Doğum günü hediyesi sorunsalı

Erkekleri

Yok kız o kadar da değil birşeyler yapmak için çabalamış . Biraz trip attım üzülünce de seneye daha iyisini yapacağına eminim dedim 🥰 Seneye de hdp bayrağı gibi mumla kutlarsam bu sefer dediklerini dinleyeceğim 🤣
İşte ben buna artık çok sinirleniyorum, bir şeyler yapmak için çabalamış nedir?
Sanki atla deve, yahu altı üstü beğendiğiniz söylediğiniz şeyi alıp, güzel zarif bir pasta yaptıracak, aha bu yani.
İlkokul seviyesi bir görev bu.
Erkek nefretim tavanda zaten, söyleneni bile becerememekten aciz canlıların dünyasında yaşadığımıza inanamıyorum ya.
Yorum yap diye bir şey anlatırsın anlamazlar bile ama böyle şeylerde o üstün zekalarını kullanıp biranda karar vereleri, fikirleri olası tutar😂

Bende sizin gibi düşünüyorum sırf sosyal medyada paylaşmak için bu istekler beklentiler. Ama bilmiyorlar ki orada kocası süpriz yapmış gibi gösterdiklerinide kendileri hazırlıyor. Hanımefendide kendi sipariş vermiş tam gösteriş yapacakmış ki hüsrana b

Bende sizin gibi düşünüyorum sırf sosyal medyada paylaşmak için bu istekler beklentiler. Ama bilmiyorlar ki orada kocası süpriz yapmış gibi gösterdiklerinide kendileri hazırlıyor. Hanımefendide kendi sipariş vermiş tam gösteriş yapacakmış ki hüsrana uğramış.
Bu isteğimin altında pek tabii sosyal medya da olabilirdi benim buna bile saygım var fakat düşünüldüğümü özen gösterildiğini görmek beni mutlu ederdi.

Kısa keseceğim eşim her istediğimi yapmaya çalışır aramızda iyi. Bir parfüm var bayadır istiyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır eşime de aldırmadım bu zamana kadar kendisine gösterip özel günde alırsın masraf yapmayalım boşuna dedim. Doğum günümde ne istediğimi bilmesine rağmen başka bir parfüm almış. Kendisinin beğendiği birşey almak istemiş. Ben doğum günüme önem veriyorum. Maddi durumumuz el veriyor. Çiçekler güzel yazılar yazılmış pasta istiyorum. Açıkça on defa söyledim. İstediğim pastaya kadar gösterdim. Gidip normal pastane pastasının üstüne iyi doğdun xxx yazdırmış. Doğum günü mumları da kırmızı yeşil sarı alakasızdı . Çok özensizdi. Sorduğumda başka yer bulamadığını söyledi. İyi bir restoranda yemek yedik bir tek onu beğendim onu da ben söylemiştim zaten. Açıkçası nöbetten çıkıp yanıma yorgun geldi farkındayım birşeyler için uğraşmışta. Ama ne parfüm kullanacağım bir parfüm ne pasta bakınca aa ne güzel benim için hazırlanmış diyeceğim bir pastaydı.
Nasıl bu kadar düşüncesiz davranır şaka mı??!! Hiç düşünmeden Boşanın 🙃

Siparişle bile becerip yapamamış ki , zevksiz de sanırım biraz , bilemedim adınızı bile doğru düzgün yazdıramamış pastaya , ,salla pati iş yapmış bu kadar özensizlik benim için fazla.
Onca söylediğinizden bir restoran işini tutturmuş , o da kesin boğazına düşkündür.

bayadır istiyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır eşime de aldırmadım bu zamana kadar kendisine gösterip özel günde alırsın masraf yapmayalım boşuna dedim.
Maddi durumumuz el veriyor.
durumun iyiyse sen al, birseyleri almak icin ozel günü bekleyen- hele ki bir bucuk sene bekleyen insanin durumu iyi falan degildir. senin istedigin butik pasta birkac bin liradan basliyor yoksa uyduruk oluyor. sirf instaya foto atacaksin diye iki kisinin bitiremeyecegi pastaya neden gereksiz para versin ki madem durumunuz yok.
ha durumunuz varsa niye bekliyorsun bir bucuk yildir, al gitsin.
siparis verip gelmeyince kizmaktan iyidir.

