- 3 Ağustos 2023
- 578
- 1.341
- 33
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Allah razı olsun deseydiniz. Pufff sinir oluyorum erkeklere.Bir de diyor ki seni böyle üzgün görüp nasıl gideyim .gayette kapıyı kapattı gitti kızlar bana diyor ki çıkışa gel sahile ineriz
4. Ayda da yuh yani. Bir demeylt çiçek alir insan eve gelirken zaten. Dersi de ayarlayabilirdi belli doğumgünunuz sonucta. En olmadı yarina şunu planladim deseydi hafyasonuna vs siz sormadan. Olmamis yani hak verdimBugun dogumgunum. Eşime dün şakayla karışık yarıni unuttunmu yarın önemli falan dedigimde, unuturmuyum delimisin dedi.bugun evdeydim eşim işten geldi. Acaba bi yere yemeğe mi götürür evde mi biseyler yaparız ne yaparız bilemediğimden yemek de yaptım kıyafetlerimi giydim makyajımı yaptım.o sırada eşim bilgisayar başındaydı.ozel derse gidecegini söyledi.dun de söylemişti.bi iki saat sonra gelir herhalde ona göre bisey yaparız diye düşünüyorum İçimden. 7 ,8 gibi evde olur diye düşünüyorum.bi yandan da içimde sorgulamaya başladım acaba bisey yapmayacak mı diye. Çünkü sabahtan beri lafla bile kutlamadı.
Ben de biraz evvel evdeyken bugün planımız var mı dedim .Ne aldıiıın banaaaa dedim gülerek.o da param yok ki vs dedi .karttan çekseydin dedim kartın ödeme günü yakin vs biseyler dedi. Yani çiçek olur ,güzel söz yazılmış bi kart olur, basit bi hediye olur diye düşünüyorum hala içimden almıştır illa diyorum.. ama bana ciddi ciddi dedi param yok vs diye , gerçekten mi ya dedim içimden. Bende keşke özel dersi başka güne alsaydın çok mu önemliydi yani dedim. O da tavır yaptı bu sefer ortalama edeyim o zman dedi.ya dedim son dk iptal olur mu şimdi önceden niye ayarlama yapmadı ki bu kadar mı onemsizim dedim. O da ayıp ediyorsun beni gözümde çok kıymetlimsin tarzı bisey dedi.istersen gel akşam benim çıkışıma sahile ineriz dedi.senin planin yok mu yani dedim .
Hani kizlar evde de olsa olur anladinizmi hediye verir belki pasta alir gelir.ya da bisey ...lukste falan gozum yok yani .ama gercekten bisey yapmazmi yaaa yapmayacak mi ...saka mi bu. .çok yorgunum yarın gideriz bi yere dedi.Ama bugün doğum günüm dedim .üstelik kalkıp özel derse gidiyorsun dedim.
Ben odada süslenmis òyle üzgün otururken "Off iptal edeyim o zman arada birakma beni ne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi. Ben de sen benim icin bisey dusunmemisjn ki dedim "daha aksam olmadi dedi.
Aksam kacta gelirsin dedim 9 gibi dedi. Bisey yapmayacaksak madem söyleseydin arkadaşlarımın yanına giderdim dedim ben gideyim şimdi biraz sahil vs dolaşalım tek başıma bari tek takılayım napayim dedim. Bekle beraber çıkarız bende özel derse gideyim dedi.
Kızlar bu benim evliliğimin 4.ayi daha .
Bisey planlamanın ve yorgunum diyor. Akşama bisey yapmayacağından eminim
Hickimse mukemmel olmadigi icin bu dusunce sistemi sonucunda hickimse evli de kalamaz o zaman.Boşanma konusunda bana tepki gösterenlere toplu cevap olsun.
Hayatını boş yere harcayan boşanmaya gelen kadınların çoğunun ortak söylediği şey aynı; keşke ilk sinyallerde kestirip atsaydım.
Mesele doğum günü yada hediye değil. Kız ağzıyla söylüyor ve beyefendi dalga geçer gibi yok param yok, yok ne istiyosan söyle yapalım. Karşısındakine zerre değer vermiyor. Hala üste çıkma çabasında. Bu saatten sonra birşey yapsada sırf dırdır etmesin diye.
