- 9 Kasım 2015
- 6.074
- 10.875
- 248
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Şuraya kadar belli bi sürprizi vardır diyodum ama yok. Bu kadar da olmaz. Alıp bi avm deki ortalama restorana götürecek kadar da mı para yokistersen gel akşam benim çıkışıma sahile ineriz dedi.
Tamam da şunu al bunu al dedikten sonra o hediye olmaz ki insanı mutlu da etmez. Ben zaten istersem kendim alırım beğenip seçtikten sonra siparişi de veririm. Mesele düşünülmek mutlu etmeye çalışması.Bi kez dahasiziii gercekten cooook iyi anliyorumm. Ama inanin 4 ayliksiniz henüz cok yipranirsiniz böyle devam ederseniz.
Olsun bugün almamis olabilir. Simdi yemege gidin caniniz ne cekiyorsa. Gelecek ay icin de " askimmm bu kolyeyi istiyorum veya su parfümüüü alirmisin simdiii" diyin. Aldirin. Tatli tatli tesekkür edin. Bi kitapta okumustum. Disil ve eril enerji hakkinda. Erkek veren kadin alandir. Esinizde anormal bi durum yoksa o verici esini tatmin edici enerjiyi aldiktan sonra tadina varip hep yine yine yapar. Simdi ikide bi unuttun almadin etmedin deyip durmayin. Enerjinizi yükseltin istediginizi neyse söyleyin. Almamis adam ve almazda. Bende cok öyle yaptim. Ama adam sonea napsam zaten yaranamiyom moduna gecip hic bisi yapmaz oldutaktigi ve bakis acimi degistirince elde ettim istedigimi.
Sizin evli olduğunuzu düşünmüyorumBoşanma konusunda bana tepki gösterenlere toplu cevap olsun.
Hayatını boş yere harcayan boşanmaya gelen kadınların çoğunun ortak söylediği şey aynı; keşke ilk sinyallerde kestirip atsaydım.
Mesele doğum günü yada hediye değil. Kız ağzıyla söylüyor ve beyefendi dalga geçer gibi yok param yok, yok ne istiyosan söyle yapalım. Karşısındakine zerre değer vermiyor. Hala üste çıkma çabasında. Bu saatten sonra birşey yapsada sırf dırdır etmesin diye.
Bugün bunu yapan yarın başka birşeyde yapar.
Böyle böyle güya küçük olaylar büyür. Bir bakmışsın geçen yıllar, bi kaç çocuk ve koskocaman pişmanlık.
İsteyen uyanık olur isteyen başını kuma gömüp yola devam eder.
Ne zamandır tanışıyorsunuz, doğum günlerinin sizin için önemli olduğunu anlamayacak kadar az mı tanıyor sizi. Yerinizde olsam onu falan beklemem, bir kaç arkadaşımı arar bir pastanede kendime pasta keser ve eve de gayet geç giderim. 4 aylık evli adam bunu yapıyorsa kütüğün önde gidenidir. Kartın günü geçmedi denir mi ya. A101de bile pasta var. 'Hayatım bu ay sıkışığız bunu kabul eder misin?' Dese yetermiş.Bugun dogumgunum. Eşime dün şakayla karışık yarıni unuttunmu yarın önemli falan dedigimde, unuturmuyum delimisin dedi.bugun evdeydim eşim işten geldi. Acaba bi yere yemeğe mi götürür evde mi biseyler yaparız ne yaparız bilemediğimden yemek de yaptım kıyafetlerimi giydim makyajımı yaptım.o sırada eşim bilgisayar başındaydı.ozel derse gidecegini söyledi.dun de söylemişti.bi iki saat sonra gelir herhalde ona göre bisey yaparız diye düşünüyorum İçimden. 7 ,8 gibi evde olur diye düşünüyorum.bi yandan da içimde sorgulamaya başladım acaba bisey yapmayacak mı diye. Çünkü sabahtan beri lafla bile kutlamadı.
