- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 23
- 33
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Dün söyledi dedi ki anneni arayıp diey3cgim ki iyisi dogurmussun vs dedi. Ama bugün daha hicbisey demedi.ustelik ben evde öyle üzgün üzgün otururken çıktı gitti.Bnm eşimde özel günlerde şaşaalı kutlamalar yapmaz hatta hediyede almaz ama sabah uyandığımızda mutlaka öperek güzel söz söyleyerek kutlar. Ben şaşırdım eşinize kaç defa da demişsiniz bgn bnm doğum günüm diye hiç mi demedi ‘iyi ki doğdun aşkım vs..’ yani eğer demediyse büyük ayıp etmiş al karşına konuş ‘gün bitti nerdeyse lafla bile kutlamadın kalbim çok kırıldı’ de, derdini anlat kırıldığını söyle içine atma, daha yeni evlisiniz cicim aylarında öğrensin yanlışını nasıl başlarsa öyle gider
Bu saatten sonra yapsa nolacak, eğer yaparsa belli ki sizin tepkinizden dolayı yaptı. Ay ben üzüldüm sizin için.Icimde hala bi umut var gelince kutlar belki.aksam daha bitmedi derken neyi kastetti ki.aslinda bisey yapamadığını biliyor gibiyim ama içimde de umut var. Evde girişin üstündeki dolabı falan açıp kapadı evdeyken .hediyeyi içine mi koydu diye açıp baya kurcaladim oraları. Kesinlikle bisey yok orada. Param yok denir mi ya. Hergun karttan harcama yapıyoruz işte eve marketten alıyoruz.200 tl ya gümüş bileklik alsaydı. Yada bi canta küçük bi paket gul
Abartmasak mı Bi doğumgünü kutlamadı diye anında boşarım falan.Benim eşim yapsa anında boşarım.
Konu pahalı hediye vs değil.
Değer verip bi sarılmaması kutlamaması, bir çiçek bir çikolata herneyse. Birde evliliğinizin daha 4ncü ayı. Şaka gibi birde ne istiyosan söyle onu yapayım vs demesi yüzsüz yüzsüz.
Bu durum direkt bosanma sebebi olamaz once heybe bi guzel dolar sonra bosanilir. Bosanma avukati olabilirsiniz.Boşanma sebebi değil nedir?
Boşanma avukatıyım.
Piskolojik şiddet gören kadınların çoğu böyle şeylerle başladığını anlatıyor.
Bu sadece doğum günü meselesi değil.
Karşındaki insanın göz göre göre yok sayması.
Benimm sevgilim iki senedir dogumgunumu unutuyor tarihini yani bir kuru iyi ki doğdunn demek bile yok geçen sene kavga çıkardım bu sene yine aynısı oldu ben ayrılmayı düşünüyorum benimki adam olmaz yaayni durumlari cok kez yasadim. Esiniz demis "söyle napayim " diye. Söyleyin. Bazi erkekler hele evlendikten sonra zaten istedigini karttan alir veya artik gönlünü etmem gerrkmiyo tavrinda. Ayni taktigi bende uyguladim bu sene. Valla deger gören kadinlar hep acik acik istiyor. Sonrada askimmbitanem bana sunu bunu aldi diyorlar. Önceleri cekinirdim o kendiliginden yapsin derdim ama yok:)))) bu sene dedim. Git kolye felan al. Cicek pasta al dedim. Hepsini yapti. Gerci hos ayni gün bi saat icinde halletti önceden belli degilmis dogum günüm gibi ama olsun egiteceksin cocuk gibi. Cok net bi sekilde anlatacaksin isteklerini.