Bugün bunu yapan yarın başka birşeyde yapar.
Böyle böyle güya küçük olaylar büyür. Bir bakmışsın geçen yıllar, bi kaç çocuk ve koskocaman pişmanlık.
İsteyen uyanık olur isteyen başını kuma gömüp yola devam eder.
Aslinda çıkısta sahilde de olurdu amaonden deseydi . Cünku beklentiniz var zaten biliyor. Sahilde sürpriz bişey yapardı vs hos olurdu. Ama bu sekilde siz agzinizla deyince olmuyor. En bastan bu sekilde bir surpriz dusüncesi var midir acaba. Ders sonrasi sahilde surprizAllah razı olsun deseydiniz. Pufff sinir oluyorum erkeklere.
Yahu almasın,onu da almasın.Paramız yok şua aralar market vs alışverişini karttan yapıyoruz.ordan küçük meblağı bisey alabilirdi.
Hickimse mukemmel olmadigi icin bu dusunce sistemi sonucunda hickimse evli de kalamaz o zaman.
Sonuclarini asla dusunmeden herkese bosan denmez ilk engebede, bosanma avukatiysaniz gercekten mesleki deformasyon olarak yorumladim.
Herkesin aci esigi, tahammul seviyesi ayni degil. Kimi sizin dediginiz gibi bir anlik ofkeyle uzuntuyle doldurusa gelmeyle bosanir sonra vah vah tuh tuh zir zir mahvolur. Kimi de yine ayni sebepten ilk celsede bosanir ve hayatinin basarisini elde eder.
Fakat burada kimse kimsenin tolere etme gucunu bilemedigi icin oyle "cat" diye bosanma onerisinde bulunmamali diye dusunuyorum.
He, eldeki veriler resmen bosanmak gerektiriyordur orasi ayri...
Fakat dogumgunu kutlamasi yapilmadi diye bosan onerisi bana cok dusuncesizce geldi.
Haklisiniz ben size bu konuda sonsuz hak veriyorum. Sadece bu konuda oneri olarak bosanmak biraz fazla. Ben hemen bosardim dediniz ya, cok kati bi bakis acisi bu. Bosanmak kelimesi oyle kolay cikmamali agizdan. Diye dusunuyorum tabi ki cesit cesit insaniz herkes farkli dusunebilir.Mesele doğum günü değil.
Hanımefendi için önemli birşeyki günler öncesinden hatırlatıyor. Yetmiyor aynı gündede söylüyor. Beyefendi bunları yok sayıp tartışıyor. Yok para yok, yok tamam gidelim. Yok tamam dersi iptal edeyim (duygusal manipülasyon)
Daha iyki doğdun hayatım diyip birtane gül almaktan aciz bi insanın hiçbir savunulacak tarafı yok.
Ayrıca bu acı eşiği değil, kendine olan öz saygıdır.
Heleki sevgili ve nişanlı iken yapıp evlendikten sonra ağzıyla söylediği halde yapmıyorsa açıkca köprüyü geçtim, çabaya gerek kalmadı demektir.
Çünkü böyle günlere genel anlamda önem vermese sevgiliykende yapmazdı.
Herneyse dediğim gibi herkesin kendine olan öz saygısı farklıdır. Kimi yıllarca yok sayılır bahaneler üretir. Kimide kendi değerinin ve ne hak ettiğinin farkındadır hiç uğraşmaz.
Daha gelmedi eve telefon ettim bu saat oldu diye derstemisin gerçekten beni bırakıp derse mi gittin hem izin günümdü birlikte biseyler yapardık vs dedim şimdi geliyorum vs dedi yüzüne kapattımakşam oldu, bir şey yapmadı mı hala?
Niye arıyorsunuz?Daha gelmedi eve telefon ettim bu saat oldu diye derstemisin gerçekten beni bırakıp derse mi gittin hem izin günümdü birlikte biseyler yapardık vs dedim şimdi geliyorum vs dedi yüzüne kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?