Zaman gecer, onunla vakit gecirirsin diyenler cocuklarina nasil bakiyorlar hayret. Siz su an kisisel zevklerinizi gerceklestirememekten yakiniyorsunuz, bu durumun uzerine bebek sorumlulugu yuklenince ve birakin kisisel bakimi falan uyumaya, dus almaya zaman bulamadiginiz gibi oranin hastanelerine muhtac oldugunuzda, yakinlarinizdan uzak tum bunlarla basa cikarken psikolojiniz duzelmez.
Van'da bir ilçede yaşadım 7 yıla yakın.7 yıl boyunca gelişmeyen bir ilceydi.Hicbir sosyalleşme ya da kişisel bakım ortamı yoktu.Ev gezmeleri yapardık birbirimize arkadaşlarla,en kalıcı arkadaşlıklarım orada oluştu benim.Esinizin iş arkadaşlarıni davet edin onlar da sizi davet eder ev buluşmaları yaparsınız.Komsularinizla görüşün.Spor için de internetten yararlanabilirsiniz.Dizilere takilabilir yeni tarifler deneyebilirsiniz.Buyuk illerde koşturmacalardan vakit bulamayacaginiz şeyleri orada yapabilirsiniz yani.Kpss çalışmak için de çok iyi bir ortam bence,dışarıda aklınız kalmaz.Artilarini kullanın.Merhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Eşimle mümkün olduğunca gezeriz ama burada yaşamak bana çok zor geliyor . 1,5 yıllık evliyim herkes bebek yap sıkılma diyor ama isteniyorum . Daha çok sıkılırım eve kapanırım bir yere gidemem diye korkuyorum. Hiç anaç hislerim yok . Bu duruma eşim de üzülüyor onun yüzünden psikolojim bu halde diye düşünüyor. Ayrıca burada hiç arkadaşım yok yabancılara da güvenemiyorum. Arkadaş olamıyorum hep bir mesafe koyan bir insanım. Bu durumda yine ben etkileniyorum . Benim gibi deneyimi olan var mı değerlendirmelerini bekliyorum. :) .
Esasen kpss çalışırken zaten sosyal hayat sıfırlanıyor bunu bir avantaj gibi görüp derece yapmaya kafayı takın bu sayede atanırsınzda hem ne bileyim geçici bir süreç sonuçta. Kafa değişimi olsun derseniz aileni ziyarete gidin arkadaşlarınızla görüşün. Onun haricinde bence de şu an için çocuk yapmayın. Çocuğa hazır değilken canım sıkılmasın diye çocuk yapılmazMerhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Eşimle mümkün olduğunca gezeriz ama burada yaşamak bana çok zor geliyor . 1,5 yıllık evliyim herkes bebek yap sıkılma diyor ama isteniyorum . Daha çok sıkılırım eve kapanırım bir yere gidemem diye korkuyorum. Hiç anaç hislerim yok . Bu duruma eşim de üzülüyor onun yüzünden psikolojim bu halde diye düşünüyor. Ayrıca burada hiç arkadaşım yok yabancılara da güvenemiyorum. Arkadaş olamıyorum hep bir mesafe koyan bir insanım. Bu durumda yine ben etkileniyorum . Benim gibi deneyimi olan var mı değerlendirmelerini bekliyorum. :) .
