyormussun bi duzenin var aklin varsa hemen bırak 3 yilina aciyipta onundeki yillarada kiyma sakin

Ben de eşime hem evlilik yıldönümümüZü hem de doğum gününü birleştirip 2 ay önce verdim hediyesini nolcak ya , o da tamamen unuttu evlilik yıldönümünü misilleme yaptı

Amaaan güzelim evlenince bunlarda dertmiydi o kadar kafamı yordum diceksin..Kız adam bnm doğum günümü kutlamayalı asır oldu ben 1 kere kutlamadım diye 1 hafta tribini çektim anam ben ölmüşümde ağlayanım yok gülelim bari

Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun. Seni hatırlıyorum önceki konularından,hala berabersin ve burda sana ne denirse densin devam edeceksin belli,o yüzden hiç yapma etme demeyeceğim kendi düşen ağlamaz, sen de biliyorsun az çok yaşayacaklarını,mutlu arkadaşlarına imrenerek bakmak zor gelecek ama kabulleneceksin bir süre sonra. Doğum günün için birşeyler yapmış olsaydı sen mutlu ol diye değil de sorun çıkarma diye yapacaktı bende öyle bir izlenim oluşturuyor yani.Bu adam seni hep minimuma razı etmeye çalışıyor. Maddi olarak minimumcu olan manevi olarak ta minimumcudur. Bir de ailesine bu kadar yapışık olan biri o birikim hesabına yatırım yapsa da bi süre sonra yine ailesi için o paraya el koyar bence.

5 yillik evliyim, esimden en buyuk istegim sadece bagirmamasi, kufretmemesi olur olmaz kavga cikarmamasi. Ben cok yogunken ya da yorgunken birazcik cocugumla ilgilenmesi de bana alabilecegi en buyuk hediye olur. Sessizce bir kosede kavga etmeden oturabiliyorsak, yemek yiyip, film izleyebiliyorsak benden mutlusu yok o gun, resmen mutlu uyuyorum o gunlerde. Olabildigince minumum sartlarda evlendik zaten, hep soylerim benim isteme cicegim bile yoktu ve de evlenene kadar bir adet cicek gormedim. Himm bu arada fiziken guzel de biriyimdir, univ mezunuyum hatta su an doktoraya devam ediyorum, varlikli bir ailede de buyudum ama boylesini buldum iste.
Konunu okuyunca cok sasirdim, bircok konuya da sasiriyorum zaten burada. Nerden buluyorsunuz boyle erkekleri bilmiyorum ama cok sanslisiniz benden soylemesi. Ben olsam bana sirnak gibi bir yerde begendigim, pahali bir parfumu bulan bir erkegi hic uzmezdim, onunla hic uzulmez, musmutlu olurdum.

Adam bana 250 liralık parfüm alsa onu kafasında kırarım ne lan bu müsriflik derim bi çeyrek alıp döşüme takaydın derim. Çocuk akıllı tester almış bu zamanda tutumlu adam bulmak zor iş. Mesajla da kutlamış sonuçta unutmamış. Gerçi eşim unutsa da benim için önemli olmaz adamın kafası bi milyon akşama kadar bin tane manyakla uğraşıyor. Bi de böyle düşünsek valla değmez billa değmez az olumlu tarafından bakmayı dene

Bence haklisiniz gaza getirmek istemem ama zamanında o parfüm işini ve makyaj malzemeleri işini yapmıştım bende birinden toptan mal almıştım yeni iş kurduğum mağazayı yeni açtığım zamanlar adam dükkanı kapatıyorum diye toptan 10 tl den vermişti o parfümleri meğerse çakmaymis hepsi yani büyük ihtimalle hatta kesin ihtimalle o parfumde taş catlasin 20 tl gerçi parası mühim değilmiş ama eski konulara bakınca hemde polis maasida gayet iyi en azından bi çiçek gönderecek kadar demekku biraz cimrilikte var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…