• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunum

Bugun dogumgunum. Eşime dün şakayla karışık yarıni unuttunmu yarın önemli falan dedigimde, unuturmuyum delimisin dedi.bugun evdeydim eşim işten geldi. Acaba bi yere yemeğe mi götürür evde mi biseyler yaparız ne yaparız bilemediğimden yemek de yaptım kıyafetlerimi giydim makyajımı yaptım.o sırada eşim bilgisayar başındaydı.ozel derse gidecegini söyledi.dun de söylemişti.bi iki saat sonra gelir herhalde ona göre bisey yaparız diye düşünüyorum İçimden. 7 ,8 gibi evde olur diye düşünüyorum.bi yandan da içimde sorgulamaya başladım acaba bisey yapmayacak mı diye. Çünkü sabahtan beri lafla bile kutlamadı.
Ben de biraz evvel evdeyken bugün planımız var mı dedim .Ne aldıiıın banaaaa dedim gülerek.o da param yok ki vs dedi .karttan çekseydin dedim kartın ödeme günü yakin vs biseyler dedi. Yani çiçek olur ,güzel söz yazılmış bi kart olur, basit bi hediye olur diye düşünüyorum hala içimden almıştır illa diyorum.. ama bana ciddi ciddi dedi param yok vs diye , gerçekten mi ya dedim içimden. Bende keşke özel dersi başka güne alsaydın çok mu önemliydi yani dedim. O da tavır yaptı bu sefer ortalama edeyim o zman dedi.ya dedim son dk iptal olur mu şimdi önceden niye ayarlama yapmadı ki bu kadar mı onemsizim dedim. O da ayıp ediyorsun beni gözümde çok kıymetlimsin tarzı bisey dedi.istersen gel akşam benim çıkışıma sahile ineriz dedi.senin planin yok mu yani dedim .
Hani kizlar evde de olsa olur anladinizmi hediye verir belki pasta alir gelir.ya da bisey ...lukste falan gozum yok yani .ama gercekten bisey yapmazmi yaaa yapmayacak mi ...saka mi bu. .çok yorgunum yarın gideriz bi yere dedi.Ama bugün doğum günüm dedim .üstelik kalkıp özel derse gidiyorsun dedim.
Ben odada süslenmis òyle üzgün otururken "Off iptal edeyim o zman arada birakma beni ne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi. Ben de sen benim icin bisey dusunmemisjn ki dedim "daha aksam olmadi dedi.
Aksam kacta gelirsin dedim 9 gibi dedi. Bisey yapmayacaksak madem söyleseydin arkadaşlarımın yanına giderdim dedim ben gideyim şimdi biraz sahil vs dolaşalım tek başıma bari tek takılayım napayim dedim. Bekle beraber çıkarız bende özel derse gideyim dedi.

Kızlar bu benim evliliğimin 4.ayi daha .
Bisey planlamanın ve yorgunum diyor. Akşama bisey yapmayacağından eminim
4. Ayda da yuh yani. Bir demeylt çiçek alir insan eve gelirken zaten. Dersi de ayarlayabilirdi belli doğumgünunuz sonucta. En olmadı yarina şunu planladim deseydi hafyasonuna vs siz sormadan. Olmamis yani hak verdim

Boşanma konusunda bana tepki gösterenlere toplu cevap olsun.
Hayatını boş yere harcayan boşanmaya gelen kadınların çoğunun ortak söylediği şey aynı; keşke ilk sinyallerde kestirip atsaydım.
Mesele doğum günü yada hediye değil. Kız ağzıyla söylüyor ve beyefendi dalga geçer gibi yok param yok, yok ne istiyosan söyle yapalım. Karşısındakine zerre değer vermiyor. Hala üste çıkma çabasında. Bu saatten sonra birşey yapsada sırf dırdır etmesin diye.
Bugün bunu yapan yarın başka birşeyde yapar.
Böyle böyle güya küçük olaylar büyür. Bir bakmışsın geçen yıllar, bi kaç çocuk ve koskocaman pişmanlık.
İsteyen uyanık olur isteyen başını kuma gömüp yola devam eder.
Hickimse mukemmel olmadigi icin bu dusunce sistemi sonucunda hickimse evli de kalamaz o zaman.
Sonuclarini asla dusunmeden herkese bosan denmez ilk engebede, bosanma avukatiysaniz gercekten mesleki deformasyon olarak yorumladim.
Herkesin aci esigi, tahammul seviyesi ayni degil. Kimi sizin dediginiz gibi bir anlik ofkeyle uzuntuyle doldurusa gelmeyle bosanir sonra vah vah tuh tuh zir zir mahvolur. Kimi de yine ayni sebepten ilk celsede bosanir ve hayatinin basarisini elde eder.
Fakat burada kimse kimsenin tolere etme gucunu bilemedigi icin oyle "cat" diye bosanma onerisinde bulunmamali diye dusunuyorum.
He, eldeki veriler resmen bosanmak gerektiriyordur orasi ayri...
Fakat dogumgunu kutlamasi yapilmadi diye bosan onerisi bana cok dusuncesizce geldi.

