Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Benimde 4 gün önce doğumgünümdü. Ve sadece güzel ve anlamlı bir mesajla kutladı. Ben hiç alınmadım ki bu beni mutlu etmeye yeterdi öyle de oldu. Bizim ilişkimizde maddi şeyler hiç bir zaman önemli olmadı çünkü, olamazda..

Parfümün üstünde tester yazıyorsa, büyük ihtimal orjinal tester dır. Replika olmus olsaydı tester yazmazdi.replikayi da kutunun üstündeki yazılardan anlayabiliyorsun.yani parfümün orjinal merak etme.tek fark tester olmayanı 250 gibi bi fiyata alirken,tester olanlari 100 150 gibi bi fiyata alabiliyorsun

ayrıntılara takılanlar her daim mutsuz olur
ve mutsuz insan adayısınız

Bence abartıyorsun.

Benim 6 yıllık ilişkim var hiçbir zaman 250 lira kadar bence yüksek bir meblada hediyeleşme yapmadık. Hatta çoğu özel günlerimiz hediyesiz geçer çünkü ben istemem uyarırım almaması için. Boşver hediyeyi karşılıklı bi yemek yesek çay içsek yeter derim.

Sana 250 liralık hediye alan adam senden para sakınmıyor bu belli, ama demek ki o an gerçekten paraya sıkıştı belki o hediyeni de borçla aldı.. Belki parayı güç bela denkleştirip yanına geldi..

Lütfen her dayatılan şey muhakkak yapılacak diye düşünme, insanlık hali bu olur.. Sevgililer gününde durumu daha iyi olur belki çiçeğini de pastanı da alır.

Yeter ki o günü unutmasın..

Hediye mediye onu bilmem ben ama adam Şırnak gibi lanet bir şehirde, polis.
Onun orda yediği içtiği bile burnundan geliyor zaten birde sen üsteleme..

Benim sevgilimde polis, şırnakta idi. Doğum günüme yakın bir zamandı, unutmasını bile normal karşılamaya hazırdım. Ama doğum günüme 1 aydan az bi zaman kala onu tanınmaz bi halde teslim aldık.

Basit bir özel gün, gül almış şunu almış bunlar önemli mi.. Adam bak senin istediğin parfümü aklında tutmuş, Şırnak gibi insanın korkarak yaşadığı bi yerde bunu görmüş düşünmüş almış ha 1 ay önce ha 5 ay önce..

Hala sağlıklı, hala yanınızda diye şükredin, offlatmayın şu adamları.

kutlamasi gerekirdi tabi. ama hediye gibi bisey gindermesi maddiyata dayali jestlerse o konuda bi de agliyarak telefnda ona kendni daha da kotu hssettrmis olablrsin.

Haklısınız aynı durum benimde başıma geldi hiç hediye almadı oda uzakta ve ben onun için aylar öncesinden uğraştım her zaman üstelik nişanlayız biz bende artık aynısını yapacam ona hakedene hakettiği değeri vereceksin bir gülden reçel olmaz gibi gereksiz yorum yapanlar var amaç değer vermek düşünüldüğünü bilmek beş lira bi gül kimse onun maddiyat bahanesinı de bulmasın. ...

herkesin değer yargıları farklıdır
sizin için doğm günü önemliyse onun için o hafta oynanan derbi değerli olabilir ki öyledirde bunun adı karşındakini önemsememek değil böyle bir değer yargısının olmamasıdır

Benim sevgilimde dogum gunumde ne yanima geldi nede bir hediye aldi fakat pek takma ya. Ailesine gonderd falaj demissin eee ne bekliyodun? Sana mi yetistirsin ailesine mi?

sevgilisinin doğum gününü her sene unutup yanlışlıkla farklı günde kutlayan biri olarak cevap vermek istedim
böyle şeyler bir sevgi ölçütü değil

Bu yaşıma kadar bi kere olsun doğum günüm kutlanmadı geçen sene eşim bana sürpriz yapacaktı kavga ettik diye vazgeçmiş üzüldümmü hayır, içimde kalmışmı hayır.. Ha kutlansa hoş olur imkanlar el verirse tabi ama kutlanmadı diye hiç üzülüp dert etmem kendime...
Doğum günümde güzel bir mesaj bile yetiyor bana...

Sirnak'ta kelle koltukta calisan sevgiliye dogum gunu calimi...ya denir bilemedim...iyi ki maddiyata takilmiyorsunuz...

Offfffffffff ağlayacağım vallahi şimdi

Daha çok ağlayacaksan aklını kullanmazsan.
Bak sigara hayati bir ihtiyaç değildir. Sigara içecek parası yoksa parasını istemezsin. Halası sigara parası gibi keyfine para istiyor ve seninki de yolluyorsa, ailesinin enayisidir, kendini de çok kullandırır.
Allahın şansı kulusun aslında, sürekli sana gösteriyor geleceğini ama sen görmek istemiyorsun.
Kendini bile bile yakacaksın.
Ben artık bir şey demeyeceğim sana.
Çok üzülüyorum göz göre göre evlenmek için evlenip böyle hayatını yakan kadınlara çok.

Evlenince de nasıl olacak biliyor musun?
Halası para isteyecek yollayacak, kardeşi isteyecek yollayacak, anne baba zaten krediye sokacaklar. A tabi arkadan gelenler de olacak, yeğenleri doğacak, dayı/amca bilme kaç liralık ayakkabı alsana, şu oyuncağı sen alsana diyecek. Sense ağzını açıp da bir şey diyemeyeceksin bir süre sonra çünkü kavgadan kaçacaksın. Boğazına kadar borç ve hep vaatler olacak. Şu borç bitsin başka yok diyecek. Ama bitmeyecek. Asla iki kişilik bir aile olamayacaksınız. Bir kere yemeye alışan aile ay evlendi demez.
Sonra izinler var. Bayramlar mutlaka onlarla geçecek. Her bayram onlara gideceksiniz. Yıllık izinde bu parasızlıkta ne tatili memlekete gidelim diyecek. Her bayramda ve yıllık izinde onun ailesine hizmet edeceksin.
Ne kadar güzel bir hayat dimi?
Başka bir ihtimal yok. Kimse evlenince değişmiyor, kendini kandırma. Bunları yaşayacaksın bir bir.

Doğum gününde hayal kırıklığına uğramak nasıldır çok iyi bilirim. Erkek arkadaşınız bugüne biraz daha özenebilirdi. Umarım bundan sonra kendisini düzeltir. Yapmak isteyen adam her türlü yapar ve dediğiniz gibi önceden işi garantiye alıp para biriktirebilirdi. Bari parfümü kargoya verseymiş. Aradığınız teselliyi burada bulamazsınız yorumları okudukça daha çok üzüleceksiniz bence konunuzu kapattırın. Yalnizkelebek

Ayyyy yuhhh diyorum kusura bakma ama o tam bir öküzmüş

Sen nasılsan sevgilinin de öyle olmasını istiyorsun. Sen sürprizler planlıyorsun diye onun da planlamasını istiyorsun. Fıtrat farkı diye birşey var bunu kabullenirsen cizrede görev yapan sevgilini üzmezsin.kaynana kotu diyoruz ama eminim annesi çocuğumun canı sağolsun da gerisi önemli değil diyordur. Yapma lütfen. Sevgilin orada nelerle uğraşıyordur kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…