Dogum gunum

Dün söyledi dedi ki anneni arayıp diey3cgim ki iyisi dogurmussun vs dedi. Ama bugün daha hicbisey demedi.ustelik ben evde öyle üzgün üzgün otururken çıktı gitti.

Bu saatten sonra yapsa nolacak, eğer yaparsa belli ki sizin tepkinizden dolayı yaptı. Ay ben üzüldüm sizin için.

Abartmasak mı Bi doğumgünü kutlamadı diye anında boşarım falan.

ayni durumlari cok kez yasadim. Esiniz demis "söyle napayim " diye. Söyleyin. Bazi erkekler hele evlendikten sonra zaten istedigini karttan alir veya artik gönlünü etmem gerrkmiyo tavrinda. Ayni taktigi bende uyguladim bu sene. Valla deger gören kadinlar hep acik acik istiyor. Sonrada askimmbitanem bana sunu bunu aldi diyorlar. Önceleri cekinirdim o kendiliginden yapsin derdim ama yok:)))) bu sene dedim. Git kolye felan al. Cicek pasta al dedim. Hepsini yapti. Gerci hos ayni gün bi saat icinde halletti önceden belli degilmis dogum günüm gibi ama olsun egiteceksin cocuk gibi. Cok net bi sekilde anlatacaksin isteklerini.

zamanla alisir yapar kendiliginden ama simdiden karalaea baglamayin yoksa senelerinize yazik olur. Tecrübe konusuyor

Nice yillara bu arada. Cok degerlisiniz unutmayin. Simartin kendinizi karttan bisii crkip hediye alin kendinize. Esinizede birazdan surqya yemek yemeye gidelim diyin. Kendiniz kutlamayi ögretin ona. Alisir zamanla

Bu durum direkt bosanma sebebi olamaz once heybe bi guzel dolar sonra bosanilir. Bosanma avukati olabilirsiniz.
Vaktinden once dogumgunumu kutlamadi diyerek bosanirsa bu hanimefendi ileride cekecegi sikintilari hesaba katmamis olur. Belki hic cekmez orasi ayri ama soyle bi durum da var; evliligini, esini, evli kadin olmayi ozlerse ben ne yaptim psikolojisine girerse vay haline.
Anlatabilmisimdir umarim.
Dogumgunumde bana hediye almadi tek basina bir bosanma sebebi olamaz.

Benimm sevgilim iki senedir dogumgunumu unutuyor tarihini yani bir kuru iyi ki doğdunn demek bile yok geçen sene kavga çıkardım bu sene yine aynısı oldu ben ayrılmayı düşünüyorum benimki adam olmaz ya

Ben de geçen hafta kolye al dedim tarif bile ettim.pqrqsi uoksa biliyorum kj karttan alır. Yada borç alır alır gabi

ne yapmam gerekiuorsa onu söyle onu yapayım "dedi.
Bkz. Silahlaştırılmış Yetersizlik

"Benim kendi kafam yok, düşünemiyorum, malın tekiyim, sen bana söyle ben yapayım. her şeyi sen düşün. Doğum günü sürprizini bile sen düşün, sen yüklen, sonra bana söylersin."

Gideyim.mi kalayım mi konusunda ne yapmamı istiyorsun dedi .Hala bi planı olduğunu düşünüyorum ben de açıkçası.

Kesinlikle katılıyorum. Hiç öyle kenara geçip üzülmeye gerek yok. Ben eşime beğendiğim şeyin linkini atıyorum direkt. Ona kalsa kendi başına düşünecekte bana sürpriz yapacak...50 sene beklesem göremem sanırım öyle birşey

Dolapların içine falan baktım saklamış olabilir mi diye ama sanmıyorum yaaaa resmen param yok diyerek kestirip attı çünkü açık kapı bırakmadı.

Benimm sevgilim iki senedir dogumgunumu unutuyor tarihini yani bir kuru iyi ki doğdunn demek bile yok geçen sene kavga çıkardım bu sene yine aynısı oldu ben ayrılmayı düşünüyorum benimki adam olmaz ya
Senin de doğum günün kutlu olsun bugün doğanlar şanssız yani ... sevgilyk3n hatırlatıp evliyken önemsemiyor bu da....icimde con şey koltuk yani.kendjmi değersiz hissettiren adamdan biseg olmaz

pinti biri mi sevgiliniz .yani normalde içinden gelirsin ki özel gün de belli olan bir şey o gün de arkadaşların iş arkadaşların bişe düşünüyor .sevgilinin ekstra önem vermesi gerekiyor .ben de önem veriyorum ya bu konulara hep ince düşünürüm ama bu zamana kadar hiç karlıdan incelik görmedim

Dolapların içine falan baktım saklamış olabilir mi diye ama sanmıyorum yaaaa resmen param yok diyerek kestirip attı çünkü açık kapı bırakmadı.
Bi kez daha siziii gercekten cooook iyi anliyorumm. Ama inanin 4 ayliksiniz henüz cok yipranirsiniz böyle devam ederseniz.
Olsun bugün almamis olabilir. Simdi yemege gidin caniniz ne cekiyorsa. Gelecek ay icin de " askimmm bu kolyeyi istiyorum veya su parfümüüü alirmisin simdiii" diyin. Aldirin. Tatli tatli tesekkür edin. Bi kitapta okumustum. Disil ve eril enerji hakkinda. Erkek veren kadin alandir. Esinizde anormal bi durum yoksa o verici esini tatmin edici enerjiyi aldiktan sonra tadina varip hep yine yine yapar. Simdi ikide bi unuttun almadin etmedin deyip durmayin. Enerjinizi yükseltin istediginizi neyse söyleyin. Almamis adam ve almazda. Bende cok öyle yaptim. Ama adam sonea napsam zaten yaranamiyom moduna gecip hic bisi yapmaz oldu taktigi ve bakis acimi degistirince elde ettim istedigimi.

Boşanma konusunda bana tepki gösterenlere toplu cevap olsun.
Hayatını boş yere harcayan boşanmaya gelen kadınların çoğunun ortak söylediği şey aynı; keşke ilk sinyallerde kestirip atsaydım.
Mesele doğum günü yada hediye değil. Kız ağzıyla söylüyor ve beyefendi dalga geçer gibi yok param yok, yok ne istiyosan söyle yapalım. Karşısındakine zerre değer vermiyor. Hala üste çıkma çabasında. Bu saatten sonra birşey yapsada sırf dırdır etmesin diye.
Bugün bunu yapan yarın başka birşeyde yapar.
Böyle böyle güya küçük olaylar büyür. Bir bakmışsın geçen yıllar, bi kaç çocuk ve koskocaman pişmanlık.
İsteyen uyanık olur isteyen başını kuma gömüp yola devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…