- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Neden mecbur hissediyor?Kelebek senin saf bir kadın olduğuna inanmıyorum.
Tüm bu sıkıntıları yaşayacağına sen de eminsin zaten.
Sen bu adama kendini mecbur hissediyorsun.
Ayrılmayacaksın hepimiz biliyoruz, sen böyle konu açacaksın, biz saydıracağız, sen ağlayacaksın.
Evlenince bunların 3 katını yaşayacağını da biliyorsun.
Ben kimseden parfüm istemedim, bana kalırsa aldığı yerdeki adam ona buda orjinal ama kaçak olduğu için uygun dedi ve 40-50 TL gibi bir fiyata aldı çünkü parfümü araştırmıştım daha önceden.Bak kelebek
Bu adamı yeni taniyorsan haklısın
Yok 3 yıllık sevgilin ise...
Ucuza kapatip kapatilmadigini da
En iyi sen bilirsin!
Ayrıca seven için tester ya da orjinal çok mühim değil.
Gül de aynı papatya da....
Abim orada...
Polis...
Yengem de abim de
Netten alış veriş yapıyor
Hersey bulunmuyor çünkü
Ve kapısına kadar geliyor
Demem o ki...
Senin One Million
İstendiğinde
Bir tık ile kapıda
Ta Şırnak'a ne kafayla yemek gönderiyorsun ?
Bilmediğim yer de değil...
" kötü yemek " diye birşey dememiş olsun..
Biz orada polis yemekhanesinde yerdik özellikle... Muhteşem bir alabalık yapmışlardı... Hala tadı damagimda...
Oradaki polisimiz değil miydi içtiği çayın şekeri için helallik dileyen? Bu kadar ince düşünen bir polis teşkilatı var. Ve ardında da koca devlet...
Bu adama ne iyilik yaptiysan Allah aşkına ilanı aşk gibi dile dökme...
Yaptığın iyilik yemek gönderme, hediye almaksa , sen bil yaptığını; milletin gözüne sokma...
Gereksiz tatsizlik çıkarma sevgilinle.
Doğum günün de bu arada kutlu olsun....
Ama Kelebeklerin ömrü 10 gün derler bilir misin? Allah sana uzun ömür versin...
Kimbilir, vardır bildiği.Neden mecbur hissediyor?
Niye bir tekme vurmuyor hayata?
Felegin sillesi daha mı lezzetli?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Evlenince bunları yaşamaktan çok korkuyorum tedirginim böyle bir evlilik hayal etmiyorum o ailesini rahat ettirecek diye evde ben sıkıntı çekmek istemiyorum eğer sıkıntı çekersem de senin yüzünden ailenin borcunu ödüyoruz diye kafasının Eti'ni yerim onuda biliyorum sonrada kavga kıyamet boşanmaya kadar gider, ama ya öyle olmazsa ya ben fazla evham yapıyorsam diye düşünüyorum bazen de çok mutlu oluyorum deli gibi evlenmek istiyorum bilmiyorum ya bilmiyorumKelebek senin saf bir kadın olduğuna inanmıyorum.
Tüm bu sıkıntıları yaşayacağına sen de eminsin zaten.
Sen bu adama kendini mecbur hissediyorsun.
Ayrılmayacaksın hepimiz biliyoruz, sen böyle konu açacaksın, biz saydıracağız, sen ağlayacaksın.
Evlenince bunların 3 katını yaşayacağını da biliyorsun.
Daha Doğum günü yoktu ortada gönderdi diye bende kızdım sigara bana göre keyif işi ayrıca sen neden kendinde olan tüm parayı gönderiyorsun sen napıcaksın ya dedim kelebek kapatalım mı lütfen anlattığıma pişman etme sesi sonrada gerçi hala senin para senin hayat senin kendini düşünmeyen adamı ben neden düşüncem dedimİnsan halasına harçlık mı gönderirmiş ya. zor durumda olsa normal tabi ama sigara parası?
Aaaa evlenince yürütemediğin için boşanmak senin için bu kadar kolay mı cidden?????Evlenince bunları yaşamaktan çok korkuyorum tedirginim böyle bir evlilik hayal etmiyorum o ailesini rahat ettirecek diye evde ben sıkıntı çekmek istemiyorum eğer sıkıntı çekersem de senin yüzünden ailenin borcunu ödüyoruz diye kafasının Eti'ni yerim onuda biliyorum sonrada kavga kıyamet boşanmaya kadar gider, ama ya öyle olmazsa ya ben fazla evham yapıyorsam diye düşünüyorum bazen de çok mutlu oluyorum deli gibi evlenmek istiyorum bilmiyorum ya bilmiyorum
21 yaşındaydım bugün 22 oldumKac yasindasin cnm
Kolay olduğu için demiyorum sadece gelecekle ilgili düşünmeye başlayınca bunlar aklıma geliyorAaaa evlenince yürütemediğin için boşanmak senin için bu kadar kolay mı cidden?????
Saygı duyuyorumHaksizsin.
Konularina bakinca da nisanlinin cimri degil senin maddiyatci olduğunu düşünüyorum.
Saygı duyuyorumHaksizsin.
Konularina bakinca da nisanlinin cimri degil senin maddiyatci olduğunu düşünüyorum.
Aklına geleni harekete geçiremedikten sonra?Kolay olduğu için demiyorum sadece gelecekle ilgili düşünmeye başlayınca bunlar aklıma geliyor
Senin bu kadar yorulmana değdi mi bilmiyorum ama Nietsche 'nin bir sözü var ki bayılırım...Ben kimseden parfüm istemedim, bana kalırsa aldığı yerdeki adam ona buda orjinal ama kaçak olduğu için uygun dedi ve 40-50 TL gibi bir fiyata aldı çünkü parfümü araştırmıştım daha önceden.
Bu arada yaptıklarımı kimsenin gözüne sokmaya çalışmıyorum sizin gözünüze soksam ne sokmasam ne tanımıyorum Bile elime ne geçecek ki
Ben sadece onu ne kadar düşündüğümü anlatmaya çalışıyorum o bana kötü anlatıyor yemekleri bende üzülüyorum işten geliyorum yorgun argın gece yarılarına kadar uğraşıyorum 2 günlük yola göndermek için sadece o mutlu olsun yüzü gülsün diye mevzu bu anlayacağınız
Teşekkürler ben öyle biri olmadığım için çok rahat vicdanımFena haksız ve maddiyatçısın. Bu şekilde mutlu olamaz ve sevdiğin insanı da mutlu edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?