• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunum

bazi erkekler boyle malesef.benim esimde evliligimizin 3.ayindaydik dogumgunumde birsey yapmadi benden bekliyor plani . basta uzulurdum ama artik takmiyorum o oyle biri oyle kabullendim. esimle konustuk bunu.dedigi şu oldu "ben hergunu sana ozel yasatiyorum sadece bugun cok farkli seyler bekleyip sanki ben hicbirsey yapmiyormusum gibi hissettiriyorsun oyuzden yapmayacagim dedi. evet esimle evliligimizin 2.yilindayiz hergunu bana cok ozel ve mutlu yasatiyor sukurler olsun.bu da boyle bi adam dedim.ozel gunlerimizde ben plani yapiyorum o sekil vakit geciriyoruz.
Napiyor olabilir her gün özel yaşatacak? Baştan eşinizin bu kötü üslubunu benimseyip onaylamissiniz, özel gunlerimizde bir de planı ben yapıyorum demişsiniz. Onun doğum günü ve evlilik yıl dönümünü falan da mı siz ustlendiniz yani bir de? Neden?? Bir tek sizin gününüz o gunler? Ya da sizin doğum gününüzü önemsemeyen birisine siz neden doğum günü yapasınız?

Kendi kendinize çözüm buldugunuzu sanıyorsunuz ama eşiniz sizi manipule etmiş sadece farkında değilsiniz üzgünüm.

Kocanız biraz nasıl desem değişik ama siz de çok ısrarcısınız be arkadaşım.
Adamı dersteyken arayıp aynı şeyleri tekrar etmenin ne anlamı var?
Israrcı olmak - dır dır etmek işe yaramaz böyle durumlarda.
Doğru zamanda doğru tepkiyi göstermezseniz adam sizi hiçe saymaya devam eder.
Not: 30 yıllık evli bir kadın😊
Gercekten mi derse gittin dedim hala supriz saniyorjm

Bu saatten sonra ne yapsa boş muhtemel bi çiçek alır gelir o da zoraki gözümde zerre değeri yok direk çöpün yanına koyarım
Benim eşim yapsa anında boşarım.
Konu pahalı hediye vs değil.
Değer verip bi sarılmaması kutlamaması, bir çiçek bir çikolata herneyse. Birde evliliğinizin daha 4ncü ayı. Şaka gibi birde ne istiyosan söyle onu yapayım vs demesi yüzsüz yüzsüz.

Cidden merak ettim ,boşanma gerekçesi olarak hakime ne diyecek: Doğum günümü kutlamadı mı?
Böyle bir sebepten boşanma gerçekleşiyorsa insanlar yıllarca neden ömür tüketiyor mahkeme koridorlarında.

Eşim doğum günümde isterse hediye almasın çirkefliğin alasını yaparım net😂maddi durum olmaz ayrı bi saksı çiçeği bile alamıyorsa çirkef karı çıkar içimden 😂😂😂😂

Eşim doğum günümde isterse hediye almasın çirkefliğin alasını yaparım net😂maddi durum olmaz ayrı bi saksı çiçeği bile alamıyorsa çirkef karı çıkar içimden 😂😂😂😂
Valla maddi durumunu da ayarlasin bı zahmet bı yıldönümü bı de doğum günü senede 2 toplam iki gün var zaten :D ha illa o zamana sıkışıklık denk geldiyse önceden gelip "hayatım aklımda biseyler var ama sıkışık zamana denk geldi doğum günün için yine planımızı yapsak ama hediyeni 1-2 ay geç versem olur mu" gibisinden açıklama yapması şart 😁

Cidden merak ettim ,boşanma gerekçesi olarak hakime ne diyecek: Doğum günümü kutlamadı mı?
Böyle bir sebepten boşanma gerçekleşiyorsa insanlar yıllarca neden ömür tüketiyor mahkeme koridorlarında.

Mesela sizin için ne gerekli bi sebep olurdu?
İlla şiddet yada senelerce yıpranma oluncamı boşanmak için ikna olacaksınız?
İlla iş işten geçincemi gerekli sebepler doğar?
Mesela öz saygınız nerede?
Daha sizi mutlu etmek için kuru bi gül ve iki tatlı sözü eksik eden biriyle kaç senenizi heba ederek anlamak isterdiniz boşanmanız gerektiğini?

