• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunum

canim valla kotu uslup felan demissinde .esim dunyanin en sakin guzel insani hergun kahvaltimi hazirlar haftada bir evimi temizler.camasirlari yikar ayakkabimi bile giydirir.o derece iyi bir insan.simdi siradan seyleri saydim ozel kisiligine dair seylerden bahsetmek istemiyorum.kiskanirsiniz nazar deger.eger sizde gercekten deger gorseydiniz boyle seyleri hissetmezdinjz bile.bizim hergunumuz eglence arkadaslik hosvakit gecirmece.siz ona sahipmisiniz bilmiyorum
Ev arkadaşınız var belli ki ama özel günleri umursamamasindan sevgili gibi olamadiginiz da belli.

Asıl ben hiç anlatmayayim canım, sizin de yazis tarzinizdan asıl sizin kiskanacaginiz belli :) Siz o nedenle kendi iliskinize şükrederek devam etmeye devam edin.

Ev arkadaşınız var belli ki ama özel günleri umursamamasindan sevgili gibi olamadiginiz da belli.

Asıl ben hiç anlatmayayim canım, sizin de yazis tarzinizdan asıl sizin kiskanacaginiz belli :) Siz o nedenle kendi iliskinize şükrederek devam etmeye devam edin.
aynen herkes guzel giden evliligine sukretsin bencede.herkesin anlayis bicimi farkli yasayis tarzi farkli.mutlu oldugu sekilde yasasin herkes.ama yeterki herkes mutlu olsun lutfen

maşallah o yuvaya çok sağlammış, hemen bekar birinin yorumuyla dağılıyosa
Bi kendisini evli sanıyor sanırım yazan kişi :)) bekar olduğumuzu da nereden cikardiysa, asıl özel günleri onemsemeyen adamı koca diye anlatıp savunanlar yazmasin hiç, bir de normallestirme çabası içindeler çok komik..

şurda evlilerin konusuna bekarlar yazmasin lutfen.yani edinmediginjz tecrube hakkinda baskalarinin yuvalarina yorum yapmayin.maazallah sonra yuva dagitan olursunuz
Oldu. :KK53: Millet sizden icazet almalı yani?
Kadın 2 haftadır söylüyorum kılını kıpırdatmadı diyor. Bu öyle basit bir şey değil.
Ayrıca bazı insanların ilişkileri derin oluyor, birbirini doğru düzgün tanımayıp evlenenlerden çok daha fazla şey paylaşıp yaşıyorlar. Öyle evli değil, sevgililikle aynı değil vs. diye ön yargı ile yaklaşmayın.

Benim eşim yapsa anında boşarım.
Konu pahalı hediye vs değil.
Değer verip bi sarılmaması kutlamaması, bir çiçek bir çikolata herneyse. Birde evliliğinizin daha 4ncü ayı. Şaka gibi birde ne istiyosan söyle onu yapayım vs demesi yüzsüz yüzsüz.
Bekara karı boşamak kolay demişler 😅🥳

bazi kizlarimizin akli kıt.buralarda yazilanlara gore yuvasini dagittigi icin bunu soyleme geregi duydum.gayette normal:))
ahasvjh ya neden aklı kıt diyosunuz ayıp değil mi insanlara :( siz kendinize göre olanı bulup kabul etmişsiniz, bu "aklı kıt" insanlar onları kabullenmek istemeyip bu yolu seçiyorlar demek ki. bi yorumla dağılacaksa o yuva zaten o bazı kızların aklında o evlilik oturmamıştır, yılları gideceğine erkenden kurtulurlar işte

Oldu. :KK53: Millet sizden icazet almalı yani?
Kadın 2 haftadır söylüyorum kılını kıpırdatmadı diyor. Bu öyle basit bir şey değil.
Ayrıca bazı insanların ilişkileri derin oluyor, birbirini doğru düzgün tanımayıp evlenenlerden çok daha fazla şey paylaşıp yaşıyorlar. Öyle evli değil, sevgililikle aynı değil vs. diye ön yargı ile yaklaşmayın.
ön yargi degil canim.her evlilik icinde soylemiyorum.bu baslik altindaki boşan yorumlarina sabrim tasti bu yuzden yazdim

ahasvjh ya neden aklı kıt diyosunuz ayıp değil mi insanlara :KK43: siz kendinize göre olanı bulup kabul etmişsiniz, bu "aklı kıt" insanlar onları kabullenmek istemeyip bu yolu seçiyorlar demek ki. bi yorumla dağılacaksa o yuva zaten o bazı kızların aklında o evlilik oturmamıştır, yılları gideceğine erkenden kurtulurlar işte
herkes hakli kendince bu konuda canim.bazilarina bende bosan yaziyorum ama ufak tefek seylerede yazilmaz yani.seytan herzaman evliligi bozmak icin ugrasir.herkesin bir cumlesi vesveseye sebep olabilir

herkes hakli kendince bu konuda canim.bazilarina bende bosan yaziyorum ama ufak tefek seylerede yazilmaz yani.seytan herzaman evliligi bozmak icin ugrasir.herkesin bir cumlesi vesveseye sebep olabilir
e bi cümleyle vesvese gelecekse işte o evlilikte zaten sıkıntı vardır. size biri boşanın yazsa nasıl boşanmayacaksanız evliliğini oturtup kabullenmiş insanlar da öyle

Ay en uyuz olduğum şey. Şu insanları boynu bükük bırakmak yaş, cinsiyet fark etmeksizin.

