• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Off of...
Canım kelebek konunun öncesini bilenlerin yorumlarını görmezden geliyorsun ama bu gerçekleri değiştirmiyor ne yazık ki...

Çok yazık olacak... neyse sürekli aynı temalı yakınmalı konular açarak sevgilini değiştiremezsin, bizim üzülmemiz için açıyorsan üzülüyoruz canım ama sana bir faydası yok işte diyerek konundan gidiyorum.

Lafa gelince ben seni nişanlım gözüyle görüyorum diyor ayrıca 3 yıldır dolu dolu bir ilişkimiz var arada ciddiyet yok o olmaz bu olmaz şeklinde değil yani ben onun doğumgünlerini nasıl da özene özene kutluyorum bir bilseniz

Şırnak ta her gün bomba ve envai çeşit savaş silahının sesinin altında sana romantik mesaj atmış . 1 ay önceden akıbetin belli olmadığını düşünüp hediye parfüm almış ... Siz onun oradaki bütün sorunlarını biliyor musunuz ? farkında mısınız olağan üstü haldeyiz hala ... Biraz sabır... Kırklarelinde normal zamanda olsa size 3,5 hak verirdim ama şuan size hak veremiyorum k.b

Ya kelebek her konunda yaziyorsun
Adam ailesi icin har vurup harman savuruyor bogazina kadar borcu var diye
Sana gelince tabi ki tester alacak.
Birak dogum gunu icin sizlanmayi
Evlenirsen daha coook aglicaksin bunu nasil goremiyorsun hayret ediyorum.

Gul gibi hemsiri de kacirdin zaten
Canim sikildi :KK53:

ben bunu kaçırmışım :KK57: şimdi hatırladım diğer konuları azbuçuk ayyy bu adamı hala takıyor musun kelebek ? Normalde doğuda görev yapan polis asker olunca konu bende akan sular duruda seninki abartı be canım boşver :KK53:

"bana parfümün fotosunu attı üstünde testeryazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak daçok kaçak mal satılıyor çünkü yada ucuza kapatmaya çalıştı"

Bilmiyorum demişsin ya bilmelisin işte, 3 yıllık sevgilisini insan bilir, kandırıldı mı ucuza mı getirmeye çalıştı