Ben de biraz evvel evdeyken bugün planımız var mı dedim .Ne aldıiıın banaaaa dedim gülerek.o da param yok ki vs dedi .karttan çekseydin dedim kartın ödeme günü yakin vs biseyler dedi. Yani çiçek olur ,güzel söz yazılmış bi kart olur, basit bi hediye olur diye düşünüyorum hala içimden almıştır illa diyorum.. ama bana ciddi ciddi dedi param yok vs diye , gerçekten mi ya dedim içimden. Bende keşke özel dersi başka güne alsaydın çok mu önemliydi yani dedim. O da tavır yaptı bu sefer ortalama edeyim o zman dedi.ya dedim son dk iptal olur mu şimdi önceden niye ayarlama yapmadı ki bu kadar mı onemsizim dedim. O da ayıp ediyorsun beni gözümde çok kıymetlimsin tarzı bisey dedi.istersen gel akşam benim çıkışıma sahile ineriz dedi.senin planin yok mu yani dedim .
Hani kizlar evde de olsa olur anladinizmi hediye verir belki pasta alir gelir.ya da bisey ...lukste falan gozum yok yani .ama gercekten bisey yapmazmi yaaa yapmayacak mi ...saka mi bu. .çok yorgunum yarın gideriz bi yere dedi.Ama bugün doğum günüm dedim .üstelik kalkıp özel derse gidiyorsun dedim.
Ben odada süslenmis òyle üzgün otururken "Off iptal edeyim o zman arada birakma beni ne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi. Ben de sen benim icin bisey dusunmemisjn ki dedim "daha aksam olmadi dedi.
Aksam kacta gelirsin dedim 9 gibi dedi. Bisey yapmayacaksak madem söyleseydin arkadaşlarımın yanına giderdim dedim ben gideyim şimdi biraz sahil vs dolaşalım tek başıma bari tek takılayım napayim dedim. Bekle beraber çıkarız bende özel derse gideyim dedi.
Kızlar bu benim evliliğimin 4.ayi daha .
Bisey planlamanın ve yorgunum diyor. Akşama bisey yapmayacağından eminim
Sizin evli olduğunuzu düşünmüyorum
bazi erkekler boyle malesef.benim esimde evliligimizin 3.ayindaydik dogumgunumde birsey yapmadi benden bekliyor plani . basta uzulurdum ama artik takmiyorum o oyle biri oyle kabullendim. esimle konustuk bunu.dedigi şu oldu "ben hergunu sana ozel yasatiyorum sadece bugun cok farkli seyler bekleyip sanki ben hicbirsey yapmiyormusum gibi hissettiriyorsun oyuzden yapmayacagim dedi. evet esimle evliligimizin 2.yilindayiz hergunu bana cok ozel ve mutlu yasatiyor sukurler olsun.bu da boyle bi adam dedim.ozel gunlerimizde ben plani yapiyorum o sekil vakit geciriyoruz.Bugun dogumgunum. Eşime dün şakayla karışık yarıni unuttunmu yarın önemli falan dedigimde, unuturmuyum delimisin dedi.bugun evdeydim eşim işten geldi. Acaba bi yere yemeğe mi götürür evde mi biseyler yaparız ne yaparız bilemediğimden yemek de yaptım kıyafetlerimi giydim makyajımı yaptım.o sırada eşim bilgisayar başındaydı.ozel derse gidecegini söyledi.dun de söylemişti.bi iki saat sonra gelir herhalde ona göre bisey yaparız diye düşünüyorum İçimden. 7 ,8 gibi evde olur diye düşünüyorum.bi yandan da içimde sorgulamaya başladım acaba bisey yapmayacak mı diye. Çünkü sabahtan beri lafla bile kutlamadı.
Ben de biraz evvel evdeyken bugün planımız var mı dedim .Ne aldıiıın banaaaa dedim gülerek.o da param yok ki vs dedi .karttan çekseydin dedim kartın ödeme günü yakin vs biseyler dedi. Yani çiçek olur ,güzel söz yazılmış bi kart olur, basit bi hediye olur diye düşünüyorum hala içimden almıştır illa diyorum.. ama bana ciddi ciddi dedi param yok vs diye , gerçekten mi ya dedim içimden. Bende keşke özel dersi başka güne alsaydın çok mu önemliydi yani dedim. O da tavır yaptı bu sefer ortalama edeyim o zman dedi.ya dedim son dk iptal olur mu şimdi önceden niye ayarlama yapmadı ki bu kadar mı onemsizim dedim. O da ayıp ediyorsun beni gözümde çok kıymetlimsin tarzı bisey dedi.istersen gel akşam benim çıkışıma sahile ineriz dedi.senin planin yok mu yani dedim .
