Ailem açık giyinmeme izin vermiyor

Gül gül çok kasma üç günlük dünya ye iç gez dünya yı gör insanlar tanı medeniyetler tanı sadece dini yönünü değil bilim ve kültür yönünü de geliştir geliştir ki çocuğun olunca ne Şanlı bir çocuğum desin

Tek bir yöne yürümeyin dininize saygım tabiki var ama kuran da böyle diye herkese böyle yapın şöyle yapın derseniz tepki alırsınız doğal olarak

herşey Özgür bırakıldığın da güzel gelir göze dine zorlarsanız itici olur kapanmaya zorlarsanız itici olur herşey güzellikle olur içten gelirse olur yoksa zorla ne fayda
Yapın diye emir kipi kullandığımı hatırlamıyorum. Tavsiyelerinizi lütfen kendinize saklayınız. Yiyip içip gezmediğimi nereden biliyorsunuz.
Kimseyi zorlamam sadece uyarırım. Hem konu sahibesini uyardım siz üstünüze niye aldınız

Yapın diye emir kipi kullandığımı hatırlamıyorum. Tavsiyelerinizi lütfen kendinize saklayınız. Yiyip içip gezmediğimi nereden biliyorsunuz.
Kimseyi zorlamam sadece uyarırım. Hem konu sahibesini uyardım siz üstünüze niye aldınız
Aman öfff at gözlüklerinle yaşa devam et

Eski yorumlarını da gözden geçirdim analiz için berbat eliniz de bir din var her yerde alakalı alakasız kullanıyorsunuz

Hadi hadi yeter sıkıldım senden yallah

Kıyamam sana, evde çalışmayı ihmal etme sakın. Son sınıfım demişsin ama dershaneye gideceğim demişsin. 2 ay kaldığına göre heralde gelecek seneden bahsediyorsun yani mezuna bıraktın. Alanını ve hedefini iyi seç, çok iyi youtube kanalları var yks için, yararlan kesinlikle. Bu aileden kurtulmanın tek yolunun kendi ayakların üzerinde durmak olduğunu unutma. 1 yıl dişini sıkarsan seneye başka bir şehre gidersin biraz rahat edersin
Evde çalışıyorum çok teşekkür ederim gerçekten
Dershaneye diğer sene gideceğim
Atama olanları sevmeyeceğim gözüm yükseklerde
İnşallah öyle olur

Ke mal kılıçdaroğlu nun el hareketini hatırlatırım. Terbiye bu mu

Ensar vakfındaki tacizci solcu biri. Hatırlatırım

Oruç tutmamak ve keyfi bozmak kadar nikahsız olarak sevgilinin öpmesi de günah güzel kardeşim. Elin oğlu için ahiretini yakma

O günleri bilmesek bolluk ve refah içinde diye anlatacaksınız. Evlenirken Bir öğretmen maaşıyla sadece yatak almıştık.
Kafası leziz yürüyorlar saraya saraya
Biz bu kafalara gelemedik abi bu kuzular cok cahil Kurtlar şeytani

Ha hani Emir kipi kullanmamıştın senle cok ugraşırımda değmezsin birde sabah iş başı senin gibi Ensar vakfı tecavüzcüsünü solcu diye kakalayan dandikler le işim olmaz

Kuran kurslarında tecavüzler onların deyimiyle bademlemeler daha ortaya çıkmamış ne rezillikler var Allah bilir

Unutma ey Müslüman kusursuz olan dindir sizin gibi dini kullananlar değil yürü hastrrrrrr

Muhtemelen sabaha banlanmış olacağım ama olsundu değerdi ohhh sefam olsun rahatladım ay

Kafası leziz yürüyorlar saraya saraya
Biz bu kafalara gelemedik abi bu kuzular cok cahil Kurtlar şeytani

Ha hani Emir kipi kullanmamıştın senle cok ugraşırımda değmezsin birde sabah iş başı senin gibi Ensar vakfı tecavüzcüsünü solcu diye kakalayan dandikler le işim olmaz

Kuran kurslarında tecavüzler onların deyimiyle bademlemeler daha ortaya çıkmamış ne rezillikler var Allah bilir

Unutma ey Müslüman kusursuz olan dindir sizin gibi dini kullananlar değil yürü hastrrrrrr
bak bu yorumu begendim iste dini kullananlara asla hakkimi helal etmiyorum

Size yorum yapmamışım rahatsız oluyorsunuz beni başka işlere yönlendirme hadsizliğini kendinizde buluyorsunuz.
Çok saygılıysanız inandığım dini aşağılamazsın. Ben sizin gibileri iyi tanıyorum
Bana yorum yaptınız değilmi ?
açıkçası bende rahatız oldum
Burası tek li konuşulacak bir yer değil yazdığınız yorumu kime yaparsanız yapın
Diğer insanlar rahatız oluyorsa illaki bildirecek.

Kopyala yapıştır yapacağım

Liseyi bırakmak benim kendi kararım pişman değilim bıraktığım için hatta aksine daha da huzurluyum okulu sadece siz değil birçok kişi soruyor söylememe rağmen halla hata olduğunu söylüyorsunuz.
Ben zorbalık gördüğüm için bıraktım
Tabiki herkes benim geçtiğim yollardan geçmiştir ama hepimiz aynı hayatı yaşamıyoruz.
Ben bedensel engelliyim üzerine bir de zorbalık gördüğüm kaldiramadım
Bedensel engelli açıkçası söylemek hiç istemiyordum ama ben memnun olduğumu söylememe rağmen çokça hatta keşke yapmazsınız deniliyor.

Öncelikle ben hata demedim. Özel durumun mu var merak ettim benim de aklıma böyle bir şey gelmişti.
Engellilik durumun ne bilmiyorum ama açıktan üniversiteyi bitirip engelli kadrosundan bir iş kovala. Ya kurumsal şirketler ya devlet. Şu an özeniyorsun anlıyorum ama önce ekonomik bağımsızlığın olmalı.

Ya umarım banlanmasın 😐
Admin okursa bence anlar ki cevapların çok güzeldi okurken çok da güldüm 😅
Sen güldürdüme sevindim canım

Sen üzme kendini zor da olsa en güvenli yer ailenin yanı bak dışarda ne kötülük var seni okulu dışardan okumak zorunda bıraktılar

Güçlü ol oku azimli ol sırf o kötü insanları yenmek istiyorsan başar en güzel intikam başarmak

Hepsi geçecek bir gün gelecek ayakları üzerinde duran güçlü Özgür bir kadın olacaksın şu an cok küçüksün

Senin yaşındayken annem ben büyüğüm diye evde her işi bana yaptırırdı ben de kaçacak yer arardım. Şimdi o günler geride kaldı artık evimde her işi kendim yapıyorum 🤣bazen kurtulamıyorsun ahahaha

Ama dediğim gibi sık dişini oku sakın evden ayrılma şiddet yoksa tabi oku sadece geleceğini planla

İnan bir gün gelecek sen anneni alışverişe götüreceksin

Kendine iyi bak iyi geceler 🌙

Öncelikle ben hata demedim. Özel durumun mu var merak ettim benim de aklıma böyle bir şey gelmişti.
Engellilik durumun ne bilmiyorum ama açıktan üniversiteyi bitirip engelli kadrosundan bir iş kovala. Ya kurumsal şirketler ya devlet. Şu an özeniyorsun anlıyorum ama önce ekonomik bağımsızlığın olmalı.
Biliyorum kopyala yapıştır yaptım demiştim yukarıda

Back
X