• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Ekmek hamurundan pasta olmaz.

İnsanın mayası neyse özü de odur.

Sizinkisi de bu işte; ailesine "Ben büyük adam oldum" demeye çalışan, cücük beyniyle hesap kitap yapamayarak hayatını onlara ipoteklemiş ve bundan sonra da ipotekleyecek, sizi ve muhtemel evlatlarınızı her zaman ikinci plana atacak bir tip.

Az önce "yalan söyleyince çiçek göndermeyi biliyor" demişsiniz, bakın sizin için nasıl da normalleşmiş yalan söylenip çiçekle gönül alınması.

Kv-kp borcu ödemeye de alışırsınız ne olacak ki?

Daha yakın zamanda çeyrek bozacaktınız gezmek için. Neden? Çünkü size ispatlanacak bir şey yok sevgiliniz için, size harcamak gereksiz. Halaya sigara parası, kardeşe Nike ise ispattır aileye.

Bu arada ailesi sizi elbette çok sever, bu kadar safını, bu kadar her şeyi bile bile kabul edeni kolay bulamazlar onlar da farkında bence. İlerde şikayet edecek olsanız, "biliyordun" diyecekler ki, haklılar.

Bakın mesele para değil, ben evlenmeyi kabul ettiğimde eşimin neredeyse 100bin borcu vardı ama sizinkisi gibi bir şey yüzünden değildi, sizdeki mesele adamın samimiyetsizliği, herkese yağdırıp size ağlanması.

1+1 ev diye göz boyayan bu adamın daha önceki hayalleri arsa alıp aile apartmanı yapmaktı, ben bile unutmadım.

Şimdiden diyor ki tatilde tabi ki memlekete gideriz.

Gayet de dürüst. Daha ne desin?

Diyor ki "Benim hamurum bu, ekmek hamuruyum, pasta olmayacağım".

Derinlerde bir yerlerde bu işin olmayacağını siz de biliyorsunuz bence. Umarım ayrılacak cesareti bulursanız bu adamın tehdit ve pislikleriyle karşılaşmazsınız zira ben o potansiyeli görüyorum.
Sizin de dediğiniz gibi bundan ne pasta hamuru olur ne cacık nede tursu.
Dün gece kavga ettim ağzıma geleni saydım
Altın meselesini de açtım yerden yere vurdum onu hiç demediğim şeyleri dedim.
Ben 1300 tl maaş alıyorum 300 tl yol parası veriyorum geri kalanın en az 700 tlsini aileme harcıyorum en az ama ona rağmen 2 çeyrek altın alıp kenarıma koyabiliyorum.
Sen daha 10 lira bile koyamıyosun.
Ben maddiyatı dert ettiğim zaman paragöz muamelesi yapıyosun
4000 tl maaşım var benim sevglim korkuyo diyosun
4000 tl maaşın olsa ne olur bak sevgilinin doğumgünün de 10 lira ya bi gül bi pasta bile alamadın.
Kendini bu duruma düşüren sensin , istersen 10.000 tl maaşın olsun ay sonunu getiremiyosan herkese gelince var diyipte bana gelince param yok diye acitasyon yapıyosan ben bunun altında art niyet ararım dedim.
Altın konusunda da param yok sıkıntım çok dedin, tabiki destek olcam bugüne kadar ondan yedik ben öğrenciydim,artık bende çalışıyorum benmde destek olmam gerek diye düşündüm zar zor altınlarımı hiç düşünmeden paylaşmak istedim seninle ama sen ne dedin olmayan pranın üstünden ailenle planlar yaptın.
Bna desen ki hayatım hiç param yok ailemle de birşeyler yapmak istiyorum onada param yok borç harç ben birşeyler yapmaya çalışırdım yoksa yoktur yani. Ama senin bu para nedense sadece bana gelince yok oluyor başkalarına gelince hep var hep var.
2 hafta önce cebnde 700 tl para vardı 20 tl sini kenara bile atmamışsın beni düşünüp , halana sigara parası göndereceğine biraz kendini düşünseydin dedim .
O ise sadece sen hep haklıydın her hazamn da haklısın bundan sonra harcama yaparken sana sorayım olur mu dedi.
Bende o ne demek ya kaç yasında adamsın ben ne karışırım senin parana , yönlendirilmeye ihtiyacın mı var biraz kendini ve bizi düşünsen günü birlik değil de planlı yasasan hersey gayet de güzel olur dedim

