- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
- Konu Sahibi Parolterafarvele
Ya ben de geçen hafta eşime doğum gününde 20 liraya gidip balon aldım bir poşet. Gece o işteyken şişirip her yere astım evde. Üzerlerine renkli kalemlerle notlar yazdım. Sabah geldiğinde onları gördü, o kadar sevindi ki bir haftadır balonları çıkarmadık asılı oldukları yerlerden, evin içi Mutlu filler ana okulu gibi.
20 lira ya.
Bir incelik bu kadar mı zor, hem ben beklentiye de sokmadım. Naktim az, vaktim yoktu hediye almaya. O gece dolunay vardı, gökyüzünün fotoğrafını çekip attım, sana gökyüzünden başka verecek başka şeyim yok dedim. Dünyalar onun oldu.
Çünkü insanlar sevildiğini hissetmek istiyor. Eve geldiğinde de akşam gidip yemek yedik bir restoranda. Dönüşte pastaneden tek porsiyonluk iki pasta aldık adet yerini bulsun diye. Çok mu zordu yani. Ben bile kırıldım sizin adınıza.
Başak burcu olmak zor, bu hassasiyet bizi öldürür. Ben de Başağım.
Yeni yaşınız size güzellikler getirsin dilerim. Daha dört aylık evlilik, hiç olmamış eşinizin ruhsuz tavrı.
Üzülmeyin de diyemiyorum. Evlilikte ilk doğum günü böyle olmamalıydı.
Beklentiye sokmasaydı bari
20 lira ya.
Bir incelik bu kadar mı zor, hem ben beklentiye de sokmadım. Naktim az, vaktim yoktu hediye almaya. O gece dolunay vardı, gökyüzünün fotoğrafını çekip attım, sana gökyüzünden başka verecek başka şeyim yok dedim. Dünyalar onun oldu.
Çünkü insanlar sevildiğini hissetmek istiyor. Eve geldiğinde de akşam gidip yemek yedik bir restoranda. Dönüşte pastaneden tek porsiyonluk iki pasta aldık adet yerini bulsun diye. Çok mu zordu yani. Ben bile kırıldım sizin adınıza.
Başak burcu olmak zor, bu hassasiyet bizi öldürür. Ben de Başağım.
Yeni yaşınız size güzellikler getirsin dilerim. Daha dört aylık evlilik, hiç olmamış eşinizin ruhsuz tavrı.
Üzülmeyin de diyemiyorum. Evlilikte ilk doğum günü böyle olmamalıydı.
Beklentiye sokmasaydı bari