Doğum Günü

birde kameraman tak peşine film olsun aslında harika fikirler ama tek seferde tüketme..resmini yaptır video çek tamam yeter..

diğer seçenekleri değerlendiriniz o zaman
maket arabalar
şık bir kıyafet ya da saat
mesela swatch'un unisex saatleri var, ikinize de aynısından alabilirsin..

Saati yıldönümümüzde yaptırmıştım, içine simsiyah tabaka yerleştirtip isim ve soyisim birde başlangıç tarihimizi eklemiştim. :)

Evet haklısınız da ne bileyim içimdeki sürpriz perisine dur diyemedim

Dün de bir konu vardı ona da yazdım. Ben kadın halimle burda yazılanlardan hoşlanmam bir erkek nasıl hoşlansın ki? Bana da doğum günümde RC helikopter alsa birileri keşke. (İçindeki oğlan çocuğunu bir türlü çıkaramayan sepho)

Konu sahibi, bırakın aileleri, çiçekleri, böcekleri, balonları, yumurtaları falan. Çıkın sevgilinizle arkadaşlarınızla bir mekana eğlenin. Bunlara harcayacağınız enerjiyi orda dans ederek harcayın. Üstüne de işe yarar, kullanışlı, hoşuna gidecek bir hediye verin tamamdır.

Canım benim bizim arkadaşımız yok iki tane var biriyle konuşmuyoruz (ömür boyuda konuşmayacağız) diğeri de kuzeni zaten çokta sevmem kendisini. Benim sevdiceğim öyle gideyim eğleneyim edeyim dans yapayım tarzında birisi değil yaşlar 22 ile 25 bizim ama biz daha evcimen tipleriz ikimizde :) Onun arkadaşları ailesi zaten aşağı yukarı aynı yaşta olduğu kuzenleri var (hepsi erkek) en iyi arkadaşları onlar yani :)) o yüzden onu bulunduğu durumdan farklılaştırmak istedim :)))

Bunlar hep romantik komedi filmlerinin sonucu

Dogum günü demek illaki romantik surprizler demek değil ki hele ki bir erkeğin dogum gunuyse. Butun gun sizi eglendirecek aktiviteler planla ve ona eglenceli bir gun yaşat bence.
Mesela go-karta gidin konsere gidin poligona gidin atış yapın o gun sizin gununuz olsun eglendirecek her seyi yapın
Gerekirse lunaparka gidin
Ama eğlenin. Eğlenebileceğiniz birlikte gulebileceğiniz ve of ya ne eglendik ama diyebileceğiniz bir gün yaşayın.
Bu düşündüğünüz surprizler sizi mutlu eder ama erkek arkadasınız mutlu olmuş gibi yapar. ''Bence''

Peki arkadaşları da boşverelim ama canımcım bu adam ot değil sonuçta dimi? Yani muhakkak sevdiği, ilgi duyduğu, hoşuna gidecek aktiviteler ya da hobileri vardır öyle değil mi? Yani boyanmış yumurtalar bu adamın hobisi olamaz. Ne bileyim yukarıda bir arkadaş yazmış, silahlara ilgisi vardır poligona gidersiniz, arabalara ilgisi vardır spor lüks bir araba kiralar onunla gezersiniz, uçmaya ilgisi vardır helikopter turu ayarlarsınız. Yani sevgilinin ilgi alanlarından çok senin mutlu olacağın romantizm ağırlıklı şeylere yönelmen bana tuhaf geliyor. Ya da ben çok odunum bilemedim şimdi.

Kara kalemle yapilan tablo çok hoş teyze evi yerine bir restorant veya cafe daha hoş olur gibi

Arabaya çok ilgisi var ve araba kiralama olayını askerden döndüğü gün için yapmıştım :)))

Aynen bende öyleyim işte, bayan olduğum halde süprizleri sevdiğim halde bunlar beni bile bayar. Bana PS4 alsa ben uçarım mesela.

Arabaya çok ilgisi var ve araba kiralama olayını askerden döndüğü gün için yapmıştım :)))

Evde bir ps varsa o ev çok keyifli oluyor zaten. Eşimle yapacak birşey bulamıyorumculara da burdan duyuralım

Bukadar yapcağın masraf yerine pahalı bi parfüm saat ya da ayakkabı yanında pastayla birlikte erkekleri daha cok mutlu eder diye düşünüyorum.

ElmiraShnbs .!.:
Tek tek düşüneceğim bunları :)) bende ailesi ile birlikte olsun ayrıca kutlasın istemedim o yüzden biraz da teyze evim tercihlerime girdi :)
Canim aile her turlu gelsin tabi istiyorsaniz da teyze evi hoş gelmedi bana suprize pek uymadi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…