Meraba canim. Seni anliyorum. Ben izmirde yasiyorum. Evlenirken esim buca diye bi laf etmisti. Mustakil ev istiyorduk ev fiyatlari daha uygundu ve ailesi orda. Tek sartim da bucada oturmamakti. Beni suan ustumdeki kiyafetle orda sokaga cikarabiliceksen gidelim tutalım ev dedim. Hatta evlenmem diretirsen demistimMerhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Karadeniz’se harika mıKaradeniz’in her şehri harika mı sanıyorsunuz Doğu Anadolu’nun her yeri tü kaka olmadığı gibi Karadeniz’in de her şehri harika değil malesefBir ver
İlla fiziksel kurslara gerek yok bence böyle bir durumda, online zibilyon tane seçenek var mesela nasıl olsa evdesin spor malzemeleri al aç YouTube’dan spor yap. Online kurslara Yazıl bir arkadaşım astroloji kursları ala ala Yıldızname bakmaya başladı parayla. Psikolojik terapi bunu da online alabilirsin zaten evde yalnızsın duyan eden olmaz. Bir yandan da KPSS’ye çalış hazır boş vaktin var atanmaya bak, hem atanırsan diğer Üyenin de dediği gibi bu eşinin doğu hizmetini kendin için
Memur çocuğuyum ve memurum edirneden hakkariye pek çok anadolu şehrinde yaşamak zorunda kaldım. Kamu personeli olmak ya da onun eşi olmak böyle bir şey. Alışmak durumundasınız. O tip yerlerde memur ilişkileri çok sıcak ve samimidir, gidince bir dönerken bin ağlanır. Önyargılarınızı kırıp insanlarla ilişki kurmaya bakın, pilatesi evinizde video eşliğinde yapın, lojmandaysanız bahçe sohbetlerine, günlere katılın, kendi başınıza evde yapabileceğiniz hobiler edinmeye çalışın, yqkın bir ilçede güzellik merkezi varsa gidip bi görün arada gidebilirsiniz pekala, ilginç diziler bulup izleyin. Her şey avm spor salonu güzellik merkezinden ibaret değildir. Eşinizin 2.doğu gibi bir durumu da varsa bu son olmayacak ve üzülerek söylüyorum maalesef memleketinize alışkanlıklarınıza emekli olmadan dönememe ihtimaliniz de mevcut. Bunları normalleştiremeyecekseniz adamı da daha fazla üzmeden boşanın.
Meraba canim. Seni anliyorum. Ben izmirde yasiyorum. Evlenirken esim buca diye bi laf etmisti. Mustakil ev istiyorduk ev fiyatlari daha uygundu ve ailesi orda. Tek sartim da bucada oturmamakti. Beni suan ustumdeki kiyafetle orda sokaga cikarabiliceksen gidelim tutalım ev dedim. Hatta evlenmem diretirsen demistimben farkli semtte yasiyordum cadde ustunde hersey elimin altinda ve millete karismayan bir yerdi. Velhasil bornovada karara kildik, onun isi benim uni burdaydi, evlendigimizden beri burda yasiyoruz. Bir sehrin farkli semtlerinde dahi cevre insanlar bakis acisi farkliyken sen bir de sehir degistirmissin. Kendin gb insan bulamiyorsun kendin gb giyineniyorsun, etrafinda seni oyaliycak mutlu edicek seyler yok. Bunalim sebebi tabiki ama en azindan kalici degilsin. Bunu kendine surekli hatrlat ve firsata cevir. Kpss hazirlaniyormussun ona agirlik ver. Guzellik merkezi vs yoksa al urunlerini evde kendine bolca zaman ayir. İnzivaya cekil kisacasi. Nasilsa bir gun biticek. Umarim cok daha mutlu olucagin bir yere tayini olur esinin
Sorun sadece memnuniyetsizlik mi sizce ? Emin olun böyle birisi olsam buraya yazacak kadar kaygılı olman kafaya bile takmamYa bu doğu mecburi görevini bu kadar abartmasanız mı acaba ?? Öncelikle geçici olan bir durum ve ömrünüz orada gecmiycek biraz sakin olun gezin dolaşın ilerde "Ege'nin " en güzel semtlerinden birinde balkonuznuzda verendada oturup kahve içerken cocuklariniza torunlariniza oralardaki anılarınızı anlatıp gülüp egleniceksiniz biraz geniş ve büyük düşünün... Benim halimde doğu ekspresi seyahati ve Karadeniz turu valla bence şanslısınız... Doğu da bizim batı da zevk alın azıcık ya bu kadın hemcinslerim zorsunuz zor eşinizide sıkmayın bu memnuniyetsizliğinizle kültürel etkinliklerine katılın festivallere ne bilim .. Hollywood'un ışıltılı sahnesinden zorla kaçırılıp doğuya külkedisi olmadınız en nihayetinde ...
İyi de ben ne yazdim siz nasil yorumlamissiniz.. saolun vallaSorun sadece memnuniyetsizlik mi sizce ? Emin olun böyle birisi olsam buraya yazacak kadar kaygılı olman kafaya bile takmam
E sorun buymuş gibi görünüyor yazdıklarından, biz müneccim değiliz ki. Kocanla sorunun varsa boşanacaksın zaten, onun konuyla alakası yok.Sorun sadece memnuniyetsizlik mi sizce ? Emin olun böyle birisi olsam buraya yazacak kadar kaygılı olman kafaya bile takmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?