zamanla alisir yapar kendiliginden ama simdiden karalaea baglamayin yoksa senelerinize yazik olur. Tecrübe konusuyor
Nice yillara bu arada. Cok degerlisiniz unutmayin. Simartin kendinizi karttan bisii crkip hediye alin kendinize. Esinizede birazdan surqya yemek yemeye gidelim diyin. Kendiniz kutlamayi ögretin ona. Alisir zamanla
Ben de geçen hafta kolye al dedim tarif bile ettim.pqrqsi uoksa biliyorum kj karttan alır. Yada borç alır alır gabiayni durumlari cok kez yasadim. Esiniz demis "söyle napayim " diye. Söyleyin. Bazi erkekler hele evlendikten sonra zaten istedigini karttan alir veya artik gönlünü etmem gerrkmiyo tavrinda. Ayni taktigi bende uyguladim bu sene. Valla deger gören kadinlar hep acik acik istiyor. Sonrada askimmbitanem bana sunu bunu aldi diyorlar. Önceleri cekinirdim o kendiliginden yapsin derdim ama yok:)))) bu sene dedim. Git kolye felan al. Cicek pasta al dedim. Hepsini yapti. Gerci hos ayni gün bi saat icinde halletti önceden belli degilmis dogum günüm gibi ama olsun egiteceksin cocuk gibi. Cok net bi sekilde anlatacaksin isteklerini.
zamanla alisir yapar kendiliginden ama simdiden karalaea baglamayin yoksa senelerinize yazik olur. Tecrübe konusuyor
Nice yillara bu arada. Cok degerlisiniz unutmayin. Simartin kendinizi karttan bisii crkip hediye alin kendinize. Esinizede birazdan surqya yemek yemeye gidelim diyin. Kendiniz kutlamayi ögretin ona. Alisir zamanla
Bkz. Silahlaştırılmış Yetersizlikne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi.
Gideyim.mi kalayım mi konusunda ne yapmamı istiyorsun dedi .Hala bi planı olduğunu düşünüyorum ben de açıkçası.Bkz. Silahlaştırılmış Yetersizlik
"Benim kendi kafam yok, düşünemiyorum, malın tekiyim, sen bana söyle ben yapayım. her şeyi sen düşün. Doğum günü sürprizini bile sen düşün, sen yüklen, sonra bana söylersin."
Kesinlikle katılıyorum. Hiç öyle kenara geçip üzülmeye gerek yok. Ben eşime beğendiğim şeyin linkini atıyorum direkt. Ona kalsa kendi başına düşünecekte bana sürpriz yapacak...50 sene beklesem göremem sanırım öyle birşeyayni durumlari cok kez yasadim. Esiniz demis "söyle napayim " diye. Söyleyin. Bazi erkekler hele evlendikten sonra zaten istedigini karttan alir veya artik gönlünü etmem gerrkmiyo tavrinda. Ayni taktigi bende uyguladim bu sene. Valla deger gören kadinlar hep acik acik istiyor. Sonrada askimmbitanem bana sunu bunu aldi diyorlar. Önceleri cekinirdim o kendiliginden yapsin derdim ama yok:)))) bu sene dedim. Git kolye felan al. Cicek pasta al dedim. Hepsini yapti. Gerci hos ayni gün bi saat icinde halletti önceden belli degilmis dogum günüm gibi ama olsun egiteceksin cocuk gibi. Cok net bi sekilde anlatacaksin isteklerini.
Senin de doğum günün kutlu olsun bugün doğanlar şanssız yani ... sevgilyk3n hatırlatıp evliyken önemsemiyor bu da....icimde con şey koltuk yani.kendjmi değersiz hissettiren adamdan biseg olmazBenimm sevgilim iki senedir dogumgunumu unutuyor tarihini yani bir kuru iyi ki doğdunn demek bile yok geçen sene kavga çıkardım bu sene yine aynısı oldu ben ayrılmayı düşünüyorum benimki adam olmaz ya
pinti biri mi sevgiliniz .yani normalde içinden gelirsin ki özel gün de belli olan bir şey o gün de arkadaşların iş arkadaşların bişe düşünüyor .sevgilinin ekstra önem vermesi gerekiyor .ben de önem veriyorum ya bu konulara hep ince düşünürüm ama bu zamana kadar hiç karlıdan incelik görmedimBenimm sevgilim iki senedir dogumgunumu unutuyor tarihini yani bir kuru iyi ki doğdunn demek bile yok geçen sene kavga çıkardım bu sene yine aynısı oldu ben ayrılmayı düşünüyorum benimki adam olmaz ya
Bi kez dahaDolapların içine falan baktım saklamış olabilir mi diye ama sanmıyorum yaaaa resmen param yok diyerek kestirip attı çünkü açık kapı bırakmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?