- 10 Nisan 2014
- 42.387
- 113.635
- 798
- Konu Sahibi nurbenoule
Yok memurum dediyse doğrudur . Şaştığım insanları zorbalaması. Hakkı yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapın diye emir kipi kullandığımı hatırlamıyorum. Tavsiyelerinizi lütfen kendinize saklayınız. Yiyip içip gezmediğimi nereden biliyorsunuz.Gül gül çok kasma üç günlük dünya ye iç gez dünya yı gör insanlar tanı medeniyetler tanı sadece dini yönünü değil bilim ve kültür yönünü de geliştir geliştir ki çocuğun olunca ne Şanlı bir çocuğum desin
Tek bir yöne yürümeyin dininize saygım tabiki var ama kuran da böyle diye herkese böyle yapın şöyle yapın derseniz tepki alırsınız doğal olarak
herşey Özgür bırakıldığın da güzel gelir göze dine zorlarsanız itici olur kapanmaya zorlarsanız itici olur herşey güzellikle olur içten gelirse olur yoksa zorla ne fayda
Aman öfff at gözlüklerinle yaşa devam etYapın diye emir kipi kullandığımı hatırlamıyorum. Tavsiyelerinizi lütfen kendinize saklayınız. Yiyip içip gezmediğimi nereden biliyorsunuz.
Kimseyi zorlamam sadece uyarırım. Hem konu sahibesini uyardım siz üstünüze niye aldınız
Dianet işinde memurmuş hiç şaşırtmadı işliyle iç içe geçmişYok memurum dediyse doğrudur . Şaştığım insanları zorbalaması. Hakkı yok.
Evde çalışıyorum çok teşekkür ederim gerçektenKıyamam sana, evde çalışmayı ihmal etme sakın. Son sınıfım demişsin ama dershaneye gideceğim demişsin. 2 ay kaldığına göre heralde gelecek seneden bahsediyorsun yani mezuna bıraktın. Alanını ve hedefini iyi seç, çok iyi youtube kanalları var yks için, yararlan kesinlikle. Bu aileden kurtulmanın tek yolunun kendi ayakların üzerinde durmak olduğunu unutma. 1 yıl dişini sıkarsan seneye başka bir şehre gidersin biraz rahat edersin
Yapın diye emir kipi kullandığımı hatırlamıyorum. Tavsiyelerinizi lütfen kendinize saklayınız. Yiyip içip gezmediğimi nereden biliyorsunuz.
Kimseyi zorlamam sadece uyarırım. Hem konu sahibesini uyardım siz üstünüze niye aldınız
Ke mal kılıçdaroğlu nun el hareketini hatırlatırım. Terbiye bu mu
Ensar vakfındaki tacizci solcu biri. Hatırlatırım
Oruç tutmamak ve keyfi bozmak kadar nikahsız olarak sevgilinin öpmesi de günah güzel kardeşim. Elin oğlu için ahiretini yakma
Kafası leziz yürüyorlar saraya sarayaO günleri bilmesek bolluk ve refah içinde diye anlatacaksınız. Evlenirken Bir öğretmen maaşıyla sadece yatak almıştık.
bak bu yorumu begendim iste dini kullananlara asla hakkimi helal etmiyorumKafası leziz yürüyorlar saraya saraya
Biz bu kafalara gelemedik abi bu kuzular cok cahil Kurtlar şeytani
Ha hani Emir kipi kullanmamıştın senle cok ugraşırımda değmezsin birde sabah iş başı senin gibi Ensar vakfı tecavüzcüsünü solcu diye kakalayan dandikler le işim olmaz
Kuran kurslarında tecavüzler onların deyimiyle bademlemeler daha ortaya çıkmamış ne rezillikler var Allah bilir
Unutma ey Müslüman kusursuz olan dindir sizin gibi dini kullananlar değil yürü hastrrrrrr
Bana yorum yaptınız değilmi ?Size yorum yapmamışım rahatsız oluyorsunuz beni başka işlere yönlendirme hadsizliğini kendinizde buluyorsunuz.
Çok saygılıysanız inandığım dini aşağılamazsın. Ben sizin gibileri iyi tanıyorum
Çok teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanlar varKonu sahibi bir gün sizle ,pırıl pırıl iş güç sahibi genç başarılı olarak karşılarız umarım. Yolunuz bahtınız açık olsun![]()
Ya umarım banlanmasınMuhtemelen sabaha banlanmış olacağım ama olsundu değerdi ohhh sefam olsun rahatladım ay
püü sende bi geldin tam geldi bi dur azcikYok memurum dediyse doğrudur . Şaştığım insanları zorbalaması. Hakkı yok.
Kavga etmiyorum. İzliyorum sadecepüü sende bi geldin tam geldi bi dur azcik![]()
Kopyala yapıştır yapacağım
Liseyi bırakmak benim kendi kararım pişman değilim bıraktığım için hatta aksine daha da huzurluyum okulu sadece siz değil birçok kişi soruyor söylememe rağmen halla hata olduğunu söylüyorsunuz.
Ben zorbalık gördüğüm için bıraktım
Tabiki herkes benim geçtiğim yollardan geçmiştir ama hepimiz aynı hayatı yaşamıyoruz.
Ben bedensel engelliyim üzerine bir de zorbalık gördüğüm kaldiramadım
Bedensel engelli açıkçası söylemek hiç istemiyordum ama ben memnun olduğumu söylememe rağmen çokça hatta keşke yapmazsınız deniliyor.
Sen güldürdüme sevindim canımYa umarım banlanmasın
Admin okursa bence anlar ki cevapların çok güzeldi okurken çok da güldüm![]()
Biliyorum kopyala yapıştır yaptım demiştim yukarıdaÖncelikle ben hata demedim. Özel durumun mu var merak ettim benim de aklıma böyle bir şey gelmişti.
Engellilik durumun ne bilmiyorum ama açıktan üniversiteyi bitirip engelli kadrosundan bir iş kovala. Ya kurumsal şirketler ya devlet. Şu an özeniyorsun anlıyorum ama önce ekonomik bağımsızlığın olmalı.
Kendini böyle deliye vurmana gerek yok okuduğumu yanlış anladım de geç yalandan gelip bana özürlü özürlü çatmaSavunmam bu kadar sayın yargıç![]()