İşte ben buna artık çok sinirleniyorum, bir şeyler yapmak için çabalamış nedir?
Sanki atla deve, yahu altı üstü beğendiğiniz söylediğiniz şeyi alıp, güzel zarif bir pasta yaptıracak, aha bu yani.
İlkokul seviyesi bir görev bu.
Erkek nefretim tavanda zaten, söyleneni bile becerememekten aciz canlıların dünyasında yaşadığımıza inanamıyorum ya.
Yorum yap diye bir şey anlatırsın anlamazlar bile ama böyle şeylerde o üstün zekalarını kullanıp biranda karar vereleri, fikirleri olası tutar😂

Deli gerçekten nokta atışlar 👍
Tamamen katılıyorum bir tık şımarıklık gibi gelebilir ilk etapta ama konunun derinine inince söylenen birşeyi bile beceremeyen karşı cins (!) çıkıyor. Cinsler anacım 😮‍💨

Benimki bu sene onu bile beceremeyip direk batırıp eli boş döndü. Her sene ayrı gariplik. Hata bende geçen sene gibi kendin al istediğini. Hediyen için teşekkür ederim hayatım de bitsin geçsin 🙈

durumun iyiyse sen al, birseyleri almak icin ozel günü bekleyen- hele ki bir bucuk sene bekleyen insanin durumu iyi falan degildir. senin istedigin butik pasta birkac bin liradan basliyor yoksa uyduruk oluyor. sirf instaya foto atacaksin diye iki kisinin bitiremeyecegi pastaya neden gereksiz para versin ki madem durumunuz yok.
Eşi muhtemelen askeri personel max 50-70 bandında memur maaşı ama hanım efendi tipik genel asker eşi tamamen tahmin ama ben böyle hissettim🫠

Deli gerçekten nokta atışlar 👍
Tamamen katılıyorum bir tık şımarıklık gibi gelebilir ilk etapta ama konunun derinine inince söylenen birşeyi bile beceremeyen karşı cins (!) çıkıyor. Cinsler anacım 😮‍💨

Benimki bu sene onu bile beceremeyip direk batırıp eli boş döndü. Her sene ayrı gariplik. Hata bende geçen sene gibi kendin al istediğini. Hediyen için teşekkür ederim hayatım de bitsin geçsin 🙈
Hayatın sillesini yemiş, kendinden ödün verip aman olsuncu yaklaşıp durumları saman altı eden her kadının, elbet bir gün hazin aydınlanma durumu bu😂

Oturduğum yerin en bilinen pastanesine yaptırılmış bir pastaydı ve üzgünüm 8 kişilikti. Zaten 6 kişi kutladık üzgünüm bütün kafanızda kurduklarınız yanlış. Fakirliği de yaşadım daha önce o yüzden neyin ne olduğunu biliyorum eşimin geçerli bir mesleği var. Ben de ticaret ile uğraşıyorum. 150-200 k giriyor eve çok merak ediyorsan :)))

Hayatın sillesini yemiş, kendinden ödün verip aman olsuncu yaklaşıp durumları saman altı eden her kadının, elbet bir gün hazin aydınlanma durumu bu😂

Ellerinden gelmiyor yok yani napalım aydınlanmazsak geçip gidecek ömür. En azından istediklerimizi elde edelim 🤣🤣

Oturduğum yerin en bilinen pastanesine yaptırılmış bir pastaydı ve üzgünüm 8 kişilikti. Zaten 6 kişi kutladık üzgünüm bütün kafanızda kurduklarınız yanlış. Fakirliği de yaşadım daha önce o yüzden neyin ne olduğunu biliyorum eşimin geçerli bir mesleği var. Ben de ticaret ile uğraşıyorum. 150-200 k giriyor eve çok merak ediyorsan :)))
Bacım sen beni dinle, mıç ağzına.
Bu gelirle sizi 1,5 sene bekletip onu bile alamayan ve anladığım kadarıyla promosyonu da okuyunca kendi karına çalışan kocanın suratına tüküreyim ben!
Merak etmeyin kendiminkine bol bol tükürüyorum, sizinkine özel değil bu nefret.
Hayret bir şey!

Mıçılması taraftarıyım. Ben yaptım pişman değilim. Birşeyde bensiz becer be adam minvalinde girişli 🙈🙈
Tabi bir dahakine istediğiniz şey için 1,5 senede beklemeyin. Hayat sandığınızdan daha kısa alın, geçin 👍

Ee o zaman istediğiniz parfümü alın niye 1,5 yıl beklediniz ki :))))
Kız herşeyi al al hayat böyle yürümüyor bugünün yarını da var. yaz geliyor tatil o bu herşey masraf . Bir de elimde başka bir parfümde vardı almak istemedim hemen. Ya bi de parayı ne kadar kazandığın değil ne kadar harcadığın önemlidir biraz da :)

Mıçılması taraftarıyım. Ben yaptım pişman değilim. Birşeyde bensiz becer be adam minvalinde girişli 🙈🙈
Tabi bir dahakine istediğiniz şey için 1,5 senede beklemeyin. Hayat sandığınızdan daha kısa alın, geçin 👍
Aynen öyle kızlar. Diğer ay alacağım istediğimi niye canımı sıkayım ki çok tatlısınız🌸

Back