Çok TSK ederimhepsini uygulayacağım açık sözlülukle. InsSınırlarını en baştan ciz alinacakmış gücenecekmiş asla düsünme.Ben o hatayi yaptim aman alinmasın aman yanlıs anlamasın artık zıvanadan cıkıp bebeğimi evine gezmeye götürüp 1 saat sonra getiriyordu biblo gibi.Sadece o degil onun kv eltisi esimin kuzenleri k pederim esimin dedesi amcasi herkes her aksam bize geliyordu.Tam dinleneyim derdim hemen gelirlerdi.Eşim desen benden daha cok lohusa idi aklima geldikce sinirleniyorum vasıfsız gibi duruyordu hic bir sey söylemiyordu hehe hehe diye etrafa gülüyordu.Ve ben ne salakliksa ses edemiyordum sonra sustum sustum bir patladım tabak canak yerlerde öyle bir kavga.3 yıl oldu bak o gün bu gündür gelin kv iliskimiz buz ben mutlu kızım mutlu.Eşime de dedim benim yanimda olmayacaksan ananin yanina gidebilirsin simdi iyiyiz esimle ama o zaman nasil bosamamışim hayret ediyorum simdi ayni davransa bir gun cekmezdim.Kızimi yeni dogdugunda sevgisini ta derinde hissedemiyordum neden sevemiyorum diyordum lohusanin başı kalabalik olunca duygularını bile farkedemiyor.Yanına gelecek insan evinin isini yapmaya gelsin zira bebek zaten anneyi emiyor annede duruyor ha emer emmez alan ebu cehil kv var o bana da denk geldi ben müsade ettim sen etme.Ben simdi cok sinirli bir insanim bazen öfke kontrölünde sorun yasiyorum saglik sorunlarim var lohusalik sonrasi karaciger değerlerim hep yüksek kolesterol insulin direnci migren astım bunların cogu dogumdan sonra cıktı susup icime attiklarim hasta etti beni.30 yasındayım daha ben.Simdi esim yanimda olup beni savunsa ne olur ki ben eski ben degilim.Asla ama asla icine atma ne düsünüyorsan söyle benim canim yandı ya herkese ayni tavsiyeyi veriyorum kimseye iyi olacagim diye saglığınızı feda etmeyin.