3senelik sevgililer yani niye bisi almasin sirf dogum gunu diye degil normal zamnlardada kizin ikinaltinina tenezuul ediyor normalmi bu adam gibi adam derki canim sevgilim onlar senin birikimin dokunamam dusunmen yeter derdi adidas ayakkabi alayim demis bastan siralamis giderleri kiza ayari vrmis yani seviyorsa içten gelen bisidir bu oturup kalkmak telefonda konusmakmidir sadece olay. Kizin boyle dusunceli oldgnu bildifi halde bgn bi cicek gondermemis her zaman ailesi on planda olcak dengeyi asla ayarlayamaz evlilik zor ama olsa bile yük cok agir olcak cnmher zaman ailesi olcak giderler borc bitse bile ailesi olcak senin gbi fedakar birini bulamaz yazik
Dün gece tartıştık onuda dedim bana param yok diyosun sonra da pişkin pişkin ailenle planlarından bahsediyosun dedim.
Onun üstüne saçmalama kelebek ben senin altınlarına dokunabilir miyim hiç sadece onları ne zor şartlarda aldığını bliyorum ve onları benimle paylaşmak istemen çok hoşuma gitti yoksa ben nasıl alırım sendne oonları dedi

haklısınız bazı insanlar böyle günlere değer vermediği için unutur önemsemez vs vs..
bende şu evlilik yıldönümünü bir türlü zamanında hatırlayamayanlardanım..
illa geçtikten sonra aklıma geliyor..
ancak burda durum farklı adam kızın çeyreğini bozdurup tatile gitmeye niyetleniyor ve aynı tatilde kardeşine nike ayakkabı almayı düşünüyor..
paran yoksa tatilde ne işin var ..
paran varsa kızın kenara attığı altınla ne işin var..
halaya da 100 lira sigara parası yollayana kadar aldığı parfümü kargoya vereymiş bari..
Hiç parası yokki kargoya verecek parası bile yok şuanda

Sen nasılsan sevgilinin de öyle olmasını istiyorsun. Sen sürprizler planlıyorsun diye onun da planlamasını istiyorsun. Fıtrat farkı diye birşey var bunu kabullenirsen cizrede görev yapan sevgilini üzmezsin.kaynana kotu diyoruz ama eminim annesi çocuğumun canı sağolsun da gerisi önemli değil diyordur. Yapma lütfen. Sevgilin orada nelerle uğraşıyordur kim bilir.
Yaa tabi ki de onun canından sağlığından önemli dğeil hiçbir şey ama orda da sürekli bu psikolojiyle yasamıyor ki arkadaşlarıyla sohbet ediyor gülüyor eğleniyor cafeye gidiyor nette takılıyor okey oynuyor hayatına devam ediyor yani dünde akşama kadar izinliydi ve facede arkadaşlarıyla geyik yaptı 10 dk sını alırdı beni düşünseydi bunları yapması tabii bunun içinde para lazım bunuda önceden düşünseydi

Bende 10 kasimda 23 e gircem cnm ama hayat dersim cok boyle insanlar kurnaz kullanmayi sever adam gibi adam kadinin altinna dokunmamali olum kalim meselesi degilki keyfi onun tatili icin sen altinlarini bozdurcan ordan fiyasko yani belki o para senin en zor zamaninda destek olcak bunu dusunemiyormu sen eger kendini seviyorsan bak calisiyormussun bi duzenin var aklin varsa hemen bırak 3 yilina aciyipta onundeki yillarada kiyma sakin
Yaşlarımız yakın bibirimize ne güzel :) Altın falan bozdurmam zaten daha işyernde de dün doğumgünü hediyesi gram altın verdiler çok mutlu oldum hiç bozdurmak gelmiyor içimden şahsen