Dersi olabilir, hediye almaya parası olmayabilir. Ama sahilde bi çikolata kahve ile yürüyüp iyi ki doğmuşsun diyememesi de ayıp. Sevgililik, nişanlılık döneminizde de mi böyleydi özel günlere karşı?

Kızlar :D sakiiinnnn... Evden kesinlikle şuanda çıkmayın ilk söyleyeceğim bu...

Bugün benim de doğum günüm bu arada ve eşim hala kutlamadı ve 9 dan önce de eve gelmeyecek... Hiç doğum günü kutlamak gibi bir huyu yoktu kendisinin ve zamanla ben öğrettim. Doğum günleri atlanmaz, kutlanır çiçek bile olsa alınırrr... Ben önemsiyorum ve önemsememen beni çok kırar diye söylemiştim. başlarda sadece sözle ama güzel sözlerle kutlardı sonra benim için çok kıymetli (bu maddi değil) hediyeler aldı, bugün henüz kutlamadı ve unutmayacağını biliyorum... Hediye almasa da olur gelse öpse o da yeterli benim ilişkimin 10. yılı bu dediğime siz aldanmayın tabi... Erkekler bunları malesef bizim kadar önemsemeyi beceremiyor. baştan sürekli hatırlatmasaydınız ve unutsaydı evet ona 1 defa sudan çıkmış balık muamelesi yapardınız, bakın bir daha unutabiliyor mu?

Evden çıkmayın ve bekleyin eğerrrr kuru kuru bir doğum günün kutlu olsun diyecekse alın çantanızı işte o zaman arkadaşlarınızın yanına gidin... Teşekkür ederim ama bana senden daha çok değer veren insanlar olması üzse de bugünümü onlarla geçireceğim çünkü onlar benim için bu akşam bir plan tertip etmişti SENİN AKSİNE... deyin ve o zaman gidin...

Uzun uzun yazdım ama şuan evden çıkarsanız onu haklı yaparsınız. ben aslında ..... yapacaktım. aslında sen sabretmedin, aslında bıdı bıdı dinlemezsiniz... Tecrübe konuşuyor :D

Bu tabii ki bir boşanma sebebi değil. bir kaç gün trip atma sebebi... Bi de ben böyle yaparsa anında boşarım, şöyle boşarım böyle boşarım diyenlere de inanmayın, bu tipler genelde kan kusup kızılcık şerbeti içtim der yine de boşamaz... Bu lafımı da unutmayın, aşk sizin, ilişki sizin...

Son düzenleme:
Allah razı olsun deseydiniz. Pufff sinir oluyorum erkeklere.
Aslinda çıkısta sahilde de olurdu amaonden deseydi . Cünku beklentiniz var zaten biliyor. Sahilde sürpriz bişey yapardı vs hos olurdu. Ama bu sekilde siz agzinizla deyince olmuyor. En bastan bu sekilde bir surpriz dusüncesi var midir acaba. Ders sonrasi sahilde surpriz

Ben sevgiliyken sabah 10 da kutladı diye zehir etmiştim 00.00 da kutlaman lazımdı diye iyi yapmışım. 😄 Evlendik geçen sene pasta aldı düz bir kutlamaydı ama zaten beklentim fazla yok ama en azından beklesin de kutlasın bari geceden. Zamanında sorun yapın ki tekrarlamasın bu erkekler. Doğasında olmayanı eğiteceğiz ne yazıkki

Paramız yok şua aralar market vs alışverişini karttan yapıyoruz.ordan küçük meblağı bisey alabilirdi.
Yahu almasın,onu da almasın.
Ama adam bir mutlu olsun,bir karısının gözünün içine baksın,iki kelime hoş kelam etsin.
Seninki eşeğin şeyi gibi dersi mi iptal edeyim diyor,surat yapacaksan edeyim diyerek de devam ediyor.
Hediye illa parayla olmak zorunda mı 🤷

1 aylık falandık doğum günümü unutmuştu. Ağzına s*çtım. Var yaaa burnundan getirdim, neredeyse ayrılıyorduk.
Bu sene çifter çifter hediyemi de aldı, kutladı da. Eğer bu yıl da aynı haltı yeseydi ayrılırdım.
Kaderime küsüp oturmam ben valla, ben üzüldüysem onu da üzerim.
Oturup onu beklemeyin, çıkın bir hava alın hiç değilse. Ve hatasını anlayana kadar da ceza verirdim ben olsam.

Siz evlilikten once is cikisi bir pasta alip kutlamayi ya da bunun ayarindaki dogumgunu etkinliklerini zaten benimsemis olurunu vermissiniz zamaninda, kusura bakmayin, citayi alcakta tutmussunuz. Evlenince de cita falan kalmamis benim gordugum...
Umarim yapar bi seyler, siz aglamayin bugun arkadaslarinizla gorusun bence.