Ay dayanamıyorum uzun uzun yazacağım.
Fotonu koymuştun gayet güzel bir kızsın. saf temiz bir kalbin var belli.
Bak evlilik asıl sorunların başladığı kısım oluyor. Para yemeye alışmış bir aile, hazır gelen evlat parasını sömürmeye alışmış bir aile sen sanıyor musun evlendin diye bunu kesecek? Kesmeyecek, yine para isteyecek yine borca sokacak. Bu durum huzur mutluluk bırakır mı sanıyorsun Kelebek??
Ki kusura bakma ama bekarlığında iyi de maaşı varken bu kadar borca saplanan dar boğaza giren adam sorumsuzdur. Evlilik muvcizevi bir şey değil adamı birden düzeltmiyor yani. Bu adam evlenince de aynı sorumsuzluklara devam edecek. Ömrün boyunca borç ödeyebileceğini mi sanıyorsun?
Aşırı kıskançlıkları ve paronayaklıkları da var. Bunlar evlenince düzelmezse sen köyden kurtuldum mu diyeceksin?
Şimdi köyden kurtulmak için her şeye he derim diyorsun da o adam seni dışarıda gezdirecek, yemekler, tatiller oh diyeceksin mi sanıyorsun? Tatil olmayacak paranız olmayacak, es kaza yemeğe gitseniz o baktı sen baktın zehir edecek sana.
Ben sevgiliyken benim eşim uyumlu, sorumluluk sahibi bir adamdı, sözümü dinlerdi seninki gibi anneci değildi ona rağmen sorunlar yaşıyorum. Ki ailesi de sizinkiler gibi yiyici değil bir kuruş istemez bizden ona rağmen.
O manyak aileyle huzurlu olamazsın.
Bir topla kendini artık ya.
O adamdan bir halt olmaz.
Sevgili Elvan seni tanımadan çok sevdim benim için hep böyle samimi düşünceli yorumlar yapıyorsun teşekkür ederim öncelikle :KK68:
Maddi açıdan bayağı güzel şeyler söyledi geçenlerde çok heveslendim umutlandım evlenene dek bütün kredilerimi bitirip en azından takı için birikim yapmaya baslıcam her hafta sana 200 göndersem bi hesap açar biriktiririz dedi bende çok sevindim bende destek olurum birlikte yaparız dedim hatta
Tabi bana göre bu bile çok büyük birşey uygulama olmasa da ağzından böyle şeyler duymaya alışkın değilim malum
1 hafta öncede evlilikten falan öyle hayaller kurarken peki senelik izninde naparız dedim gülerek birazda vereceği cevabı merak ettim tahmin etmek pek de zor olmadı aslında memleketimize gideriz hayatım diyor bana
Yahu adam bu ne yaaa
Gelin gelecek olan Benim ben böyle demiyorum insan senelik izinde karımı varsa çocuğumu alıp bi tatile gideyim der öyle hayal kurar ordan da aile ziyaretine geçer senin işin gücün ailen olmuş dedim.
Napayım kelebek özlüyorum özlüyorum tatile de gitçez tabi ki ne yapalım ailemize gitmeyelim mi diyor ben sana öyle mi dedim beni korkutuyorsun gerçekten dedim
Sende beni korkutuyosun ailemden uzaklaştırmaya çalıştığını düşünüyorum dedi bana

Sevgili Elvan seni tanımadan çok sevdim benim için hep böyle samimi düşünceli yorumlar yapıyorsun teşekkür ederim öncelikle :KK68:
Maddi açıdan bayağı güzel şeyler söyledi geçenlerde çok heveslendim umutlandım evlenene dek bütün kredilerimi bitirip en azından takı için birikim yapmaya baslıcam her hafta sana 200 göndersem bi hesap açar biriktiririz dedi bende çok sevindim bende destek olurum birlikte yaparız dedim hatta
Tabi bana göre bu bile çok büyük birşey uygulama olmasa da ağzından böyle şeyler duymaya alışkın değilim malum
1 hafta öncede evlilikten falan öyle hayaller kurarken peki senelik izninde naparız dedim gülerek birazda vereceği cevabı merak ettim tahmin etmek pek de zor olmadı aslında memleketimize gideriz hayatım diyor bana
Yahu adam bu ne yaaa
Gelin gelecek olan Benim ben böyle demiyorum insan senelik izinde karımı varsa çocuğumu alıp bi tatile gideyim der öyle hayal kurar ordan da aile ziyaretine geçer senin işin gücün ailen olmuş dedim.
Napayım kelebek özlüyorum özlüyorum tatile de gitçez tabi ki ne yapalım ailemize gitmeyelim mi diyor ben sana öyle mi dedim beni korkutuyorsun gerçekten dedim
Sende beni korkutuyosun ailemden uzaklaştırmaya çalıştığını düşünüyorum dedi bana

Cidden üzülüyorum çünkü Kelebek.
Göz göre göre hata yapacaksın.
Hiç güven vermiyor sevgilin. Hep dilinde.
Ben sevdiğim adamla aile olacaksam önceliği olmak isterim. Sen de istersin değil mi? Annesi babası ve kardeşinden sonra geliyorsun bunu sana daha kaç kere göstermesi gerekiyor?
Şu 200 tl mevzusu ona verdiğin son şans olmalı artık. Bilmem kaç senemi yaktım demek var ömrümü verdim demek var değil mi? Son çıkışı kaçırma, eğer birikim yapamazsa yol vermelisin.
Burada ne konular var okumuyor musun?
Her haftasonu annesine giden koca var mesela, sen de öyle olabilirsin ihtimal yüksek. Buna hazır mısın? Annenden çok onun annesini görmeye hazır mısın?