Ben de eşime hem evlilik yıldönümümüZü hem de doğum gününü birleştirip 2 ay önce verdim hediyesini nolcak ya , o da tamamen unuttu evlilik yıldönümünü misilleme yaptı :KK70:
Yaaa ama o başka, bende gecen sene 14 şubat ile doğumgünü(27 şubat) hediyesini birlikte verdim ama 2 özel gün hediyesi diye ona göre özene bözene almıştım . Bunun ki düpedüz düşüncesizlik

Adam bana 250 liralık parfüm alsa onu kafasında kırarım ne lan bu müsriflik derim :KK53: bi çeyrek alıp döşüme takaydın derim. Çocuk akıllı tester almış bu zamanda tutumlu adam bulmak zor iş. Mesajla da kutlamış sonuçta unutmamış. Gerçi eşim unutsa da benim için önemli olmaz adamın kafası bi milyon akşama kadar bin tane manyakla uğraşıyor. Bi de böyle düşünsek valla değmez billa değmez az olumlu tarafından bakmayı dene
Tutumlu değil işte sorun orda :KK51: Keşke tutumlu olduğu için almamış olsa, benmki parasını ailesine harcayıp harcayıp bana gelincede param yok diyen bi adam

Bence haklisiniz gaza getirmek istemem ama zamanında o parfüm işini ve makyaj malzemeleri işini yapmıştım bende birinden toptan mal almıştım yeni iş kurduğum mağazayı yeni açtığım zamanlar adam dükkanı kapatıyorum diye toptan 10 tl den vermişti o parfümleri meğerse çakmaymis hepsi :KK48: yani büyük ihtimalle hatta kesin ihtimalle o parfumde taş catlasin 20 tl gerçi parası mühim değilmiş ama eski konulara bakınca hemde polis maasida gayet iyi en azından bi çiçek gönderecek kadar demekku biraz cimrilikte var
Evet 20 tl de olabilir :KK12: Cimri değil düşüncesiz, parası yokmuş bende diyorum ki önemsemiş olsa bu kasımın gelişi eylül den ekim den belli yani, kenarına bi 50 tl ayırmak çok mu zor ? Düşünememiş hiç parası kalmayacağını , bende düşünmediğin için bu haldesim 4.000 tl maaş alırken cebnde 1 lira yok deidm

Benimde 4 gün önce doğumgünümdü. Ve sadece güzel ve anlamlı bir mesajla kutladı. Ben hiç alınmadım ki bu beni mutlu etmeye yeterdi öyle de oldu. Bizim ilişkimizde maddi şeyler hiç bir zaman önemli olmadı çünkü, olamazda..
Ya herkesin ilişkisi farklı, ona bakarsan kimisi de bi çiçek bir pastada mutlu etmeye yetmiyor görüoruz insanlar neler hazırlıyor yapıyor çaba gösteriyor. Benimki maddiyat derdi değil , düşüncesiz olduğu kanısına vardığım için kızıyorum

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
altınını verseydin alırdı bence.

bu odundan umudu kesmiyorsun ya, ilginçsin.

IMG_1161.JPG
IMG_1162.JPG
Parfümün üstünde tester yazıyorsa, büyük ihtimal orjinal tester dır. Replika olmus olsaydı tester yazmazdi.replikayi da kutunun üstündeki yazılardan anlayabiliyorsun.yani parfümün orjinal merak etme.tek fark tester olmayanı 250 gibi bi fiyata alirken,tester olanlari 100 150 gibi bi fiyata alabiliyorsun

Bence abartıyorsun.

Benim 6 yıllık ilişkim var hiçbir zaman 250 lira kadar bence yüksek bir meblada hediyeleşme yapmadık. Hatta çoğu özel günlerimiz hediyesiz geçer çünkü ben istemem uyarırım almaması için. Boşver hediyeyi karşılıklı bi yemek yesek çay içsek yeter derim.

