- 1 Şubat 2015
- 3.613
- 9.352
- 358
Aaa Artvin bana çok sevimli gelmiştiKimse kızmasın ama geçen sene Karadeniz turuna çıktık.artvin, Gümüşhane veya bayburtsa Allah gerçekten yardımcınız olsun![]()
Gümüşhane ve Bayburt kasvetli ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa Artvin bana çok sevimli gelmiştiKimse kızmasın ama geçen sene Karadeniz turuna çıktık.artvin, Gümüşhane veya bayburtsa Allah gerçekten yardımcınız olsun![]()
Allah yardımcınız olsun.ben tatilde bile dayanamadım hemde merkezlerini gezmemize rağmen.onceden nerede yasiyordunuzTam da onlardan birisi maalesef tam şehir yazmak istemiyorum ama
Bebek yap sıkılma diyen herkesten uzaklas verdikleri akillari aman dikkate
Farkındayım zaten ikimiz de buradan gidene kadar istemiyoruzBebek yap sıkılmazsin mi diyorlaryok öyle bir şey inanma sakın bu psikolojide çocuk filan yapma sana bunu söyleyenler de dpt değiş düşman haberin ola
Artvin merkezi olacak gibi değil her yer tepe orda araba kullanmak tam işkence.ama Trabzon Rizeye aşık oldum resmen.Aaa Artvin bana çok sevimli gelmişti
Gümüşhane ve Bayburt kasvetli ama
Çevreyi gezmek açısından diyorumKaradeniz’se harika mıKaradeniz’in her şehri harika mı sanıyorsunuz Doğu Anadolu’nun her yeri tü kaka olmadığı gibi Karadeniz’in de her şehri harika değil malesef
GümüşhaneKaradeniz bölgesinde bir yer
Aaa Artvin bana çok sevimli gelmişti
Gümüşhane ve Bayburt kasvetli amaböyk
Çevreyi gezmek açısından diyorum
Elbette saçma sapan ve boş bir ilçede ise kötü
Ama haftasonları çok güzel yerlere gidebilir kendisine kadın bir kanka edinipW
Çevreyi gezmek açısından diyorum
Elbette saçma sapan ve boş bir ilçede ise kötü
Ama haftasonları çok güzel yerlere gidebilir kendisine kadın bi
Evet zamanımız oluyor ama işte bazı şeylere alışınca zor geliyor psikolojik destek almaya bile niyetlendim o bile yokHaftasonu telefi etseniz yeterli gelir gibi ama müsait oluyor mu?
kesinlikle ben de bu şartlarda pranga gibi bakıyorum kendimi tanıyorumBence tek odağınızı atanmaya verin, bebek yapın diyenler eve iyice pranganız takılsın diye diyor heralde. Orada çalışma söz konusu olmadığına göre boş zamanda full ders çalışın süreci böyle geçirin.
Var hem de az daha karşı karşıya gelecektim birkaç kezKaradeniz'de doğa yürüyüşüne çık denilmiş ama ayı yok mu oralarda?
Aynen!! kesinlikle şikayet etmemesi lazımdı herkes herşeyi önceden yaşamadan bilir çünkü. Yaşamadan herşeyi bilerek hiç problemi olmadan yaşar insan sonuçta!! Bi de gelmiş zorlanıyorum yazmış konu sahibi olucak iş miEvlenmeden önce bilmiyor muydun eşinin doğu görevi olacağını
Vallahi saçmalıkAynen!! kesinlikle şikayet etmemesi lazımdı herkes herşeyi önceden yaşamadan bilir çünkü. Yaşamadan herşeyi bilerek hiç problemi olmadan yaşar insan sonuçta!! Bi de gelmiş zorlanıyorum yazmış konu sahibi olucak iş mi. İki üç aynı tecrübeye sahip insan gelip belki fikir verir, akıl verir, evde bi hobi önerir falan.. ne saçma şeyler
(!)
