Doğum günü hediyesi sorunsalı

Şımarıksınız. İstediğiniz parfüm 100binlik parfüm değilmiş 1.5yıl beklemenize gerek yokmuş 5binlik parfüm için. Adam düşünmüş yapmış bçyşe yapmaya devam ederseniz önümüzdeki doğum günlerinde o beğenmediğiniz pastayı bile bulamazsınız muhtemelen.
100binlik parfüm hangisini ?

M Makyajpamugu çok merak ettim siz hangi parfümü istiyordunuz, eşiniz ne almış?

100binlik parfüm hangisini ?

M Makyajpamugu çok merak ettim siz hangi parfümü istiyordunuz, eşiniz ne almış?
Yok kız ne 100 bin tl lik parfümü kim kaybetmiş biz buluyoruz. Aile bütçesinden alınmış kullanmayacağım parfüm aslında sorun. Eşim benim kullanmayı çok istediğim parfümü biliyordu ama son anda öyle esmiş. Yanında da bir tane promosyon erkek parfümü veriyorlardı sanırım o yüzden başka birşey almış

İnsanlar şunu anlamıyor maddi durumumuz iyi fakat her ay parfüm alacak kadar değil. Bütçelerimiz ortak kullanmayacağım birşey para vermiş olmasına üzüldüm . Hepsi bu aslında !
Bakın, adamı korumak için söylemiyorum kesinlikle ama erkeklerden bu kadar incelik beklemeyin. Ne olur tribinizi atarsınız, küsersiniz bir şeyler olur ama sonunda üzülen siz olursunuz. Madem maddi durumunuz yerinde, gidip siz alın o parfümü. Mum olayına gelince, yeryüzünde yaşayan hiçbir erkek canlısının mumların rengine kadar vereceğini düşünmüyorum.

Bakın, adamı korumak için söylemiyorum kesinlikle ama erkeklerden bu kadar incelik beklemeyin. Ne olur tribinizi atarsınız, küsersiniz bir şeyler olur ama sonunda üzülen siz olursunuz. Madem maddi durumunuz yerinde, gidip siz alın o parfümü. Mum olayına gelince, yeryüzünde yaşayan hiçbir erkek canlısının mumların rengine kadar vereceğini düşünmüyorum.
Kızlar alınmıyorum zaten sinirlendim sadece çünkü hazırlanmıştım baya üstünde doğru adım bile olmayan bir pastayı üfledim. Zaten ben eşimle kavga dahi etmedim . Parfüm she ye benziyor ve boşuna girmiş paramız dedim. Pasta içinde neden böyle oldu neyse boşver seneye daha güzeli olur dedim geçtim. Kaos olmadı anlacağınız.

İnsanlar şunu anlamıyor maddi durumumuz iyi fakat her ay parfüm alacak kadar değil. Bütçelerimiz ortak kullanmayacağım birşey para vermiş olmasına üzüldüm . Hepsi bu aslında !
Eskiden ben de sizin gibi düşünüyordum. Sonra herşey benim istediğim gibi olmak zorunda değil, olan hali ile de mutlu olabilirm, olmalıyım fikrini içselleştirdim. Benim beğenmediğim hediye sizinkinden daha beter; eşim radiant kesim pırlanta almış ama ben o güne kadar hep yuvarlak kesim kullanmıştım. Hem radiant daha pahalı olur, ona vereceği para ile daha büyük bir yuvarlak alsaydı diye düşünmüştüm. Sonra herşeye karışmamaya karar verdim :) biraz akışına bırakmak, elimdekinden keyif almak lazım.

Evet benim için sorun , sabah uyandım hazırlandım arkadaşlarımı çağırdık ama mumlar parti bayrağı gibiydi. Adımda noktalama işareti yok fakat nokta koymuşlar sinirim bozuldu. El emeği yapılmış bir pasta da zaten estetik beklemiyorum . Doğum günüm için hazırlanmış para verilmiş bir pastanın özenli olmasını bekliyorum
Sonrası da ne oldu? Sordunuz mu başka parfüm beklediginizi bildiği halde niye onu almamış. Bilemedim bir yandan şımarık bir dert gibi geliyor ama bir yandan da haklısınız. Bir şeyleri kendi ağzınızla söylediğiniz halde niye farklı yapıyor

Eskiden ben de sizin gibi düşünüyordum. Sonra herşey benim istediğim gibi olmak zorunda değil, olan hali ile de mutlu olabilirm, olmalıyım fikrini içselleştirdim. Benim beğenmediğim hediye sizinkinden daha beter; eşim radiant kesim pırlanta almış ama ben o güne kadar hep yuvarlak kesim kullanmıştım. Hem radiant daha pahalı olur, ona vereceği para ile daha büyük bir yuvarlak alsaydı diye düşünmüştüm. Sonra herşeye karışmamaya karar verdim :) biraz akışına bırakmak, elimdekinden keyif almak lazım.
Sizin derdiniz de çok güzelmiş; konu açmak ister misiniz ? :KK53:

Radiant kesim neymiş diyecekler için : "radiant pırlantalar, parlak, ışıltılı yüzeylere sahip uzun, dikdörtgen pırlantalardır" der arama motoru.