Sana 250 liralık hediye alan adam senden para sakınmıyor bu belli, ama demek ki o an gerçekten paraya sıkıştı belki o hediyeni de borçla aldı.. Belki parayı güç bela denkleştirip yanına geldi..

Lütfen her dayatılan şey muhakkak yapılacak diye düşünme, insanlık hali bu olur.. Sevgililer gününde durumu daha iyi olur belki çiçeğini de pastanı da alır.

Yeter ki o günü unutmasın..
Ne güzel anlatmışsınız, sorun bana ne kadarlık hediye aldığı değil işte .
Zaten aldığı parfüm de 250 lira değil orası ayrı bi muhabbet.
Benm üzüldüğüm şey ben özel günlere önem veririm hele onunkine bi başka, onun ailesine bile öyle hediye alırım mutlaka.
Benim söylediklerim basit bi örnekti ben bi gül küçük bi pastayla mutlu olabilecek bi kzım. Bunlar için de 20 lirasının olması yeterliydi.
Sizcede böyle özel bigün için önceden 20 lira kenarına koymaması hatta ve hatta daha 1 hafta önce halasına 100 lira sigara parası göndermesi , belki tutar diye 50 tl ile iddaa kuponu yapması normal mi

Hediye mediye onu bilmem ben ama adam Şırnak gibi lanet bir şehirde, polis.
Onun orda yediği içtiği bile burnundan geliyor zaten birde sen üsteleme..

Benim sevgilimde polis, şırnakta idi. Doğum günüme yakın bir zamandı, unutmasını bile normal karşılamaya hazırdım. Ama doğum günüme 1 aydan az bi zaman kala onu tanınmaz bi halde teslim aldık.

Basit bir özel gün, gül almış şunu almış bunlar önemli mi.. Adam bak senin istediğin parfümü aklında tutmuş, Şırnak gibi insanın korkarak yaşadığı bi yerde bunu görmüş düşünmüş almış ha 1 ay önce ha 5 ay önce..

Hala sağlıklı, hala yanınızda diye şükredin, offlatmayın şu adamları.
Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun diyecek bir şey bulamıyorum Rabbim onu tüm sevdiklerine bağışlamış

Benim sevgilimde dogum gunumde ne yanima geldi nede bir hediye aldi fakat pek takma ya. Ailesine gonderd falaj demissin eee ne bekliyodun? Sana mi yetistirsin ailesine mi?
Sana mı yetiştirsin derken ben onun 3 yıllık sevgilisiyim zaten adam ailesine fazlasıyla yetiştirdiği için bu durumda .
60.000 tl kredi ödemesi var ailesi için ondan öncede ödediği yaklaşık bi 40.000 tl, sizce bütün bunların arasında 20 tl ye bi gül ufacık bir pasta çok mu göze batan bir şey

arkadaşım senin hayallerin paris, erkek arkadaşın şırnak....
git kendine zengin sana her an pahalı hediyelerle sürpriz yapacak birisini bul, adam şırnakta polis kim bilir her gün neler neler yaşıyor sen neyin peşindesin, bence bu konuyu da bahane et ayrıl, hiç olmazzsa çocuk rahat etsin...

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
Haksizsin 250 tllik hediyeyi günlük bi hediye diye nitelendiriyorsun bi de maddiyata önem vermiyorum diyorsun emin ol 20 tllik bişey gönderse bana bunu mu layık gördü diye konu açardın hem de yine de almış olmasına rağmen parfümü Yok tester mi aldı yok ucuza mi kapattı diye düşünüyorsun tester olsun olmasın ne farkeder ki

Bence haklısın canım. Bende olsam bende beklerim. En azından hediyeni içine güzelbir not yazarak gönderebilirdi. Tabi aldığı hediyeyi 1 ay önceden söylemesi de ayrı saçmalık. Ama bazen erkekler böyle şeyleri düşünemiyorlar.. Ben senin yerinde olsam onun doğum gününde hiç bişey almazdım....

Back