• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Ne yapabilirim sabah akşam onu düşünecek değilim herhalde bugün benim doğum günüm bugün bari Mutlu olayım müsaadenizle
Bir hemsirenin beni eklemesinden bu kadar etkilenecegim. Buraya konu acacagim. Konuyu erkek arkadasimla buradaki sekliyle paylasacagim . Sikayetler havada ucusacak. Hemsirenin hastahanedeki rezil olma durumundan sonra bir de erkek arkadasimdan hediye bekleyecegim. Tuhaflik ben de o zaman.

Konu sahibesi,
diğer konularınızı bilmiyorum ama yorum yapan arkadaşların geçtikleri özetlere bakarsak siz parasını çar çur eden, aileye sürekli para gönderip sizi düşünmeyen, size karşı hiçte nazik olmayan bir adamla evlilik yoluna bodoslama dalmışsınız gibi görünüyor ve bu kişiyle mutlu olamazsınız, biraz buradaki insanları dinleyin, yarın öbürgün evlendim ama çok mutsuzum diye konu açmaktansa objektif ve sizin iyiliğiniz için olan yorumları dikkate almanızda fayda var.

Cidden üzülüyorum çünkü Kelebek.
Göz göre göre hata yapacaksın.
Hiç güven vermiyor sevgilin. Hep dilinde.
Ben sevdiğim adamla aile olacaksam önceliği olmak isterim. Sen de istersin değil mi? Annesi babası ve kardeşinden sonra geliyorsun bunu sana daha kaç kere göstermesi gerekiyor?
Şu 200 tl mevzusu ona verdiğin son şans olmalı artık. Bilmem kaç senemi yaktım demek var ömrümü verdim demek var değil mi? Son çıkışı kaçırma, eğer birikim yapamazsa yol vermelisin.
Burada ne konular var okumuyor musun?
Her haftasonu annesine giden koca var mesela, sen de öyle olabilirsin ihtimal yüksek. Buna hazır mısın? Annenden çok onun annesini görmeye hazır mısın?
Zaten dört gözle bekliyorum bakalım birikim konusunda birşeyler yapacak mı çabalayacak mı diye
Dün ev 1+1 bile olsa yeter bize kirada bizim birbirimizden başka kimsemiz yılki samimi sıcacık bir yuva Yılda bi kere bizimkiler bir kere sizinkiler gelir hepi topu bir kere de biz gideriz dedi ama öyle olacağını bende sanmıyorum

Parası Yok biliyorum ama kartları var Başka bir durum söz konusu olunca Çek kartı Çek kartı. Daha 1 hafta önce son paramı halama gönderdim 100 TL attım sigara alamıyorum kocam para vermiyor demiş halası da gençken ona çok sigara verirmiş vs vs... Halasına 80 TL gönderseydi bi sigara parası içinden ya kelebeğin de haftaya doğumgünü var diyip de insan düşünmez mi hiç

Hah bir halanın sigara parası eksikti

Sadece bu konuya göre yorum yapsam, pahada ağır bir hediye istediğinizi söyleyebilirdim.
Belki de aldım dedi, fotoğraf attı ama aslında almadı?
Birikim, ev meseleleri falan "bir parmak bal çalmak"tan başka bir şey değil.

Zaten dört gözle bekliyorum bakalım birikim konusunda birşeyler yapacak mı çabalayacak mı diye
Dün ev 1+1 bile olsa yeter bize kirada bizim birbirimizden başka kimsemiz yılki samimi sıcacık bir yuva Yılda bi kere bizimkiler bir kere sizinkiler gelir hepi topu bir kere de biz gideriz dedi ama öyle olacağını bende sanmıyorum

Bekar evi o dediği ...sana sordu mu 1+1 ev ister misin diye

Haklisin cnm biz Kadinlarda boyle ozel günler önemli ama bazi erkeklerde malesef bukadar önemsemiyor bir çiçek veya pasta dedigin gibi onemsenmektir aslinda onun maddi onemi yok parfum konusunada yazmışlar tester cimri filan diye belki adam anlamadı veyada cimri ama onu bIz bilemeyiz 3 yildir sevgililerms senndha iyi tanırsın sana deger veriyormu diye . Sen ne is yapiyorsun
Aslında değer verir bana ama düşüncesizce davrandı bence bide kusura bakma diyeceğine üste çıktı, ben bi firmada muhasebe departmanın da çalışıyorum

Hah bir halanın sigara parası eksikti
Konu sahibesi dışında herkese karşı cömert bir delikanlı demek ki, istesek bize de yollar mı acaba sigara parası:KK14:
Konu sahibesi siz cidden birlikteliğinizi iyice bir gözden geçirin, evlilik bugün telefonda yaptığınız trip gibi trip yapıp telefon kapamaya benzemez, evleninceye trip yaparsınız adam şiddet potansiyeli varsa üstünüze yürür.