Bu tabii ki bir boşanma sebebi değil. bir kaç gün trip atma sebebi... Bi de ben böyle yaparsa anında boşarım, şöyle boşarım böyle boşarım diyenlere de inanmayın, bu tipler genelde kan kusup kızılcık şerbeti içtim der yine de boşamaz... Bu lafımı da unutmayın, aşk sizin, ilişki sizin...
Bunu ben yazdım ve ASLA sizin yazdığınız gibi biri değilim.
Kendisine öz saygısı olan biriyim.
Ve evet tekrar ediyorum boşardım. 👍🏻

Icimde hala bi umut var gelince kutlar belki.aksam daha bitmedi derken neyi kastetti ki.aslinda bisey yapamadığını biliyor gibiyim ama içimde de umut var. Evde girişin üstündeki dolabı falan açıp kapadı evdeyken .hediyeyi içine mi koydu diye açıp baya kurcaladim oraları. Kesinlikle bisey yok orada. Param yok denir mi ya. Hergun karttan harcama yapıyoruz işte eve marketten alıyoruz.200 tl ya gümüş bileklik alsaydı. Yada bi canta küçük bi paket gul
Bence hiç moralinizi bozmayın.Bazı insnlar doğum günü felan çok önemsemez mesela ben ve eşim çok önemsemeyiz illa bir şey yapılmasını beklemeyiz doğum gününden ziyade hiç beklemediğimiz anlarda sürprizler yapmayı severiz.Sizin aranızda daha önce böyle muhabbetler döndü mü?Sürpriz yapmasa bile içten bir sarılma öpücük güzel sözler söyleyebilirdi bu insanı kırabilir.Belki gece bir sürpriz yapacak olamaz mı?

Bence hiç moralinizi bozmayın.Bazı insnlar doğum günü felan çok önemsemez mesela ben ve eşim çok önemsemeyiz illa bir şey yapılmasını beklemeyiz doğum gününden ziyade hiç beklemediğimiz anlarda sürprizler yapmayı severiz.Sizin aranızda daha önce böyle muhabbetler döndü mü?Sürpriz yapmasa bile içten bir sarılma öpücük güzel sözler söyleyebilirdi bu insanı kırabilir.Belki gece bir sürpriz yapacak olamaz mı?
Bizde o da yok bacım supriz falan ..yılda bi kez dogumgunj zor geliyorsa güle güle o adama

Geldi bisey yok kizlarhepinizeyi geceler. Olsa hadi çıkalım falan bisey derdi geçti lavaboya odaya...geçmiş olsun bana bosanirim yüksek ihtimal iyisi çocuk yok.b3n her doğum gunjmd3 özel günümde bunu yaşamak istemem
Boşanılacak kadar abartacak bir durum yok bence madem beklentiniz var açık açık konuşun bu sebepten boşanacak olunsa memlekette evli insan kalmaz herhalde.Konuşarak halletmeyi deneyin kırıldığınızı anlasın trip atmayın sakince konuşun bence

Boşanılacak kadar abartacak bir durum yok bence madem beklentiniz var açık açık konuşun bu sebepten boşanacak olunsa memlekette evli insan kalmaz herhalde.Konuşarak halletmeyi deneyin kırıldığınızı anlasın trip atmayın sakince konuşun bence
Konuştum arkadaşlar iki hafta öncesinden başladım dün de hatırlattım sabah da. ...olmadı ona çok şaşkınım zaten.

Bugun dogumgunum. Eşime dün şakayla karışık yarıni unuttunmu yarın önemli falan dedigimde, unuturmuyum delimisin dedi.bugun evdeydim eşim işten geldi. Acaba bi yere yemeğe mi götürür evde mi biseyler yaparız ne yaparız bilemediğimden yemek de yaptım kıyafetlerimi giydim makyajımı yaptım.o sırada eşim bilgisayar başındaydı.ozel derse gidecegini söyledi.dun de söylemişti.bi iki saat sonra gelir herhalde ona göre bisey yaparız diye düşünüyorum İçimden. 7 ,8 gibi evde olur diye düşünüyorum.bi yandan da içimde sorgulamaya başladım acaba bisey yapmayacak mı diye. Çünkü sabahtan beri lafla bile kutlamadı.
Ben de biraz evvel evdeyken bugün planımız var mı dedim .Ne aldıiıın banaaaa dedim gülerek.o da param yok ki vs dedi .karttan çekseydin dedim kartın ödeme günü yakin vs biseyler dedi. Yani çiçek olur ,güzel söz yazılmış bi kart olur, basit bi hediye olur diye düşünüyorum hala içimden almıştır illa diyorum.. ama bana ciddi ciddi dedi param yok vs diye , gerçekten mi ya dedim içimden. Bende keşke özel dersi başka güne alsaydın çok mu önemliydi yani dedim. O da tavır yaptı bu sefer ortalama edeyim o zman dedi.ya dedim son dk iptal olur mu şimdi önceden niye ayarlama yapmadı ki bu kadar mı onemsizim dedim. O da ayıp ediyorsun beni gözümde çok kıymetlimsin tarzı bisey dedi.istersen gel akşam benim çıkışıma sahile ineriz dedi.senin planin yok mu yani dedim .
Hani kizlar evde de olsa olur anladinizmi hediye verir belki pasta alir gelir.ya da bisey ...lukste falan gozum yok yani .ama gercekten bisey yapmazmi yaaa yapmayacak mi ...saka mi bu. .çok yorgunum yarın gideriz bi yere dedi.Ama bugün doğum günüm dedim .üstelik kalkıp özel derse gidiyorsun dedim.
Ben odada süslenmis òyle üzgün otururken "Off iptal edeyim o zman arada birakma beni ne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi. Ben de sen benim icin bisey dusunmemisjn ki dedim "daha aksam olmadi dedi.
Aksam kacta gelirsin dedim 9 gibi dedi. Bisey yapmayacaksak madem söyleseydin arkadaşlarımın yanına giderdim dedim ben gideyim şimdi biraz sahil vs dolaşalım tek başıma bari tek takılayım napayim dedim. Bekle beraber çıkarız bende özel derse gideyim dedi.