Bir çikolata alacak paran da mı yoktu be adam. Bir pastaneden uğur böcüklü tek kişilik pasta alaydın bari yuh yani duygusuz, tepkisiz insan!! Olay ne hediye, ne doğum günü olay sizi umursamaması.

Siz de bir şeyi yapmıyorsa tepkinizi ona göre belirleyin. 50 kere bir şey yapmayacak mısın, derse mi gidiyorsun hala, planın yok mu gibi şeyler söylemeyin. Bu sefer üste çıkacak param yok vs. Onun doğum gününde veya onun için özel bir günde siz de tepkisiz kalın. Bakalım ne yapacak

ön yargi degil canim.her evlilik icinde soylemiyorum.bu baslik altindaki boşan yorumlarina sabrim tasti bu yuzden yazdim
:) Ben de bekarım ve iyi bir ilişkim var. Özel günleri önemserim ve adamdan da buna ayak uydurmasını beklerim. Bazı kadınlar benim gibi düşünüyor, bizim için bu önemli. Bunu önemsemeyen adam da kötü sevgili ve kötü kocadır bizim için. Bunun tartışılacak bir şeyi yok. Sizin için iyi koca ev işini yapan, kahvaltınızı hazırlayan biriymiş. Tamam, olabilir.
Demek istediğim her insanın beklentisi farklıdır ilişkilerde. Konu sahibi de özel günlere önem veriyor, beklentisi bu. İlişki sadece tek bir tarafın istedikleri ile yürümez. Amaaan ne olacak kutlamasın der bugün, yarın başka bir beklentisini daha boşa çıkarır. Sonra bir bakar ki istediği hiçbir şey yok bu evlilikte.

Boşanma sebebi değil nedir?
Boşanma avukatıyım.
Piskolojik şiddet gören kadınların çoğu böyle şeylerle başladığını anlatıyor.
Bu sadece doğum günü meselesi değil.
Karşındaki insanın göz göre göre yok sayması.
İmzamı atıyorum avukat hanım, birebir yaşadım , doğumgününü unutmalar hediye almamalarla başlamış aslında nereden bilebilirdim ki, ben deli onun doğumgünlerini kutlarken o beni değersizleştiriyormuş boşandıktan sonra anladım..

Bugun dogumgunum. Eşime dün şakayla karışık yarıni unuttunmu yarın önemli falan dedigimde, unuturmuyum delimisin dedi.bugun evdeydim eşim işten geldi. Acaba bi yere yemeğe mi götürür evde mi biseyler yaparız ne yaparız bilemediğimden yemek de yaptım kıyafetlerimi giydim makyajımı yaptım.o sırada eşim bilgisayar başındaydı.ozel derse gidecegini söyledi.dun de söylemişti.bi iki saat sonra gelir herhalde ona göre bisey yaparız diye düşünüyorum İçimden. 7 ,8 gibi evde olur diye düşünüyorum.bi yandan da içimde sorgulamaya başladım acaba bisey yapmayacak mı diye. Çünkü sabahtan beri lafla bile kutlamadı.
Ben de biraz evvel evdeyken bugün planımız var mı dedim .Ne aldıiıın banaaaa dedim gülerek.o da param yok ki vs dedi .karttan çekseydin dedim kartın ödeme günü yakin vs biseyler dedi. Yani çiçek olur ,güzel söz yazılmış bi kart olur, basit bi hediye olur diye düşünüyorum hala içimden almıştır illa diyorum.. ama bana ciddi ciddi dedi param yok vs diye , gerçekten mi ya dedim içimden. Bende keşke özel dersi başka güne alsaydın çok mu önemliydi yani dedim. O da tavır yaptı bu sefer ortalama edeyim o zman dedi.ya dedim son dk iptal olur mu şimdi önceden niye ayarlama yapmadı ki bu kadar mı onemsizim dedim. O da ayıp ediyorsun beni gözümde çok kıymetlimsin tarzı bisey dedi.istersen gel akşam benim çıkışıma sahile ineriz dedi.senin planin yok mu yani dedim .
Hani kizlar evde de olsa olur anladinizmi hediye verir belki pasta alir gelir.ya da bisey ...lukste falan gozum yok yani .ama gercekten bisey yapmazmi yaaa yapmayacak mi ...saka mi bu. .çok yorgunum yarın gideriz bi yere dedi.Ama bugün doğum günüm dedim .üstelik kalkıp özel derse gidiyorsun dedim.
Ben odada süslenmis òyle üzgün otururken "Off iptal edeyim o zman arada birakma beni ne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi. Ben de sen benim icin bisey dusunmemisjn ki dedim "daha aksam olmadi dedi.
Aksam kacta gelirsin dedim 9 gibi dedi. Bisey yapmayacaksak madem söyleseydin arkadaşlarımın yanına giderdim dedim ben gideyim şimdi biraz sahil vs dolaşalım tek başıma bari tek takılayım napayim dedim. Bekle beraber çıkarız bende özel derse gideyim dedi.