IMG_20250226_010526.webp

Olabilir ben de mesela evlilik teklifini sahilde yürürken yaptı pırlanta desen baya düşük ayar sürekli bakıma gidiyor karardığı için ama daha bir kere ağzımı açıp ya neden böyle demedim. Sorun maddesel şeyler değil zaten eşimin
Sonrası da ne oldu? Sordunuz mu başka parfüm beklediginizi bildiği halde niye onu almamış. Bilemedim bir yandan şımarık bir dert gibi geliyor ama bir yandan da haklısınız. Bir şeyleri kendi ağzınızla söylediğiniz halde niye farklı yapıyor
Aslında eşimin kartı hep bendedir git al der maddi durumumuz mükemmel değil ama iyi bir parfüm ile sıkıntı yaşamayız. Sanırım kendisi bu parfümü daha çok beğendi ve yanında erkek parfümü kampanyası da varmış. Elimden geldiğince israftan kaçınmaya çalışıyorum. Dolabıma koyup parfümü diğer ay gidip istediğim parfümü almam eşim için sorun değil. Fakat bir kere daha para vermek verdirmek istemedim.

Kısa keseceğim eşim her istediğimi yapmaya çalışır aramızda iyi. Bir parfüm var bayadır istiyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır eşime de aldırmadım bu zamana kadar kendisine gösterip özel günde alırsın masraf yapmayalım boşuna dedim. Doğum günümde ne istediğimi bilmesine rağmen başka bir parfüm almış. Kendisinin beğendiği birşey almak istemiş. Ben doğum günüme önem veriyorum. Maddi durumumuz el veriyor. Çiçekler güzel yazılar yazılmış pasta istiyorum. Açıkça on defa söyledim. İstediğim pastaya kadar gösterdim. Gidip normal pastane pastasının üstüne iyi doğdun xxx yazdırmış. Doğum günü mumları da kırmızı yeşil sarı alakasızdı . Çok özensizdi. Sorduğumda başka yer bulamadığını söyledi. İyi bir restoranda yemek yedik bir tek onu beğendim onu da ben söylemiştim zaten. Açıkçası nöbetten çıkıp yanıma yorgun geldi farkındayım birşeyler için uğraşmışta. Ama ne parfüm kullanacağım bir parfüm ne pasta bakınca aa ne güzel benim için hazırlanmış diyeceğim bir pastaydı.
Kaç yasinizdasiniz inanın çok merak ettim.Dogum gününüz kutlu olsun.Ben de özel gunlere önem veririm ama sipariş usulü özel gün kutlanmaz.Zira çevremde daha bir tane bile özel günü hatirlamayan eşler var
Çok istiyorsanız beğendiğiniz parfümü kendiniz alın ismarlama sürpriz olmaz zannimca

Sizin derdiniz de çok güzelmiş; konu açmak ister misiniz ? :KK53:

Radiant kesim neymiş diyecekler için : "radiant pırlantalar, parlak, ışıltılı yüzeylere sahip uzun, dikdörtgen pırlantalardır" der arama motoru.
Çok ciddi konularda açtığım dertlerimde var. Kimse mükemmel hayatlara sahip değil. Hepimiz anlık sinirler memnuniyetsizlikler yaşıyoruz ve bazen bizim gibi düşünen insanlara ihtiyacımız oluyor. Ömür boyu parmağında taşıyacağı yüzüğün kesimine karar verememek sizin için sorun değilse bile bir başkası için olabilir. Teşekkürler

Kısa keseceğim eşim her istediğimi yapmaya çalışır aramızda iyi. Bir parfüm var bayadır istiyorum yaklaşık 1 buçuk yıldır eşime de aldırmadım bu zamana kadar kendisine gösterip özel günde alırsın masraf yapmayalım boşuna dedim. Doğum günümde ne istediğimi bilmesine rağmen başka bir parfüm almış. Kendisinin beğendiği birşey almak istemiş. Ben doğum günüme önem veriyorum. Maddi durumumuz el veriyor. Çiçekler güzel yazılar yazılmış pasta istiyorum. Açıkça on defa söyledim. İstediğim pastaya kadar gösterdim. Gidip normal pastane pastasının üstüne iyi doğdun xxx yazdırmış. Doğum günü mumları da kırmızı yeşil sarı alakasızdı . Çok özensizdi. Sorduğumda başka yer bulamadığını söyledi. İyi bir restoranda yemek yedik bir tek onu beğendim onu da ben söylemiştim zaten. Açıkçası nöbetten çıkıp yanıma yorgun geldi farkındayım birşeyler için uğraşmışta. Ama ne parfüm kullanacağım bir parfüm ne pasta bakınca aa ne güzel benim için hazırlanmış diyeceğim bir pastaydı.
Ya bu özel günlerde bir şeyleri direterek sipariş verir gibi istekleriniz yapılınca mutlu oluyor musunuz gerçekten? Bırak adamın içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın. Sırf sosyal medyada gösteriş yapıcam diye bu tür şeylerden huzursuzluk çıkarmayın