Hickimse mukemmel olmadigi icin bu dusunce sistemi sonucunda hickimse evli de kalamaz o zaman.
Sonuclarini asla dusunmeden herkese bosan denmez ilk engebede, bosanma avukatiysaniz gercekten mesleki deformasyon olarak yorumladim.
Herkesin aci esigi, tahammul seviyesi ayni degil. Kimi sizin dediginiz gibi bir anlik ofkeyle uzuntuyle doldurusa gelmeyle bosanir sonra vah vah tuh tuh zir zir mahvolur. Kimi de yine ayni sebepten ilk celsede bosanir ve hayatinin basarisini elde eder.
Fakat burada kimse kimsenin tolere etme gucunu bilemedigi icin oyle "cat" diye bosanma onerisinde bulunmamali diye dusunuyorum.
He, eldeki veriler resmen bosanmak gerektiriyordur orasi ayri...
Fakat dogumgunu kutlamasi yapilmadi diye bosan onerisi bana cok dusuncesizce geldi.

Mesele doğum günü değil.
Hanımefendi için önemli birşeyki günler öncesinden hatırlatıyor. Yetmiyor aynı gündede söylüyor. Beyefendi bunları yok sayıp tartışıyor. Yok para yok, yok tamam gidelim. Yok tamam dersi iptal edeyim (duygusal manipülasyon)
Daha iyki doğdun hayatım diyip birtane gül almaktan aciz bi insanın hiçbir savunulacak tarafı yok.
Ayrıca bu acı eşiği değil, kendine olan öz saygıdır.
Heleki sevgili ve nişanlı iken yapıp evlendikten sonra ağzıyla söylediği halde yapmıyorsa açıkca köprüyü geçtim, çabaya gerek kalmadı demektir.
Çünkü böyle günlere genel anlamda önem vermese sevgiliykende yapmazdı.
Herneyse dediğim gibi herkesin kendine olan öz saygısı farklıdır. Kimi yıllarca yok sayılır bahaneler üretir. Kimide kendi değerinin ve ne hak ettiğinin farkındadır hiç uğraşmaz.

Mesele doğum günü değil.
Hanımefendi için önemli birşeyki günler öncesinden hatırlatıyor. Yetmiyor aynı gündede söylüyor. Beyefendi bunları yok sayıp tartışıyor. Yok para yok, yok tamam gidelim. Yok tamam dersi iptal edeyim (duygusal manipülasyon)
Daha iyki doğdun hayatım diyip birtane gül almaktan aciz bi insanın hiçbir savunulacak tarafı yok.
Ayrıca bu acı eşiği değil, kendine olan öz saygıdır.
Heleki sevgili ve nişanlı iken yapıp evlendikten sonra ağzıyla söylediği halde yapmıyorsa açıkca köprüyü geçtim, çabaya gerek kalmadı demektir.
Çünkü böyle günlere genel anlamda önem vermese sevgiliykende yapmazdı.
Herneyse dediğim gibi herkesin kendine olan öz saygısı farklıdır. Kimi yıllarca yok sayılır bahaneler üretir. Kimide kendi değerinin ve ne hak ettiğinin farkındadır hiç uğraşmaz.
Haklisiniz ben size bu konuda sonsuz hak veriyorum. Sadece bu konuda oneri olarak bosanmak biraz fazla. Ben hemen bosardim dediniz ya, cok kati bi bakis acisi bu. Bosanmak kelimesi oyle kolay cikmamali agizdan. Diye dusunuyorum tabi ki cesit cesit insaniz herkes farkli dusunebilir.

Ne yapmam gerekiyorsa söyle ne demek? M.l mi adam afedersiniz? Cidden sinirlendim şu lafa.
Kolaycılıktan başka bir şey değil.
Dün hatırlatmışsınız, öncesinde hatırlamamış olsa bile insan bir küçük pasta, çiçek bir şey alır.
Param yok diye uyuz uyuz konuşmasının ne anlamı var?
Senede iki defa pasta, çiçek alsin bir zahmet.
Erkekler düşünemiyor, anlamıyor kısmına hiç katılmıyorum. Şu zamanda doğum günü kutlamak için üstün zeka, parlak fikre falan ihtiyaçları yok.
Bu gayet karşındaki insanın, hevesini, isteğini yok saymaktır.
Daha 4 aylık evlisiniz üstelik.
Ben evde durmaz,ayarlayabiliyorsam arkadaşlarımla dısari çıkardım.
Yazık hala daha sürpriz yapar mı diyorsunuz. Sürprizlik bir haliniz kalmamış.

Daha gelmedi eve telefon ettim bu saat oldu diye derstemisin gerçekten beni bırakıp derse mi gittin hem izin günümdü birlikte biseyler yapardık vs dedim şimdi geliyorum vs dedi yüzüne kapattım
Niye arıyorsunuz?
Kendiniz çıksaydınız dısari, geldiğinde evde olmasaydınız keşke.
Şu saatten sonra olacak olanin sizin için bir kıymeti olacak mı?

Kocanız biraz nasıl desem değişik ama siz de çok ısrarcısınız be arkadaşım.
Adamı dersteyken arayıp aynı şeyleri tekrar etmenin ne anlamı var?
Israrcı olmak - dır dır etmek işe yaramaz böyle durumlarda.
Doğru zamanda doğru tepkiyi göstermezseniz adam sizi hiçe saymaya devam eder.
Not: 30 yıllık evli bir kadın😊

Back