Kızlar bu benim evliliğimin 4.ayi daha .
Bisey planlamanın ve yorgunum diyor. Akşama bisey yapmayacağından eminim
Kız bu erkeklerin beyni bir değişik ama bazılarının tabi, kimi erkekler var aman yarabbi 2 ay öncesinden hazırlıklara başlıyor. Kimisi de unutuyor. Benimki de daha önce unutmuştu 6 gün sonra hatırladı 😄 evlilik yıl dönümü ya da tanışma vs olsun ben hepsinde titizim aslında ama benimki de bazen unutuyor, ama cidden unutuyor anlayabiliyorum yani, bazen de en alakasız zamanda doğum izninde olduğum öğretmenler gününde koca bir çiçek buketi ve kaban almıştı ihtiyacım yoktu bu arada durduk yere almış. 😇 burada bazı arkadaşlar boşan vs demiş herkesin olaylara yaklaşma şekli farklıdır tabiki geçmiş yaşantıları tecrübeleri diye uzaaar gider. Benim şapşik kocam arada unutuyor ama hatırlayınca da hemen yapar jestini. Ama sizinki gibi de değişik bir üslup ile yaklaşsa çok kırılırdım ki daha sizin cicim ayı yani. Bence cidden bu durumu halletmeden hemen yumuşamayın ve tavrınızı koyun çünkü sığındığı bahaneler çok saçma bence. Bir de buradaki bazı arkadaşlar yazmış bende 2 yıldır uyguluyorum o tarifeyi beğendiğim şeyi ss alıp bunu bana al diyorum. Ya da wp dan atıp ay yanlışlıkşa sana mı atmışım bizim kızlara atacaktım diyorum ☺🤗 zaten o da anlıyor ne demek istediğimi ☺ ya yolun çok başındasınız gerçekten taşlar yerine oturur zamanla ama eğer taş yerine denk gelmiyorsa da kaldırıp atmak gerekir tabi. Nice senelere iyi ki doğmuşsunuz. 😇

ayni durumlari cok kez yasadim. Esiniz demis "söyle napayim " diye. Söyleyin. Bazi erkekler hele evlendikten sonra zaten istedigini karttan alir veya artik gönlünü etmem gerrkmiyo tavrinda. Ayni taktigi bende uyguladim bu sene. Valla deger gören kadinlar hep acik acik istiyor. Sonrada askimmbitanem bana sunu bunu aldi diyorlar. Önceleri cekinirdim o kendiliginden yapsin derdim ama yok:)))) bu sene dedim. Git kolye felan al. Cicek pasta al dedim. Hepsini yapti. Gerci hos ayni gün bi saat icinde halletti önceden belli degilmis dogum günüm gibi ama olsun egiteceksin cocuk gibi. Cok net bi sekilde anlatacaksin isteklerini.

zamanla alisir yapar kendiliginden ama simdiden karalaea baglamayin yoksa senelerinize yazik olur. Tecrübe konusuyor:KK66:

Nice yillara bu arada. Cok degerlisiniz unutmayin. Simartin kendinizi karttan bisii crkip hediye alin kendinize. Esinizede birazdan surqya yemek yemeye gidelim diyin. Kendiniz kutlamayi ögretin ona. Alisir zamanla

Geldi bisey yok kizlarhepinizeyi geceler. Olsa hadi çıkalım falan bisey derdi geçti lavaboya odaya...geçmiş olsun bana bosanirim yüksek ihtimal iyisi çocuk yok.b3n her doğum gunjmd3 özel günümde bunu yaşamak istemem
Tek sorun doğum günüyse bence acele etmeyin.Ortalikta adam yok zaten.

Ben nisanlimdan ayrılmadan önce bir akrabam evde dikiş kursuna gidip sweatshirt falan dikiyordu.Ondan aldım kendime.Sevgililer günü yaklaşmıştı.Ex e ondan alayım dedim.Daha beraberdik.Dedim giysin siyah ve koyu renkleri sever.Spor giyinmeyi seviyor.Sonra sevgililer gününü hatirlatmadim ama ihtiyacin olan birşey varmı diye sordum.Beni tersledi.Bana hediye alma.Param yok bende sana almayacağım dedi.

Back