Doğum günüm zehir oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azcık daha büyüyün de sonra sevgiliniz olur. Henüz dana 1 yaş doğum gününüzde kala kalmışsınız. Baya baya şımarık zengin kız çocukları gibi tavırlar hiç hoş değil

Aman allahim konuyu açarken bisey oldu doğum günü mahvoldu sandim . Ne kadar çocukça bişey neyse zaten henüz çocukluktan yeni yeni cikma yaşları. Ilerdr su konuyu okuyunca cok güleceksiniz.

Bir de dogum gunu suprizlerine aliskinsan suprize nasil sasirir gibi yapiyorsun.Ayyy cokk supriz oldu cokk sasirdimm falan diye tepki veriyomusun?

annem beni gayet güzel korudu aslında. ben çok kötü şeyler yaptım çünkü babamla ayrılmasını hazmedemedim çok küçüktüm çok zengindik bir anda düştük benimle asla görüşmek istemeyen bir baba falan derken ben o sevgiyi dışarıda aradım daha ortaokula giderken. açıkçası yanlış şeyler yaptım olaylar çoook derin ben burda açmak istemiyorum hiç o günleri hatırlamak dahi istemiyorum. ne olduysa oldu geriye baktığımda hep annem vardı, yani hayatımda kimse bana destek olmadı. o yüzden onu çok seviyorum ne olursa olsun ve onun kadar güçlü olamazdım asla. uyumadan iki işte çalışıp babamın bize bıraktığı borçlarını ödediğini bilirim. diyorum ya her şey aileden kaynaklı. onun ailesi ona yaptı o bilmeden bana gösterdi vs. beni kıskanmıyordur tabii ki benim çok iyi yerlere gelmemi ister. annem bana çok güzel bir çevre yarattı, onun sayesinde hayatımdaki güzellikleri yaşadım. onu asla suçlamıyorum.
benim doğum günüm benim için çok önemli. afedersiniz asla kıyaslamıyorum ama nasıl büyük insanların doğum günü herkese çok önemli, kutluyoruz değil mi? ben büyük insan değilim zaten onlar da büyüklüğünden değil, değerlerinden dolayı kutlanıyor. ben de etrafımdaki insanlara değerli değil miyim diye düşündürüyor beni. doğmak her şeyin başlangıcıdır. evet açıkçası burada biraz takma, boşver büyük bir şey değil demelerini istedim. istedim ki kalbim soğusun. ama çok ağır eleştirildim hahah olsun. bu sene böyle oldu. daha önümde çok doğum günleri var inşallah

Şuan sana cok kızdım.. Annenin senin için yaptığı fedakarlıkları bile bile bu kadar küçük bir konuda (senin için önemli olabilir ama küçük bir konu) annene demediğini bırakmayıp burada bazı insanların annenin hakkında suçlayıcı ve kötü cümleler kurmasına neden oldun.. Bence annenden özür dileyip konuyu.kapattırmalısın..

Başa kakacağınız hiçbir şeyi yapmayın.
Hiç kimse sizin gibi davranmak, düşünmek zorunda değil.
Siz elmayı seviyorsunuz diye çevrenizdeki herkes elmayı sevmek zorunda değil.

Hahhahah fake degil arti sen tum yorumlari oku bence. Sen dert gormemissn benim psikiyatrlik durumum yokki 100 kisi nerdeyse ayni seyi yazmisiz kaldiki ben okur okumaz fikrimi beyaz ettim. Hakliyim

"haspam" kelimesini yazdıktan sonra haklı olmanız hiç bisi ifade etmez. Çok kaba. Çok saygısızca. Haklı olmak hakaret etmeyi de haklı çıkarmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…