Ailesini taniyormusunz ne siklikla gorusuyorsunuz bide siz calisiyormusnz
Ben çalışıyorum bi firmada muhasebe departmanında ailesini tanıyorum sevgilim buradayken onunla birlikte sık sık giderdim ama o gidince bide çalışmaya başlayınca 2-3 sonra gittim imkanım da olmadı yani ama ailesi beni en az haftada bir arar iyi misin kızım bir ihtiyacın var mı diye

Ailesine para yediriyr kendine bisi al yada vi ihtiyacin vardir diye sanada yardom etsin arada fazla iyi niyetli olma seninanlattigin gore fazla dusunmuyor seni ailesini dusuncekte bukadat degil senin altinlardan direk belli ediyor kendini kurnaz kendisi bosuna bekleme onu zaman kaybi yuzuk filan aldimi sana altin mucevher vs

O kadarlık parfümü kimse gündelik hediye diye almıyor kelebek. bu konuda haksızsın. bu hediyeyi küçümseme. henüz sevgiliyken o kadar pahalı hediyeye gerek yoktu bence. ki adam unutmamıs istediğini almış ve söylemiş ne var bunda.

Ama bu adam ailesine paraları gonderirken sana bir pasta gönderemiyor mu yani? zor bir sey değil inanki. bu konuda haklısın. 40 liralık çiçek ailesine verdigi paraların yaninda bir hiç...

Bu arada farkettiysen parfümün üstündeki tester yazısı bile sevgilinin senin hediyeni ucuza getirdiği düşüncesi uyandırıyor sende. Adamın senin gözündeki imajı yavas yavas olusmaya baslamış. bu değişim çok acı gerçekten ama en azından bizi biraz anladığının göstergesi..

Bu arada doğum günün kutlu olsuuun :KK200::KK68:

Off of...
Canım kelebek konunun öncesini bilenlerin yorumlarını görmezden geliyorsun ama bu gerçekleri değiştirmiyor ne yazık ki...

Çok yazık olacak... neyse sürekli aynı temalı yakınmalı konular açarak sevgilini değiştiremezsin, bizim üzülmemiz için açıyorsan üzülüyoruz canım ama sana bir faydası yok işte diyerek konundan gidiyorum.
Böyle yapmayın ama bende üzülüyorum görmezden gelmiyorum kesinlikle sadece yazacak pek birşey bulamıyorum haklı olduğunuz için

Sadece bunu yazdığında kendini haksız görmene neden olacak yorumlar alacaksın.
Ama işin özü hediye falan değil.
İşin özü ailesi için sürekli borca giren adamın sizin için parmağını oynatmaması.
Daha yenilerde sizin çeyreği bozdurup tatile giderken kardeşine marka ayakkabı alma peşindeydi.
Adım gibi eminim ben kardeşi anası babası olsa kartından borç çeker bir şey alırdı.
Seninki ne hikmetse sana böyle.
Senin sevgilinden bir cacık olmayacak ve sen çok mutsuz olacaksın. Koşa koşa git mutsuzluğa emi

Bu açıdan bakarsak olay farklı görünüyor. Vazgeçtim, konu sahibi haklı bence.

Haklısın bence bide testr almış parfümü yani açık oluo onlar orjinal değildir en fazla 50 lira vermstr nyse onu geçelim de kargoyla gondrseyms ıyiyms

Ahhhhh shapes şu son yazdığınla güldürdün kız beni :KK70:
Üstte yazdıkların içinse maalesef yazabilecek hiç bir yorumum yok inşallah böyle seyler yaşamam :KK51:

Evliligin sevgililik gibi olmadigini
Imkanim olsada acip izletebilsem keske
Sana..
Bilsem ki acilacak gozlerin sabaha kadar yine yazarim.
Ama yok yani evleneceksin hic umudum yok :)

Oturursun boyle dogum gununde aglarsin bize.
O zaman
Happy bortey
Iyi ki dogdun torun :d :eğlence:

Şırnak ta her gün bomba ve envai çeşit savaş silahının sesinin altında sana romantik mesaj atmış . 1 ay önceden akıbetin belli olmadığını düşünüp hediye parfüm almış ... Siz onun oradaki bütün sorunlarını biliyor musunuz ? farkında mısınız olağan üstü haldeyiz hala ... Biraz sabır... Kırklarelinde normal zamanda olsa size 3,5 hak verirdim ama şuan size hak veremiyorum k.b
Ya orası öyle ama ben Şırnak da yım diye hayata da küsmedi ya dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla cafeye gidiyor mümkün olduğunca eğleniyor sevgilisinin Doğum günün de bunları tek bir telefonla yapması 10 dk üstelik bugün bütün gün izinliydi akşama kadar facede takıldı arkadaşlarıyla geyik sohbeti edip durdu

Back