Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Bana kalırsa 250 lira vermedi vermez de zaten. 40-50 TL ye aldı adam da buna abi orijinalden hiçbir farkı yok aynı malı onlar ucuza alıp pahalıya satıyolar farklı kutuda diyip verdi sevgilime deterjanla yıkasan bile zor çıkar diye de reklam yapmış orjinal fiyatını da söylemiş
Sevgilim de hem kelebek istiyordu hemde ucuza buldum diyip alıverdi bence

Eee Kelebek böyle böyle alışırsın işte.
Evlenince de tester parfüm yerine çavdar ekmek getirir doğum gününde. Malum o zaman şu aile kredilerinin üzerinde sizin düğün borçları da eklenmiş olacak.
Daha mutlu daha akıllı yılların olsun Kelebek! Olsun olsun da nelere kendini layık olduğunu gör!

Ha 1 ay önce ha 1 ay sonra yahu ne farkeder

İşyerine çiçek gelsin hava atılsın o tat hiçbir şeyde yok tabi
Sabahtan akşama kadar işyerinde olduğum için dedim çiçekciden akşam 8 de köye gönderecek hali yok merkeze 1 saat uzak o yüzden kız kardeşimden rica edip evde bana sürpriz de yapabilirdi yazdım zaten neden hava atmaya çalışayım

Felix o bi parfüme bu kadar para vermez zaten aldım orjinal diyince bile çok şaşırdım sonra tester yazısını görünce ayıktım o parfümü kendim araştırdığım için biliyorum fiyatları muhtemel 40-50 TL arası
Ayrıca cook teşekkür ederim cannımmm

Özel günlere değer vermiyor artı bir de cimri belli.
Ayrıca bir de, herkese para göndermesi evlenirseniz de devam edecekse, elle tutulur birşey yok adamda

Offfffffffff ağlayacağım vallahi şimdi

diğer konularını şimdi hatırladım canım . Ya bu adamı böyle kabul edeceksin yada basacaksın tekmeyi başka çaren yok

Bak kelebek
Bu adamı yeni taniyorsan haklısın

Yok 3 yıllık sevgilin ise...
Ucuza kapatip kapatilmadigini da
En iyi sen bilirsin!

Ayrıca seven için tester ya da orjinal çok mühim değil.

Gül de aynı papatya da....

Abim orada...
Polis...
Yengem de abim de
Netten alış veriş yapıyor
Hersey bulunmuyor çünkü
Ve kapısına kadar geliyor
Demem o ki...
Senin One Million
İstendiğinde
Bir tık ile kapıda

Ta Şırnak'a ne kafayla yemek gönderiyorsun ?

Bilmediğim yer de değil...

" kötü yemek " diye birşey dememiş olsun..
Biz orada polis yemekhanesinde yerdik özellikle... Muhteşem bir alabalık yapmışlardı... Hala tadı damagimda...

Oradaki polisimiz değil miydi içtiği çayın şekeri için helallik dileyen? Bu kadar ince düşünen bir polis teşkilatı var. Ve ardında da koca devlet...

Bu adama ne iyilik yaptiysan Allah aşkına ilanı aşk gibi dile dökme...
Yaptığın iyilik yemek gönderme, hediye almaksa , sen bil yaptığını; milletin gözüne sokma...

Gereksiz tatsizlik çıkarma sevgilinle.
Doğum günün de bu arada kutlu olsun....
Ama Kelebeklerin ömrü 10 gün derler bilir misin? Allah sana uzun ömür versin...

Yok zaten ille de kendisi bizzat almasina gerek yoktu internetten alip sana yollatabilirdi de.. sadece sen de "ucuza kapatmaya çalıştı" fikrine daha yakınsın artık.

Bu adamla zor kelebek cok zor. insallah bu doğum günün bir milat olur senin icin. :)

Valla haklısınız diyecek hiçbir şey bulamıyorum

Bu tarz seylere geregindsn fazla anlam yuklenuyor unutmamus mesajla yada telefonla kutlamis daha onceki kinuladinizdanda biliyorum ara ara jestler yapiyor

Illa bugun yapmadi diye dunyanin sonu degil

Offfffffffff ağlayacağım vallahi şimdi
Kelebek senin saf bir kadın olduğuna inanmıyorum.
Tüm bu sıkıntıları yaşayacağına sen de eminsin zaten.
Sen bu adama kendini mecbur hissediyorsun.
Ayrılmayacaksın hepimiz biliyoruz, sen böyle konu açacaksın, biz saydıracağız, sen ağlayacaksın.
Evlenince bunların 3 katını yaşayacağını da biliyorsun.

Yok canım hiç o kadar pahalı bir hediye almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…