Kızlar bu benim evliliğimin 4.ayi daha .
Bisey planlamanın ve yorgunum diyor. Akşama bisey yapmayacağından eminim
Ayy çok kötü olmuş.Bende 30'uma dümdüz girdim.Yeni evliyken kutlamayan adam ileride hiç kutlamaz.Sizde onun doğum gününü kutlamayın.
Bazı insanlar özel günleri önemsemez.Eger ki başka zamanlarda hediye alıyorsa bu durumu önemsemeyin.
Doğum gününüz kutlu olsun.

Benim eşim yapsa anında boşarım.
Konu pahalı hediye vs değil.
Değer verip bi sarılmaması kutlamaması, bir çiçek bir çikolata herneyse. Birde evliliğinizin daha 4ncü ayı. Şaka gibi birde ne istiyosan söyle onu yapayım vs demesi yüzsüz yüzsüz.
Özel günü unutmak boşanma sebebiymis evet.

Valla maddi durumunu da ayarlasin bı zahmet bı yıldönümü bı de doğum günü senede 2 toplam iki gün var zaten :KK70: ha illa o zamana sıkışıklık denk geldiyse önceden gelip "hayatım aklımda biseyler var ama sıkışık zamana denk geldi doğum günün için yine planımızı yapsak ama hediyeni 1-2 ay geç versem olur mu" gibisinden açıklama yapması şart 😁
Evet bence de ben evlilik yildönümünü de kendime çevirdim onun doğum gününde nikah masasına oturduk 😂😂😂o bana çiçek alır ben ona hediye 🤩

Napiyor olabilir her gün özel yaşatacak? Baştan eşinizin bu kötü üslubunu benimseyip onaylamissiniz, özel gunlerimizde bir de planı ben yapıyorum demişsiniz. Onun doğum günü ve evlilik yıl dönümünü falan da mı siz ustlendiniz yani bir de? Neden?? Bir tek sizin gününüz o gunler? Ya da sizin doğum gününüzü önemsemeyen birisine siz neden doğum günü yapasınız?

Kendi kendinize çözüm buldugunuzu sanıyorsunuz ama eşiniz sizi manipule etmiş sadece farkında değilsiniz üzgünüm.
canim valla kotu uslup felan demissinde .esim dunyanin en sakin guzel insani hergun kahvaltimi hazirlar haftada bir evimi temizler.camasirlari yikar ayakkabimi bile giydirir.o derece iyi bir insan.simdi siradan seyleri saydim ozel kisiligine dair seylerden bahsetmek istemiyorum.kiskanirsiniz nazar deger.eger sizde gercekten deger gorseydiniz boyle seyleri hissetmezdinjz bile.bizim hergunumuz eglence arkadaslik hosvakit gecirmece.siz ona sahipmisiniz bilmiyorum

doğum gününüz kutlu olsun, kocanız cidden hödüklük etmiş. bu yaptığı bana cidden medeniyetsizlik gibi geldi ya. kadınlar olarak erkeklere medeniyete giriş 101 hocalığı yapmaya mı geldik dünyaya? o kadar da söylemişsiniz üstelik. hayat arkadaşına da bi demet çiçek, bi pasta alıver yani ucuzundan bile olsa.

Back