Dogum gunum

Tamam da şunu al bunu al dedikten sonra o hediye olmaz ki insanı mutlu da etmez. Ben zaten istersem kendim alırım beğenip seçtikten sonra siparişi de veririm. Mesele düşünülmek mutlu etmeye çalışması.

Sizin evli olduğunuzu düşünmüyorum

Ne zamandır tanışıyorsunuz, doğum günlerinin sizin için önemli olduğunu anlamayacak kadar az mı tanıyor sizi. Yerinizde olsam onu falan beklemem, bir kaç arkadaşımı arar bir pastanede kendime pasta keser ve eve de gayet geç giderim. 4 aylık evli adam bunu yapıyorsa kütüğün önde gidenidir. Kartın günü geçmedi denir mi ya. A101de bile pasta var. 'Hayatım bu ay sıkışığız bunu kabul eder misin?' Dese yetermiş.

Çok ısrarcı olmasaydınız keşke kutlamadıgında hesap sordaydınız, şimdi yarın Birgün özel derse gidiyorum diyip sana süpriz hazırlayacaktım sen bozdun engel oldum vs deme ihtimali yüksek bir tip geldi eşiniz

bazi erkekler boyle malesef.benim esimde evliligimizin 3.ayindaydik dogumgunumde birsey yapmadi benden bekliyor plani . basta uzulurdum ama artik takmiyorum o oyle biri oyle kabullendim. esimle konustuk bunu.dedigi şu oldu "ben hergunu sana ozel yasatiyorum sadece bugun cok farkli seyler bekleyip sanki ben hicbirsey yapmiyormusum gibi hissettiriyorsun oyuzden yapmayacagim dedi. evet esimle evliligimizin 2.yilindayiz hergunu bana cok ozel ve mutlu yasatiyor sukurler olsun.bu da boyle bi adam dedim.ozel gunlerimizde ben plani yapiyorum o sekil vakit geciriyoruz.

boşan gibi laflar edeni dikkate alma canim.genel evliliginde mutluysan bakis acini degistirebilirsin en azindan uzulmemis olursun artik. yani mutluysaniz boyle gunlerde sen farklilik yap evet anliyorum surpriz istiyosun ama erkeklerin bazilari boyle.jhem su tiplerde var sadece ozel gunleri kutlayip geri kalan gunlerde odun tipler.en azindan boyle olmadigina sukredebilirsin.benm esim hergun beni mutlu ettigi icin artik surpriz beklentim olmuyor alistim bu duruma mesela

Kesinlikle katılıyorum, bu kadar ağzıyla hatırlattıktan, istedikten sonra bile bi iyi ki doğdun aşkım demeyen adam istedikten sonra hediye alsa ne almasa ne, parayla mı satın alınıyoruz? Adam hatırlatıldığı halde kutlamaya bile değer görmemiş inanılır gibi değil..

İnsanlar kendilerine o kadar değer vermiyorlar ki, kocalarının vermemesini de normal karşılayabiliyorlar.

4 aylık evlilikte doğum gününü yüz kere hatırlatıp hala gece bir şey yapmazsa sakın konuşmayın. Yazıklar olsun bana verdiğin değer buymuş ben anladım, senin değerinde benim için aynı olacaktır bundan sonra diyin ve bir süre burnundan getirin.
Dağ ayısı değilse bir pasta alıp kutlar en azından insan

Anam az yapıcı ol yahu :) doğum günü neymiş analarımızınki hiç hatırlanmamış :) açınca burayı uzun zaman sonra senin mesajını gördüm dedim nazoo gıybette :)))

Erkeklerin çoğunluğu hödük maalesef

Siz niye Fikret gibi habire icinizden konusuyorsunuz ki? Disari vurup iletisime gecsenize karsinizdakiyle?

İnce dusunemeyen, hödük biriyle evlenmissiniz.
Beklentileriniz bu canli icin cok cok fazla.
Hahaha güldürdün bu halimle beni ya

Ya dün dedim ondan önceki hafta dedim kaç kere diyecem alacağı kolyeyi bile söyledim hatta.biyle bisey al diye o da tamam dedi.ama bugün diyor ki param yok .çok kötü laf da söylemek istemiyorum acaba supriz mi var diye ben de aradayim bacım yani

Ay adam kesinlikle duygusuzun önde gideni.

Ama siz de o kadar darlamışsınız ki benim burada içim şişti. Yapmadın mi. Yapmayacak mısın. Yapsana... Vs vs vs

İnsanın yapasi varsa bile gelmez. O kadar değersiz misiniz ki peşinde koşuyorsunuz bir sürprizin. Büyük düşüşün. Bedeli başka türlü ödetin böyle zorla konuşarak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…