Hani kizlar evde de olsa olur anladinizmi hediye verir belki pasta alir gelir.ya da bisey ...lukste falan gozum yok yani .ama gercekten bisey yapmazmi yaaa yapmayacak mi ...saka mi bu. .çok yorgunum yarın gideriz bi yere dedi.Ama bugün doğum günüm dedim .üstelik kalkıp özel derse gidiyorsun dedim.
Ben odada süslenmis òyle üzgün otururken "Off iptal edeyim o zman arada birakma beni ne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi. Ben de sen benim icin bisey dusunmemisjn ki dedim "daha aksam olmadi dedi.
Aksam kacta gelirsin dedim 9 gibi dedi. Bisey yapmayacaksak madem söyleseydin arkadaşlarımın yanına giderdim dedim ben gideyim şimdi biraz sahil vs dolaşalım tek başıma bari tek takılayım napayim dedim. Bekle beraber çıkarız bende özel derse gideyim dedi.
Boşanma konusunda bana tepki gösterenlere toplu cevap olsun.
Hayatını boş yere harcayan boşanmaya gelen kadınların çoğunun ortak söylediği şey aynı; keşke ilk sinyallerde kestirip atsaydım.
Mesele doğum günü yada hediye değil. Kız ağzıyla söylüyor ve beyefendi dalga geçer gibi yok param yok, yok ne istiyosan söyle yapalım. Karşısındakine zerre değer vermiyor. Hala üste çıkma çabasında. Bu saatten sonra birşey yapsada sırf dırdır etmesin diye.
Bugün bunu yapan yarın başka birşeyde yapar.
Böyle böyle güya küçük olaylar büyür. Bir bakmışsın geçen yıllar, bi kaç çocuk ve koskocaman pişmanlık.
İsteyen uyanık olur isteyen başını kuma gömüp yola devam eder.
Tabi o zaman evli degildiniz... Ama neyse peşinen üzülmeyin. Belki gerçekten acayip bi sürpriz hazırlamıştır:)Gecen sene çiçek almıştır supriz pasta vs almisti is cikisimda
Anam az yapıcı ol yahu :) doğum günü neymiş analarımızınki hiç hatırlanmamış :) açınca burayı uzun zaman sonra senin mesajını gördüm dedim nazoo gıybette :)))4 aylık evlilikte doğum gününü yüz kere hatırlatıp hala gece bir şey yapmazsa sakın konuşmayın. Yazıklar olsun bana verdiğin değer buymuş ben anladım, senin değerinde benim için aynı olacaktır bundan sonra diyin ve bir süre burnundan getirin.
Dağ ayısı değilse bir pasta alıp kutlar en azından insan
Erkeklerin çoğunluğu hödük maalesefBugun dogumgunum. Eşime dün şakayla karışık yarıni unuttunmu yarın önemli falan dedigimde, unuturmuyum delimisin dedi.bugun evdeydim eşim işten geldi. Acaba bi yere yemeğe mi götürür evde mi biseyler yaparız ne yaparız bilemediğimden yemek de yaptım kıyafetlerimi giydim makyajımı yaptım.o sırada eşim bilgisayar başındaydı.ozel derse gidecegini söyledi.dun de söylemişti.bi iki saat sonra gelir herhalde ona göre bisey yaparız diye düşünüyorum İçimden. 7 ,8 gibi evde olur diye düşünüyorum.bi yandan da içimde sorgulamaya başladım acaba bisey yapmayacak mı diye. Çünkü sabahtan beri lafla bile kutlamadı.
Hahaha güldürdün bu halimle beni yaSiz niye Fikret gibi habire icinizden konusuyorsunuz ki? Disari vurup iletisime gecsenize karsinizdakiyle?
İnce dusunemeyen, hödük biriyle evlenmissiniz.
Beklentileriniz bu canli icin cok cok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?