- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Bu adam olmamış canım üzgünüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kalırsa 250 lira vermedi vermez de zaten. 40-50 TL ye aldı adam da buna abi orijinalden hiçbir farkı yok aynı malı onlar ucuza alıp pahalıya satıyolar farklı kutuda diyip verdi sevgilime deterjanla yıkasan bile zor çıkar diye de reklam yapmış orjinal fiyatını da söylemiş"bana parfümün fotosunu attı üstünde testeryazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak daçok kaçak mal satılıyor çünkü yada ucuza kapatmaya çalıştı"
Bilmiyorum demişsin ya bilmelisin işte, 3 yıllık sevgilisini insan bilir, kandırıldı mı ucuza mı getirmeye çalıştı
Sabahtan akşama kadar işyerinde olduğum için dedim çiçekciden akşam 8 de köye gönderecek hali yok merkeze 1 saat uzak o yüzden kız kardeşimden rica edip evde bana sürpriz de yapabilirdi yazdım zaten neden hava atmaya çalışayımHa 1 ay önce ha 1 ay sonra yahu ne farkeder
İşyerine çiçek gelsin hava atılsın o tat hiçbir şeyde yok tabi
O kadarlık parfümü kimse gündelik hediye diye almıyor kelebek. bu konuda haksızsın. bu hediyeyi küçümseme. henüz sevgiliyken o kadar pahalı hediyeye gerek yoktu bence. ki adam unutmamıs istediğini almış ve söylemiş ne var bunda.
Ama bu adam ailesine paraları gonderirken sana bir pasta gönderemiyor mu yani? zor bir sey değil inanki. bu konuda haklısın. 40 liralık çiçek ailesine verdigi paraların yaninda bir hiç...
Bu arada farkettiysen parfümün üstündeki tester yazısı bile sevgilinin senin hediyeni ucuza getirdiği düşüncesi uyandırıyor sende. Adamın senin gözündeki imajı yavas yavas olusmaya baslamış. bu değişim çok acı gerçekten ama en azından bizi biraz anladığının göstergesi..
Bu arada doğum günün kutlu olsuuun
Felix o bi parfüme bu kadar para vermez zaten aldım orjinal diyince bile çok şaşırdım sonra tester yazısını görünce ayıktım o parfümü kendim araştırdığım için biliyorum fiyatları muhtemel 40-50 TL arasıO kadarlık parfümü kimse gündelik hediye diye almıyor kelebek. bu konuda haksızsın. bu hediyeyi küçümseme. henüz sevgiliyken o kadar pahalı hediyeye gerek yoktu bence. ki adam unutmamıs istediğini almış ve söylemiş ne var bunda.
Ama bu adam ailesine paraları gonderirken sana bir pasta gönderemiyor mu yani? zor bir sey değil inanki. bu konuda haklısın. 40 liralık çiçek ailesine verdigi paraların yaninda bir hiç...
Bu arada farkettiysen parfümün üstündeki tester yazısı bile sevgilinin senin hediyeni ucuza getirdiği düşüncesi uyandırıyor sende. Adamın senin gözündeki imajı yavas yavas olusmaya baslamış. bu değişim çok acı gerçekten ama en azından bizi biraz anladığının göstergesi..
Bu arada doğum günün kutlu olsuuun
Neden sordunuzNrde yasiyosnz cnm
Offfffffffff ağlayacağım vallahi şimdiÇok affedersin ama oha yani.
Anası babası geçti sülaleye para yediriyor bu.
Halası bile parayı kardeşinden kendi çocuğundan değil seninkinden istiyorsa tüm sülalenin enayisi olmuştur o.
Hadi sana geçmiş olsun. Yedi sülalesini besleyeceksin!
Ya orası öyle ama ben Şırnak da yım diye hayata da küsmedi ya dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla cafeye gidiyor mümkün olduğunca eğleniyor sevgilisinin Doğum günün de bunları tek bir telefonla yapması 10 dk üstelik bugün bütün gün izinliydi akşama kadar facede takıldı arkadaşlarıyla geyik sohbeti edip durdu
Evet yani harçlık işteHalasına sigara parası 100 tl mi göndermiş
Hayır ucuza kapatmaya çalışıyor diye şunun için dedim parfüm tester ve 1 ay önceden buda Doğum günü hediyen olsun diyince kötü hissettim ben. Ona hediye aldım oda bunu doğumgünü hediyesi yerine saysın gibisinden sanki...
Evet bugün tek bir gül bekledim ya 5 TL ne ki
Bende uzaktayım ama o bana orda her kötü yemek çıktı dediğinde ben burdan birşeyler yapıp koli koli yiyecek gönderiyorum ona , sadece onu düşündüğüm önemsediğim için. Uzakta olması hediye almamasına falan engel mi yani
Felix o bi parfüme bu kadar para vermez zaten aldım orjinal diyince bile çok şaşırdım sonra tester yazısını görünce ayıktım o parfümü kendim araştırdığım için biliyorum fiyatları muhtemel 40-50 TL arası
Ayrıca cook teşekkür ederim cannımmm
Valla haklısınız diyecek hiçbir şey bulamıyorumKonu sahibesi dışında herkese karşı cömert bir delikanlı demek ki, istesek bize de yollar mı acaba sigara parası
Konu sahibesi siz cidden birlikteliğinizi iyice bir gözden geçirin, evlilik bugün telefonda yaptığınız trip gibi trip yapıp telefon kapamaya benzemez, evleninceye trip yaparsınız adam şiddet potansiyeli varsa üstünüze yürür.
Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.
Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide
Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
İnsan halasına harçlık mı gönderirmiş ya. zor durumda olsa normal tabi ama sigara parası?Evet yani harçlık işte
Kelebek senin saf bir kadın olduğuna inanmıyorum.Offfffffffff ağlayacağım vallahi şimdi
Yok canım hiç o kadar pahalı bir hediye almadıAilesine para yediriyr kendine bisi al yada vi ihtiyacin vardir diye sanada yardom etsin arada fazla iyi niyetli olma seninanlattigin gore fazla dusunmuyor seni ailesini dusuncekte bukadat degil senin altinlardan direk belli ediyor kendini kurnaz kendisi bosuna bekleme onu zaman kaybi yuzuk filan aldimi sana altin mucevher vs
Gelince sana kendim vermek istiyorum dediHaklısın bence bide testr almış parfümü yani açık oluo onlar orjinal değildir en fazla 50 lira vermstr nyse onu geçelim de kargoyla gondrseyms ıyiyms