Çok ciddi konularda açtığım dertlerimde var. Kimse mükemmel hayatlara sahip değil. Hepimiz anlık sinirler memnuniyetsizlikler yaşıyoruz ve bazen bizim gibi düşünen insanlara ihtiyacımız oluyor. Ömür boyu parmağında taşıyacağı yüzüğün kesimine karar verememek sizin için sorun değilse bile bir başkası için olabilir. Teşekkürler
Yanıtladığınız yorumum sizin mesajınıza yapılmış bir yorum değildi. gebito gebito nun eşinin kendisine aldığı hediyenin evlilik teklifi, nişan yüzüğü vb değil de sonraki yıllarda eşinin içinden gelen bir hediye olduğunu düşünerek yazdım. 😌

Eskiden olsa üzerinize bayağı gelirdim, şuanki aklım diyor ki; ‘hayatında kime ne göstereceksen, ne yapıyorsan kendine göre değil, onun standart ve beklentilerine göre, hakettiğine göre yapmalısın’.
Bunu ister olumlu, ister olumsuz durumda alın.
Siz bu denli dikkatli biri iken alelade, olsun aman yeter diye yapılmış şeyle mutlu olamazsınız elbet.
Sırf görev icabı yapılmış, parfüm bile başka alınmış.
Git başka hediye al parfüm alma bari de o da kadının arzu ettiği olsun yani.
Sonunda olayın ‘aldık mı aldık, kutladık mı kutladık’ a çıkacak ama sizin öznelliğinize dair bir iz yok.

Haklı buldum, mıç ağzına…

Eskiden ben de sizin gibi düşünüyordum. Sonra herşey benim istediğim gibi olmak zorunda değil, olan hali ile de mutlu olabilirm, olmalıyım fikrini içselleştirdim. ………sonra herşeye karışmamaya karar verdim :) biraz akışına bırakmak, elimdekinden keyif almak lazım.

Yanıtladığınız yorumum sizin mesajınıza yapılmış bir yorum değildi. gebito gebito nun eşinin kendisine aldığı hediyenin evlilik teklifi, nişan yüzüğü vb değil de sonraki yıllarda eşinin içinden gelen bir hediye olduğunu düşünerek yazdım. 😌
Şermin hanımcığım aslında mesajımın bu kısımlarının dikkat çekmesini umut ederek yazdım. Ben bakış açımı değiştirdim. Konu sahibi de o kıssadan hisse alsa diye umarak yazdım .

Ya bu özel günlerde bir şeyleri direterek sipariş verir gibi istekleriniz yapılınca mutlu oluyor musunuz gerçekten? Bırak adamın içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın. Sırf sosyal medyada gösteriş yapıcam diye bu tür şeylerden huzursuzluk çıkarmayın
Erkekleri
Eskiden olsa üzerinize bayağı gelirdim, şuanki aklım diyor ki; ‘hayatında kime ne göstereceksen, ne yapıyorsa. kendine göre değil, onun standart ve beklentilerine göre davranmalısın’.
Bunu ister olumlu, ister olumsuz durumda alın.
Siz bu denli dikkatli biri iken alelade olsun aman yeter diye yapılmış şeyle mutlu olamazsınız elbet.
Sırf görev icabı yapılmış, parfüm bile başka alınmış.
Git başka hediye al parfüm alma bari de o da kadının arzu ettiği olsun yani.
Sonunda olayın ‘aldık mı aldık, kutladık mı kutladık’ a çıkacak ama sizin öznelliğinize dair bir iz yok.

Haklı buldum, mıç ağzına…
Yok kız o kadar da değil birşeyler yapmak için çabalamış . Biraz trip attım üzülünce de seneye daha iyisini yapacağına eminim dedim 🥰 Seneye de hdp bayrağı gibi mumla kutlarsam bu sefer dediklerini dinleyeceğim 🤣

Bende sizin gibi düşünüyorum sırf sosyal medyada paylaşmak için bu istekler beklentiler. Ama bilmiyorlar ki orada kocası süpriz yapmış gibi gösterdiklerinide kendileri hazırlıyor. Hanımefendide kendi sipariş vermiş tam gösteriş yapacakmış ki hüsrana uğramış.

Back