Ailem açık giyinmeme izin vermiyor

Her mezun olan iş bulamayıp tekrar baba evine dönüyor bunu hesaba katmak lazım
Ee ne yapalım siz söyleyin, çok biliyorsunuz yorumlarda da din ahlakla ilgili ahkam kesip durmuşsunuz. Azimle çalışıp güzel bir bölüm kazanırsa, çabalarsa mutlaka bulur iş, önce biraz olumlu olmak lazım. Tabi sizin gibiler insanları ümitsizliğe itmekten besleniyor
Ama Kur’an bana uyarmam gerektiğini bildiriyor. Nasıl bir ortalığı ayağa kaldırma. Siz de benim yazdığıma karışma hadsizliği gösteriyorsunuz şu an
Mune Mune Dini konularla ilgili yorum yapmak yasak diye biliyorum. Hanfendi sabahtan beri açık giyinmekten, kabir azabından bahsediyor bize.
18 yaşında aile baskısından kurtulmak isteyen bir kız var ama siz negatif enerji saçıyorsunuz her yorumunuzla. 1 güzel cümleniz yok. Tartışmakla uğraşmayacağım, dengim değilsiniz.

Ooo bir de site den çık diyor hayırdır babanın çiftligi mi burası kimse de size soracak değil herkes Müslüman olmadığı gibi herkes yine istedigi dinde istediğini giyer size 3. Şahıslara ne düşerse ondan kalır aaa baydınız ama ya

Kız daha rahat kendini iyi hissedeceği şeyler giymek istediğini söylemiş siz bir burka kaldı al onu giy cennete gidersin kafasın da

Ha bu arada cennete Arsa tapusu satıyorlar yanmaz kefen falan yanlış anlamayın da hazırlık yapıyorsunuz ya eksik gedik olmasın
Size yorum yapmamışım rahatsız oluyorsunuz beni başka işlere yönlendirme hadsizliğini kendinizde buluyorsunuz.
Çok saygılıysanız inandığım dini aşağılamazsın. Ben sizin gibileri iyi tanıyorum

Her mezun olan iş bulamayıp tekrar baba evine dönüyor bunu hesaba katmak lazım
Ben seni çözdüm şu an başın kapalı evde akşam bulaşıkları yıkadın namazını kıldın

Evden dışarı çıkma aktiviten yüzde yüz alışveriş cöp dökme varsa konu komşuya dedikoduya

Başkalarının hayatını izleyip hey ben burda dünya da ki zevklerden elimi eteğimi çektim siz kim oluyorsunuz da benim yaşayamadıgım hayatı rahatça yaşıyorsunuz durum sizi
Korkutayım

Kabir azabı dar geniş cehennem cennet

Başı açık diye ne biliyorsun belki senden benden daha namuslu daha yardım sever başı kapalı diye ne zannediyorsun belki haram yiyor belki namussuz ne biliyorsun

İnsanları artık bu saçma dar bakış açınıza çekmeyi birakın

Siz orda mutluysanız ne ala yaşayın sizin gibi olmayanlara saygı duyun

Size yorum yapmamışım rahatsız oluyorsunuz beni başka işlere yönlendirme hadsizliğini kendinizde buluyorsunuz.
Çok saygılıysanız inandığım dini aşağılamazsın. Ben sizin gibileri iyi tanıyorum
He çok tanırsın benim senin gibilerle işim olmaz iki güzel kelime çıkmıyor hep kara hep kara ahiret ölüm mezar iyyy enerji vampiri

Ben seni çözdüm şu an başın kapalı evde akşam bulaşıkları yıkadın namazını kıldın

Evden dışarı çıkma aktiviten yüzde yüz alışveriş cöp dökme varsa konu komşuya dedikoduya

Başkalarının hayatını izleyip hey ben burda dünya da ki zevklerden elimi eteğimi çektim siz kim oluyorsunuz da benim yaşayamadıgım hayatı rahatça yaşıyorsunuz durum sizi
Korkutayım

Kabir azabı dar geniş cehennem cennet

Başı açık diye ne biliyorsun belki senden benden daha namuslu daha yardım sever başı açık diye ne zannediyorsun belki haram yiyor belki namussuz ne biliyorsun

İnsanları artık bu saçma dar bakış açınıza çekmeyi birakın

Siz orda mutluysanız ne ala yaşayın sizin gibi olmayanlara saygı duyun
Ben başı açıksa namuzsuz mu dedim ne alaka. Yaşınız kaç sizin. Beni tarif ederken ki dar bakış açısı size ait. Dedikodu yapmam kişi kendi gibi bilirmiş.
Aksine eğitimli ve memurum.