Memur çocuğuyum ve memurum edirneden hakkariye pek çok anadolu şehrinde yaşamak zorunda kaldım. Kamu personeli olmak ya da onun eşi olmak böyle bir şey. Alışmak durumundasınız. O tip yerlerde memur ilişkileri çok sıcak ve samimidir, gidince bir dönerken bin ağlanır. Önyargılarınızı kırıp insanlarla ilişki kurmaya bakın, pilatesi evinizde video eşliğinde yapın, lojmandaysanız bahçe sohbetlerine, günlere katılın, kendi başınıza evde yapabileceğiniz hobiler edinmeye çalışın, yqkın bir ilçede güzellik merkezi varsa gidip bi görün arada gidebilirsiniz pekala, ilginç diziler bulup izleyin. Her şey avm spor salonu güzellik merkezinden ibaret değildir. Eşinizin 2.doğu gibi bir durumu da varsa bu son olmayacak ve üzülerek söylüyorum maalesef memleketinize alışkanlıklarınıza emekli olmadan dönememe ihtimaliniz de mevcut. Bunları normalleştiremeyecekseniz adamı da daha fazla üzmeden boşanın.Merhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Eşimle mümkün olduğunca gezeriz ama burada yaşamak bana çok zor geliyor . 1,5 yıllık evliyim herkes bebek yap sıkılma diyor ama isteniyorum . Daha çok sıkılırım eve kapanırım bir yere gidemem diye korkuyorum. Hiç anaç hislerim yok . Bu duruma eşim de üzülüyor onun yüzünden psikolojim bu halde diye düşünüyor. Ayrıca burada hiç arkadaşım yok yabancılara da güvenemiyorum. Arkadaş olamıyorum hep bir mesafe koyan bir insanım. Bu durumda yine ben etkileniyorum . Benim gibi deneyimi olan var mı değerlendirmelerini bekliyorum. :) .
Trekking grupları varKaradeniz'de doğa yürüyüşüne çık denilmiş ama ayı yok mu oralarda?
Aynen. Mesela ben olsam bir beden eğitimi öğretmeni kadın bulup lojmandaki kadınlara pilates dersi verilmesini sağlardımMemur çocuğuyum ve memurum edirneden hakkariye pek çok anadolu şehrinde yaşamak zorunda kaldım. Kamu personeli olmak ya da onun eşi olmak böyle bir şey. Alışmak durumundasınız. O tip yerlerde memur ilişkileri çok sıcak ve samimidir, gidince bir dönerken bin ağlanır. Önyargılarınızı kırıp insanlarla ilişki kurmaya bakın, pilatesi evinizde video eşliğinde yapın, lojmandaysanız bahçe sohbetlerine, günlere katılın, kendi başınıza evde yapabileceğiniz hobiler edinmeye çalışın, yqkın bir ilçede güzellik merkezi varsa gidip bi görün arada gidebilirsiniz pekala, ilginç diziler bulup izleyin. Her şey avm spor salonu güzellik merkezinden ibaret değildir. Eşinizin 2.doğu gibi bir durumu da varsa bu son olmayacak ve üzülerek söylüyorum maalesef memleketinize alışkanlıklarınıza emekli olmadan dönememe ihtimaliniz de mevcut. Bunları normalleştiremeyecekseniz adamı da daha fazla üzmeden boşanın.
Erzuruma falan yakınsa kayak yapmayı öğrenebilirsiniz bulunduğunuz şehir değilde yan şehirlerinde takılın. Benim doğu görevinden gelen çoğu arkadaşım kayak yapmayı öğrenmiş kamp yapmış dere tepe gezmiş öğrenmiş oluyor. İzci dağcı gibi geliyorlar ki bence çok havalı, bulunduğun yerde kendini geliştirmek öğrenmekkesinlikle ben de bu şartlarda pranga gibi bakıyorum kendimi tanıyorum