- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.010
- 33
- Konu Sahibi Parolterafarvele
Napiyor olabilir her gün özel yaşatacak? Baştan eşinizin bu kötü üslubunu benimseyip onaylamissiniz, özel gunlerimizde bir de planı ben yapıyorum demişsiniz. Onun doğum günü ve evlilik yıl dönümünü falan da mı siz ustlendiniz yani bir de? Neden?? Bir tek sizin gününüz o gunler? Ya da sizin doğum gününüzü önemsemeyen birisine siz neden doğum günü yapasınız?bazi erkekler boyle malesef.benim esimde evliligimizin 3.ayindaydik dogumgunumde birsey yapmadi benden bekliyor plani . basta uzulurdum ama artik takmiyorum o oyle biri oyle kabullendim. esimle konustuk bunu.dedigi şu oldu "ben hergunu sana ozel yasatiyorum sadece bugun cok farkli seyler bekleyip sanki ben hicbirsey yapmiyormusum gibi hissettiriyorsun oyuzden yapmayacagim dedi. evet esimle evliligimizin 2.yilindayiz hergunu bana cok ozel ve mutlu yasatiyor sukurler olsun.bu da boyle bi adam dedim.ozel gunlerimizde ben plani yapiyorum o sekil vakit geciriyoruz.
Kendi kendinize çözüm buldugunuzu sanıyorsunuz ama eşiniz sizi manipule etmiş sadece farkında değilsiniz üzgünüm.