Merhaba öncelikle bu soruya da baktığınız için teşekkürler.
Ders çalışıyorum okulda zorbalık çokça gördüm kaldıramadım yediğim zorbalık kolay bir durum değildi hatta yediğim zorbalık sonrası üniversiteye korkar oldum soğudum
Çalışıyorum evde
Son senem dershaneye gideceğim
Tekrardan teşekkürler
Kıyamam sana, evde çalışmayı ihmal etme sakın. Son sınıfım demişsin ama dershaneye gideceğim demişsin. 2 ay kaldığına göre heralde gelecek seneden bahsediyorsun yani mezuna bıraktın. Alanını ve hedefini iyi seç, çok iyi youtube kanalları var yks için, yararlan kesinlikle. Bu aileden kurtulmanın tek yolunun kendi ayakların üzerinde durmak olduğunu unutma. 1 yıl dişini sıkarsan seneye başka bir şehre gidersin biraz rahat edersin

He çok tanırsın benim senin gibilerle işim olmaz iki güzel kelime çıkmıyor hep kara hep kara ahiret ölüm mezar iyyy enerji vampiri
Edep güzel şey ama herkese nasip olmuyor. Eleştirirken hadsizlik olumlu enerji mi oldu

Ben başı açıksa namuzsuz mu dedim ne alaka. Yaşınız kaç sizin. Beni tarif ederken ki dar bakış açısı size ait. Dedikodu yapmam kişi kendi gibi bilirmiş.
Aksine eğitimli ve memurum.
Ahahahahah memur muş nerde cenaze yıkama memurumu

Ayrıca memur hanım o cümle zaten bana ait değil okumuş göya yersen kendinizi kültür yönünden geliştirseydiniz o cümle hayatınızın bir bölümünde karşınıza çıkmıştı çoktan

Ahahahahah memur muş nerde cenaze yıkama memurumu

Ayrıca memur hanım o cümle zaten bana ait değil okumuş göya yersen kendinizi kültür yönünden geliştirseydiniz o cümle hayatınızın bir bölümünde karşınıza çıkmıştı çoktan
Yaw he he

Edep güzel şey ama herkese nasip olmuyor. Eleştirirken hadsizlik olumlu enerji mi oldu
Yooo ikimiz de banlanacaz sardım sana kafa yapıyorum senle ben polemiğe girmekten sen de dini konulara girmekten yani ikimizde birdan piyasadan çekiliyoruz ben de sana saydırıyorum burdan kulakların çınlasın huuuuuuuu

Yooo ikimiz de banlanacaz sardım sana kafa yapıyorum senle ben polemiğe girmekten sen de dini konulara girmekten yani ikimizde birdan piyasadan çekiliyoruz ben de sana saydırıyorum burdan kulakların çınlasın huuuuuuuu
Edebinizden saydırıyorsunuzdur eminim. Problem değil benim inancıma göre günahlarımı alıyorsunuz

Edebinizden saydırıyorsunuzdur eminim. Problem değil benim inancıma göre günahlarımı alıyorsunuz
😂😂😂😂kız senin günahın mı var hani sen dini bütün temiz hazırlık yapan bir kuldun ne ara günahkar oldun puhahahaha

Şeytan eşer kendi düşer Müge abla

Ayyyy Antalya ya gitmişim Ayyy Antalya’ya nasıl gitmişim ya

Bak Gül azcık 🤣

Dünya boş arada kafanı dagıt ölüm mezar ahiretle yedin bitirdin beni be

😂😂😂😂kız senin günahın mı var hani sen dini bütün temiz hazırlık yapan bir kuldun ne ara günahkar oldun puhahahaha

Şeytan eşer kendi düşer Müge abla

Ayyyy Antalya ya gitmişim Ayyy Antalya’ya nasıl gitmişim ya

Bak Gül azcık 🤣

Dünya boş arada kafanı dagıt ölüm mezar ahiretle yedin bitirdin beni be
Bilmediğiniz için açıklayayım günahsız olan sadece Peygamberlerdir. Zaten günahsızım demek kibir olur.
Gülüyorum merak etmeyin

Bilmediğiniz için açıklayayım günahsız olan sadece Peygamberlerdir. Zaten günahsızım demek kibir olur.
Gülüyorum merak etmeyin
Gül gül çok kasma üç günlük dünya ye iç gez dünya yı gör insanlar tanı medeniyetler tanı sadece dini yönünü değil bilim ve kültür yönünü de geliştir geliştir ki çocuğun olunca ne Şanlı bir çocuğum desin

Tek bir yöne yürümeyin dininize saygım tabiki var ama kuran da böyle diye herkese böyle yapın şöyle yapın derseniz tepki alırsınız doğal olarak

herşey Özgür bırakıldığın da güzel gelir göze dine zorlarsanız itici olur kapanmaya zorlarsanız itici olur herşey güzellikle olur içten gelirse olur yoksa zorla ne fayda

Eskiden yazdıklarına bi baktım az önce, dehşet içinde kaldım. Burnunuzdan solucanlar girecek falan demiş🙈solucanı bugün de elledim nolacak ki çiçek saksımı değiştirdim içinde vardı 😂

Eskiden yazdıklarına bi baktım az önce, dehşet içinde kaldım. Burnunuzdan solucanlar girecek falan demiş🙈solucanı bugün de elledim nolacak ki çiçek saksımı değiştirdim içinde vardı 😂
Neyyyy aaaa kafaya bak bir de memurum diye sallıyor bu zihniyetle olsa olsa 👇
IMG_8289.webp

Back
X