ya bilmiyorum bir yandan hakli bir yandan haksiz gibisiniz parasi olmayabilir tabi dicem ama siz daha iyi maddi durumunu biliyorsunuz bir ay onceden almis hediyeyi ama bugunde bir cicek gonderebilirdi diye dusunuyorum ama acaba gercekten hic parasi yokmuydu
Parası Yok biliyorum ama kartları var Başka bir durum söz konusu olunca Çek kartı Çek kartı. Daha 1 hafta önce son paramı halama gönderdim 100 TL attım sigara alamıyorum kocam para vermiyor demiş halası da gençken ona çok sigara verirmiş vs vs... Halasına 80 TL gönderseydi bi sigara parası içinden ya kelebeğin de haftaya doğumgünü var diyip de insan düşünmez mi hiç

Sadece bunu yazdığında kendini haksız görmene neden olacak yorumlar alacaksın.
Ama işin özü hediye falan değil.
İşin özü ailesi için sürekli borca giren adamın sizin için parmağını oynatmaması.
Daha yenilerde sizin çeyreği bozdurup tatile giderken kardeşine marka ayakkabı alma peşindeydi.
Adım gibi eminim ben kardeşi anası babası olsa kartından borç çeker bir şey alırdı.
Seninki ne hikmetse sana böyle.
Senin sevgilinden bir cacık olmayacak ve sen çok mutsuz olacaksın. Koşa koşa git mutsuzluğa emi
Zaten durum şuanda böyle görünüyor :(

Parası Yok biliyorum ama kartları var Başka bir durum söz konusu olunca Çek kartı Çek kartı. Daha 1 hafta önce son paramı halama gönderdim 100 TL attım sigara alamıyorum kocam para vermiyor demiş halası da gençken ona çok sigara verirmiş vs vs... Halasına 80 TL gönderseydi bi sigara parası içinden ya kelebeğin de haftaya doğumgünü var diyip de insan düşünmez mi hiç

Çok affedersin ama oha yani.
Anası babası geçti sülaleye para yediriyor bu.
Halası bile parayı kardeşinden kendi çocuğundan değil seninkinden istiyorsa tüm sülalenin enayisi olmuştur o.
Hadi sana geçmiş olsun. Yedi sülalesini besleyeceksin!

Halasına sigara parası 100 tl mi göndermiş :KK57::oha:

Ben işsiz falan sandım ama gayette bir işi var.
Mesele hediye değil mesele önemsiz bi günmüş gibi geçmiş olması.
Madem parfumu hediye olarak düşünmus gönderebilirdi. Kargo denen şey Şırnakta da vardır.
Nasilsa bunu hediye diye söyledim mesajda attim dahasina gerek yok diye düşündü galiba
Aynen aynen çok önemsiz değersiz hissettim kendimi kadın dediğin biraz şımartılmak istiyor biz daha sevgiliyiz kıyaslama yapmıyorum ama daha 2 ay önce işyerinde bir erkek arkadaş sabah 5e kadar kız arkadaşı için pasta yapmış kalpli şeker hamurlu falan çok uğraşmış sabah 5 den sonra yatmış ertesi gün de ile geldi öyle imrendim ki anlatamam

Bence araştır bakalım ailesinden herhangi birinin doğum günü senden önceye denk gelmiştir kesin. Malum adamın sadece sana parası yok.

Neyse sen bu adamla devam edeceksin belli o yüzden hiç de dertlenme bence artık, bu adamı böyle kabul et.

Bu arada nice mutlu yıllara...
Teşekkür ederim öncelikle, kardeşinin Doğum günü vardı geldiğimde ona Nike yada Adidas'tan bir ayakkabı Alcam sözüm var diyordu

Back